Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz sunnymarcell #20038 üzenetére

    A barbár ismerőseim többsége nem WW-zik, vagy nem a standard DT buildet nyomja, csak épp bent van a ww is (chc hiányában azért más stílus :D ). Én se használtam egy rövid próbán túl. Ezen felül van pár tank build és skillezés, csak ezek lassúak és nem annyira nehezek az inferno alsó MP szintjei hogy lenne komoly előnye. Ezen felül az összes fury spender skillre van életképes darálós skill kombináció. Egyes skillekben ezek is eltérhetnek, de mind életképes. Aztán ott van még a hajigáló barbi ami egy félig-meddig fury spender skillt használ fury generátornak. Picit lassabb, mert van 1-2 kötött item a felszerelésben, de simán haladós és muris. A többi kaszt is tele van olyan skillekkel, amiket végig lehet használni és nem csak a legelején. Persze van belőlük is könynebb-gyorsabb és más jellegű. A DH se egységes. én mondjuk tank DH-val nyomultam, vagy ha az élettöltést eldobom, akkor erősebb sebzésű csapdás-gránátos DH. Ilyet sokat látsz? Nem annyira elterjedt, de teljesen életképes és szórakoztató.
    A D2-ben volt kötelező előkövetelmény, szinergia skill és a fő skill. Lényegében egy vagy két skill és pár support volt és ennyi. Ha váltani alartál az körülményes volt már ha már lehetet. A felszerelés meg specializált volt igen gyakran, ami még rugalmatlanabbá tette a váltási lehetőségeket.

    D3-ban majdnem hogy minden kombinálható mindennel és nem lesz teljesen életképtelen f*s. :DD

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák