Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz mikew #24375 üzenetére

    Nadrág: vagy több vita kevés dex mellett, vagy DPS-re hegyezve. Utóbbi esetben egy két socketes depth diggers, vagy egy inna gatya jöhet szóba. Ha inna jön, akkor az azért is jó, mert ha már úgyis lecseréled a chest armort, vagy a helmet (khm... ugyi?), akkor szerzel némi set bónuszt is. Hasznos ha van 2, vagy 3 nata set item is (7chc és sok dex). Legegyszerűbben csizmán, meg esetleg ringen szerezhetsz, bár ringben ami jó DPS-t is ad, az költséges (viszont gyúrhatsz kevésbé keresett statokra/jellemzőkre cserébe ezen). Az a strongarm alatti amúgy is jószívvel lecserélhető darab. ;] Belt helyére mehet egy inna, vagy egy WH öv. Ha marad ez, akkor egy másik Blackthorne set darab jó ha van. Lehet amun, vagy esetleg nadrágon is.

    Azt kb ennyi. Esetleg fegyvert cserélhetsz olyanra, amin van socket, chd, meg esetleg life leach. Kiegészítőnek main stat se rossz, Ezek közül minnél jobb kombós legyen magas DPS-en. Ami belefér. Nem kell mind egy fegyverre.

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák