Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz Gyuri27 #1709 üzenetére

    JA. Akkor csak nagyon sz@r neked. Ez van. A sors nem a diablot szánta neked szórakozásnak.

    Amúgy szerinted ami első hónapban "érték" volt annak mekkora része lenne most eladható? Gyanítom 1% alatt és az is nyomott áron. Az első hónapban is számított ki mennyit ölt. Nem igazán látom honnan veszed, hogy nem így volt. HA valamire 1% az esély és 10* próbálkozol, akkor kisebb eséllyel következik be mintha ezerszer.
    Első hetekben párszázezres gyűrű és amu kereskedéssel alapoztam meg a fedezetet a cuccaimra (elvétve pár milla feletti kapással). Gyorsan jöttek, gyorsan mentek. Az is egy megoldás. Csak most már az olcsó itemek se "forognak" olyan gyorsan, így nehezebben kivitelezhető.
    De ugye most nem azon megy a morgolódás, hogy neked nem esett még százmillás item? Elég mázlisdisznyó vagyok, de nekem se esett ilyen. A legjobbért 70 milla jött kézhez (82,5 milla körül mehetett el). Ennek meg többszörösét vertem el AH-ban és vettem ki a játékból "kisebb" itemekkel. Igenis számít a kisértékű item eladás is.

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák