Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MrCsiT

    addikt

    válasz mikromanus #30442 üzenetére

    Mérd le légyszi, hogy mp5 ghomot mennyi idő alatt ölöd meg. A stoppert akkor indítsd, mikor az első ütést/sebzést épp ráütöd. Segítő persze ne legyen veled. A kijött idő alapján megkapod, hogy a 25.4M hp-s lényre vetítve, mennyi a dps/sec-ed. Nekem valami 17 mp alatt ment le cmww-vel. AszSzuli Wd-vel , voodooval 10 mp alatt kicsontozta. Jobb a wd? Igen? Átmegyünk mp10-re, és a dpskirály wd-t az első durvább poison/arcane/molten/waller pakk kicsontozza, mert a védelme nem az igazi. Mp8-ig király, fölötte elhullik.

    Edge jól leírta, hogy a szerinte is 6b+ archon wiz-e OP. Természetesen igaza van, ám ennyi goldból kb. bármi "OP-olható" lenne. Gyuri27 inkább arra utalt volna szerintem, - és ebben a fórumozók nagy része egyetért - hogy legolcsóbban barbiból hozol ki közel életképest.

    Mostanában barbival vagyok, mp10-en megyek, mert talán jobb a drop, decfőleg, mert nem 1 hitek a szörnyek, van valami kihívás.

    Tapasztalatom szerint, nazyon sok - akár magas para szintű - játékos megy 150k körüli dps-el oda, és iszonyat sokat halnak. Persze, egy jól skillezett 180k-s monk több sebzést ad le, mint egy 180k-s wiz/wd/barb, de általánosan azt tapasztalom, hogy aki leginkább életben marad,az a barb és a fagyis wiz. Értem, hogy van élet ezeken túl is, de magas mp-n kevés a jó játékos ezekkel.

    Gondolom, ha pl. a wd lenne legkönnyebben életben tartható, minden 3. kari wd lenne.
    Szerintetek ilyen sok pl. a wd ?

    "Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

Új hozzászólás Aktív témák