Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz Rankerz #24787 üzenetére

    Szerintem..
    magambol kiindulva alapvetoen 3 dologgal tudja a Blizzard motivalni a nagy tomeget hogy kapjon ra a jatekra a patch utan..

    1) itemek
    Igen, kellenek a jobb rollok, felerositett targyak amig eddig total nem voltak kepben infernon, uj design, csilli, villi, szinezheto, satobbi. remeljuk elgondolkoznak ezen. Tenyleg minden DH nat/inna/craft cuccokat hord. Tyrael, rare, Inquisitor, lehetne egy csomo mas cucc. Es ez nyilvan minden kasztra elsorolhato..
    D2-vel 7-8 evet jatszottam, es meg az utolso evben is talaltam olyan unique meg set cuccokat amik ugyan megvoltak de nem ilyen tokeleteshez kozeli sorokkal.. meg mindig elveztem a talalas oromet, pedig a vege fele mar volt sajat irott patch-em ami kifejezetten ezeket dobalta.. hat oke, LAN-ban offline ebbe akkor meg vele lehetett nyulni.

    2) terkep
    Valoban, van az Uber run, meg a key run, meg van az xp farmolos run. Barki kozulunk fel tudja sorolni actonkent azt a 3-4 mapot ahova jarni szoktunk.. En Act4-ben nem voltam miota a warden kidobta nekem mp7-en az infernal machine plan-t.. Act 2-be csak wardenre jarok mert hanyadek az egesz act.. Mob density-t igenis kene novelni, hogy legyen meg legalabb 4-5 olyan hely mint Act3-ban az alkaizer palyak..
    Es kene varialni a szornyeket is.. Act 2-n anyad a szunyogok, Act1-en anyad a bekak, mindig ugyanazok..

    Szamomra a PvP nem hoz semmi erdekeset.. utni egymast a mezon nem akkora poen.. hajlando vagyok varni meg 1 evet az expansionre/DLC-re ha kozben a targyakat feljavitjak annyira hogy fenntartsa az erdeklodesem..

    3) fejlodes
    szerintem ez is kulcs.. persze kinek mi a fejlodes.. van aki a DPS-t hajkurassza, van aki meg az XP-t.. nna meg aki a Gold-ot.. a fenti ket pontot ha jol megoldjak akkor automatikusan lesz lehetoseg fejlodni. Mert jatszani fogunk, es fejlodunk, es jobb cuccot talalunk, meg beindul az AH remelhetoleg, es nem mindenki a craftra fogja kuporgatni a penzet..

    Valahogy igy latom..

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák