Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • abéla

    senior tag

    válasz persil #19991 üzenetére

    Igen, valóban jól látod, ez a bot nem jó trium mellé(mint ahogy a chantodo sem), de az meg apoc-cal, normális avg. dmg-dzsel szintén horibil, gyak. a cm-wizként ez és a cahntodo-set merült fel egyáltalán.
    Még a ptr-es pvp elején beszereztem egy jó/közepes triumot (nem azt amit a minap kölcsönadtam) mellé egy echo-t + egy andi siaskot (ami többet sebez, mint az über mempo "csak" épp nincs rajta allres/socket:) )
    mivel pvp-ben a cm-buildnek nem láttam értelmét. Szóval akkor egyértelműen látszódott, hogy a trium archon/farmra való.
    A múltkor megnéztem ezzel egy jó kis chanto set-et és kb dps-ben egál volt(ne feldkezz meg a +elitdmg-ről!), a cm-funkcionalitást nézve pedig a fenti %-os eltéréseket találtam a slorak chc javára.

    Persze ettől függetlenűl a végső cm-geart én is chantodo-settel képzelem el, a top az oh-n apoc és 5+chc mempo, de erre nincs manim/időm, hogy összehozzam, esetleg még egy brutál sebzésű(1100+) 0,25-ös chantodo + apoc nélküli full rollos, 300+ avg dmg-ű chant oh kijöhet kevesebből is, de itt is százmilliókról beszélünk már.

    De mindjárt beírogatom a progiba az ő chanto-set értékeit, mert kb ez a velem egy kat., goldban viszont többe jönne ki, de azt majd holnap tudom pontosan megnézni.

    hootka!

Új hozzászólás Aktív témák