Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz Cyberbeni #22176 üzenetére

    Beni,
    mit jelent pontosan ez a 'nezhetsz streameket'..? Hogy lehet azzal goldot nyerni, es foleg 10M-t..? Nagyon erdekelne. Mellesleg engem az is erdekelne hogy lehet eBay-en goldot venni, es az hogy kerul be a karakteredhez.. csak nem nagyon szeretnek olyan temakort feszegetni ami ellenkezik a forum alapszabalyaval.. bar gondolom beszelgetni lehet rola csak arulni nem :-)

    Szoval pliz homalyositsatok fel. Egesz nap farmolni (becsuletes munka) az nem sok goldot hoz a konyhara, tekintve hogy heti netto 5-6 jatekorara van idom (mondjuk atlag napi 1). Csaladom van dolgozom, nem sorolom..

    Talalni egy socket harmas fullos etheral mempot (erezzetek a tulzast lecci..) es sikeresen eladni masfel milliardert AH-ban az megint roppant sanszos. RMAH-ra azt mondjatok draga a gold, magas az arfolyama es nincs ertelme annyi forintot/eurot fizetni 50-60M goldert mint amennyibe az egesz jatek eredetileg kerult.

    Nos akkor hogy lehet gyorsan es becstelenul sok goldot szerezni? :) En nem penz akarok ebbol kivenni, csak az en DH-m is ott tart hogy parmilliot nem fogok kolteni + 2-3000 DPS vagy + 10-20 All res miatt, tehat komoly elorelepest csak szazmilliokert tudnek csinalni.

    Koszi!

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák