Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz davidsito #26579 üzenetére

    Ha az elso mondatodba is odairtad volna hogy publicon azt tapasztalod hogy az emberek 80%-a nem tud hatekonyan jatszani wizz-el meg DH-val akkor talan nem vettuk volna magunkra :) Ez nagyon nagyon szubjektiv tudod. En DH-val jatszom plvl 48 (van egy monkom is.. plvl 16). Ugyanez a tapasztalatom DH-kent a barbarokrol. Osszesen 4 olyan baratom van akivel sokat mentem ugy hogy o barbarral volt. Ebbol azt szurtem le hogy ebben a formaban ez a 4 barbar alapvetoen nem csapatjatekos. Szamomra. Kezukben a nagy Fury, meg Skorn, a mobok felet elijeszti a masik felet meg ki-knockbackeli a csapdambol, ami a DPS-emnek a 3szorosat adja le 3szor... A kis teruleten 1.2M damage is tud am lenni.. Ettol meg nem fogok altalanositani. Nem mondom azt 4 sample alapjan hogy minden Barbar onzo tulok :)

    Lassusag: megint csak total relativ dolog, gear-tol jatekstilustol fugg. Az en monkom is lassu, 2.02 AS, de osszehuzok minden mobot es addig nem setalok arrebb mig mindet le nem oltem. Mitol jobb ennel egy wizz aki vegiglebeg 120-al a terkepen, mindenkibe beleb..sz egyet aztan otthagyja, megy elitet keresni, en meg az arcomba kapom az osszes felhergelt mobot.. :) Merthogy ez is egy stilus amivel mar talalkoztam.

    Damage: ez is olyan hogy felesleges elore leosztani a szerepeket hogy a barbar kozepen all, a DH meg kintrol leadja a DPS-t.. amikor egy barbarnak 260k unbuffja van teljesen mindegy neki ott allok-e vhol a terkep szelen es leadom-e a sajat DPS-em.. elvan egyedul is..meg olyan barbar is van akinek azert nagy a DPs-e ,mert nincs resistje meg LS-e, es nem all kozepen mert meghal, es Magda lepkei atvilagitjak mint a tudorontgen.. aztan kaparhatom fel a foldrol ciganykerekezes kozben.. :P

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák