Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mar_tin

    tag

    válasz emre33 #2249 üzenetére

    Mondjuk a sárga csík alapján még az Act3 -at sem fejezte be.

    Ha már Archon módot próbál tolni, akkor nem ártana a Magic Weapont, és akár a Familiar Sparkflint buffot is berakni. Passzívhoz meg inkább az Arcane Dynamo helyett a Critical Mass -t a gyorsabb visszatöltés végett. Persze akkor kellene olyan skill is ami jól proccolja, mondjuk Energy Twister valamelyik rúnával (az útólsóval jobban tölt, de az nerfelni fogják, szóval jobb, ha már most is valamelyik másikat használja úgy legalább bele lehet jönni a használatba). Magyarán valami jobb skill kiosztás kéne, mert ezek így nem igen támogatják egymást.

    A felszerelésen se ártana változtatni. A fegyvert olyanra cserélném amiben van socket, abba mehet a zöld kő. Lehetőleg kard, vagy wand legyen elég 900-950 dps -is, sőt, ha van rajta már alapból CHD akkor 900 alatt is lehet (mondjuk ez drága). Persze azért int legyen esetleg egy kis loh.
    Aztán a bracer -t is cserélném inkább azon legyen all res mint a kesztyűn, A kesztyűt meg olyanra, amin van CHD+CHC+int. A Pajzs helyett meg inkább source -t használjon azon is CHC legyen mindenképpen.

Új hozzászólás Aktív témák