Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    A monk specialistakat kerdeznem (foleg jpeetr es Jazz - bar Jazz mar eleg sokat segitett ezzel a monkkal..) - passziv skillekrol.. Cserelgettem tegnap a passzivjaimat a monkomon, es mp8 runok alapjan egyelore nem igazan tudom eldonteni mi a legjobb 3 kombo ehhez a monkohoz..

    Tudom hogy 2x1H-hoz nem jo skill a harang, de en szeretem, es egyelore (amig nincs meg a 200K unbuff jobb itemekbol..) addig hasznalnam, 200 felett at fogok allni FoT + behuzasra.. szoval, a sok spirit, a dodge chance es az armor kozott vacilalok nem tudtam eldonteni hogy vajon melyik mennyit er.

    Vegul egyelore az exalted soult-t aldoztam be (kevesebb harangot tudok lerakni 150 spiritbol, viszont a sprit regen a 2x1H miatt meg felesleges, tolt mint allat..) A OwE marad mert arcane resistbol nagyon jol allok.. A Seize the Initiative (jelent +1400 armort kb) nem mertem lecserelni, viszont betettem a Guardian Path-t +35% dodge chance miatt. Nezegettem a Pacifism-et is meg a masik dodge-os passzivot is de arrol nem sok jot olvastam, ami CHC alapjan skalazodik.. Hat nemtom. A 250 spirit is nagyon jo, de a 60% dam.red es az 55% dodge egyutt is eleg erosnek tunik.. Szerintetek..?

    szerk: mielott valaki a combination strike-ot ajanlana, nagyon koszonom, probaltam, de nekem tul melos arra is figyelni, es nem akarok 2 elso skillt hasznalni egyszerre.. :)

    [ Szerkesztve ]

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák