Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz Sirandrish #31441 üzenetére

    Nem igazán értelek. Mindegy kikkel játszol. A hatékonyságon rugóztál és egy barbár összevetésnél jöttél a wizardoddal aminek semmi értelme. Ha viszont az a példa, akkor azonos környezetben bizonyíts! A környezet pedig solo, MP10. Nem csapat pár félmilla DPS-es arccal MP10-en.

    Ha labilisnak érzi a menetet, akkor az sok dologtól függhet. Ami most van (ki-kihagy a leach) az ellen az a védelem se sokat segít ami pluszba jön rá. Olyan magas már most is a védelem, hogy a csekély mértékű pluszok nem hoznak lényegi változást. Leach lag és késő kép/skill animáció ellen nincs megbízható védelem. Laptopon nem is nagyon játszok emiatt. Élvezhetetlen. Minden 0,5-1 sec késéssel jelenik meg néha. Skill aktiválás... majd valamikor meg is jelenik a képernyőn. Vicces. Mindenesetre az immo armor csere így is hasznos tanács, a poxnál meg azért resisttel is lehet szerezni jobbat azonos áron (kivéve hogy ez már megvan, tehát egyszer már kiadott érte goldot). Te viszont csak jösz nagy viccesen, betrollkodsz témához nem illő kötözködésként egy-két oylan infót amineki semmi haszna aztán várod a hatást (sajna nálam meg is van, mert re-pofázhatnék ingerem erősen működik).

    Esetleg fogalmazz meg pár konstruktív javaslatot és mellőzd a kötözködést. Azt már párszor lejátszottuk és unalmas, hogy félszavakon lovagolsz mindig.

    edit: ja, mindezt inkább offba rakom :D

    "Ezért vágtak ki az összes Diablo oldalról vagy annak más oka van? "
    Sehonnan nem vágtak ki. csak egyszer beigérték ráadásul alaptalanul. Érzékeny volt az egyszem admin lelke és túl nyersnek érzett a fix 5 fős kialakulóban levő közösséghez. Nem mindenki olyan megértő mint te :D

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák