Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz priti #1869 üzenetére

    Hát... örömkönnyeket törlök ki a szemem sarkából. Téged olvasni gyönyörűség. Humorlapokon se találni ilyen durva vicceket mint amit írsz.
    - ha 5 milla a max stash méret, akkor hogy adnál el bármit is az AH-ban? Ha véletlen 1 millát kérsz mert van 4 millád, de közben felszedsz ezer goldot, akkor nem is adhatod el? Vagy fel se veheted?
    - a ritka tárgyakat hogy adnád el? Van egy tökéletes itemed amire lenne 1 millió jelentkező. Ha 5 millió a határ akkor ki kapja meg? Aki gyorsabban klikkel? (Éljenek az AH botok!)
    - ha 5 milla lenne a max stash, akkor minden gold bevételt visszavennének, mert így van értelme. Adhatná el 5-10 goldért a gosu itemeidet vendornak, a fehérek meg mennének ingyen. Másképp 1 hét alatt feltellik a stash onnan meg semmit se tudsz csinálni. Eladni semmit se tudnál, venni sem, mert mindenki max közeli vagy maxos goldon lenne. Jöhetne az eBay, d2jsp és egyéb alternatív forrás, vagy a RMAH. AZ AH úgy ahogy van értelmét veszetné. Totál zagyva ötlet.

    Te gondolkodsz is néha, vagy reflexek és ösztönök vezérlik a kezedet??? :Y

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák