- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
davidsz #20122 üzenetére
"Sajnos ezt én ritkán tudom megtenni, mert meg-meg kell állnom percekre, ha csörög a telefonom."
Nekem is. Gyerekről, barátnőrőről stb-ről nem is beszélve és hidd el, hogy ezzel vagyunk így egy páran. Viszont május óta( ne haragudj, nem tudom mikor kezdtél játszani, de akkor illeszd be a dátumot) pedig volt lehetőséged "diablós baráti kört" kialakítani, tehát ez csak rajtad múlik(múlt). Elég a fórumra ránézni, tele vagyunk rendes, megbízható figurákkal, simán mondhatjuk, hogy ez egy jó kis közösség, seperc alatt találhatnál olyan "álladó" partytársakat, akik hasonló tempóban játszanak.
Összeszokás kérdése szóval ez nem lehet kifogás.Most így magamat olvasva lehet kicsit ellenségesnek tűnök, de ne érts félre, inkább inspirálni akarlak, hogy a bánkódás helyett egy kis akaraterővel kompenzáld a szerencsétlenségedet.(amiből sajnos másoknak is jutott rendesen)
Ha nem lenne party, már nekem is hűlt helyem lenne, ezt többször megbeszltük party közben és a nagy többség így van vele, szóval ha már egyszer adott a lehetőség, akkor ki kell használni, hiszen a játék csak addig szórakoztat, amíg... szórakoztat. Duh.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kés topik
- Nyaralás topik
- Milyen videókártyát?
- Star Trek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest