Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz Sirandrish #22982 üzenetére

    Igaz.

    Akkor fel is dobnek egy olyan temat, hogy en meg mindig azzal kuzdok AH-ban hogy a megvenni keszult cucc vajon jobb-e mint ami rajtam van. Tudom hogy egyszer majd a kov patch alatt mar lesz rendes osszehasonlitas (igergetik..) , de addig is jol jonne nekem valami keplet. A dex VS chd-t meg valahogy ki tudom kalkulalni, de peldaul azt mar nem tudom hogy +8-9 AS tobblet vajon mennyi dex veszteseget kompenzal. Mennyi CHD er fel mekkora CHC-val..? Egy gyuru vasarlasakor ez pl erdekes kerdes, foleg olyankor amikor nem lehet mindket sor benne mert nincs ra penz..

    Ugyanez life% vs vit kerdesben is erdekes. Vagy pl most hogy erositettek a ruby-n, erdekelne hogy a + minimum es maximum damage az beleertendo a fegyver DPS-ebe, vagy van egy fegyver ami sebez 980-at, es plusz jon hozza 100 to minimum es 150 to maximum damage? Nem a matek nem megy, a szabalyt nem tudom.. Ezekrol en szivesen tanulnek a tisztelt & tapasztalt kozossegtol.

    Azt is tudom hogy vannak kulonbozo skill kalkulatorok, azokrol is szivesen olvasnek hogy ki mit hasznal, melyikre eskuszik.

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák