Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    válasz RockHaRD #23646 üzenetére

    tippre, mivel nem néztem meg az advanced beállításokat a task manageren. mielőtt beakadt, épp belefutottam egy kb 30-40fős tömegbe fallen strafevel a waypointtól nem messze az egyik kritikus helyen a hídon. épp próbálgattam némi sebességoptimalizációt, tehát eléggé siettem.

    amit néztem: nem a videokártya, ez az ugráló terhelésen és a hőfokokon is látszott. ők henyéltek. nem a proci, az is várt valamire. szerintem nem az SSD, és a 16 giga ram is elég kellett, hogy legyen. tipp: hálózati kommunikáció, az megmagyarázná, hogy az egyébként betonstabilan futó játék hirtelen miért megy át fps/secbe. valami van ott a hídon, talán a háttérben lévő brutális mennyiségű egység, ami ott bezavar.

    ez viszont csak egy hipotézis, mivel a hálózati kommunikációt nem láttam, ezért nem tudom bizonyítani.

    amit te láttál is simán lehet egy másik bottleneck miatt a rendszerben. a videokártya észleli, hogy valami más a szűk keresztmetszet, és mivel egyébként várnia kéne, addig se jár teljes órajelen, mert nincs értelme. tapasztalat azt mutatja, hogy SSDről jobban fut, viszont mint a mellékelt ábra mutatja, az se minden esetben elég.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák