Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    válasz DiamondBack #111713 üzenetére

    persze, hogy nem mukodik, ezer sebbol verzik a geared.

    nincs a karin semmi CDR. Bladed armorhoz 40% korul kene, az nem eri meg, viszont vengeancehez 33.3% korul van a breakpoint (65%os Dawnnal!), te meg vagy 0%on egy katarsztrofa dawnnal. vallasra 8% kell (7 vallalhato, alatta kuka), jellemzoen ennel a buildnel meg valamire kell CDR ami altalaban a flavor of time. ja es a sisakba kotelezoen, mindenkeppen gem menjen.
    a dawnod kuka: a dawn celja a vengeance fenntartasa, az ad vedelmet, az ad valamennyi damot es az proccolja a strickent, emiatt hasznaljuk a rocket stormot. olyan 62-63% CDR kell, alatta a tobbi stattol fuggetlenul rossz. ha van egy non-anci 60+os dawnod arra csereld. ha nincs irany split bounty publicba materialert, es forgass ujra egy Dawnt amig nem talalsz rendeset.
    weapon slotba a kockaba mindenkepp a hungering arrow offhand kell, anelkul ez a build nem sebez eleget. ha birod 75ot (kene), akkor gyorsan ki lehet kadalabol szedni.
    skill setup nem megfelelo: entangling shot helyett a shadow power / gloom egyszerre ad vedelmet es boostolja a life on hitet (LoH).
    nincs area damage (AD) a karakteren: kb ezert mukodik jol pushra a build. vallas, kesztyu, mindket fegyver, altalaban egyik gyuru, 100-120 korul van talan az optimalis.
    a wraps kuka: bar vitality helyett mehetne ra cold damage es ugy elfogadhato lenne. DEX/CHC/AR/cold%ost akarsz.
    az amulet kuka: egy akarmilyen flavor of time jobb. sharpshooter olyan, mintha nem lenne a builded miatt.
    a main fegyver nem jo: valla kell, piercelni akarsz mert az proccolja a stricent. alternativakent fortress de az tippre bar jobb vedelemre, de gyengebb.
    cipore strafe dam nem kell: viszont dex-vit-AR-def igen
    night stalker felesleges: hasznald awarenest helyette. ha nem birod hatreddel a vertre mehet vit helyett hatred regeneration, de eloszor probald meg a templart kiseronek. ido megtanulni, hogy mikor sutod el a shadow powert, az awareness pedig segit megtalalni, hogy mikor mennyi fer bele.

    peldak:
    - gyorsan osszedobott NS: pl nezd meg, hogy a vallas nonanci, de dex-AR-CDR-AD, tetejeben pickup is van rajta.
    - season: (goldskin helyett deph diggers kell, avarice achievement miatt maradt bent!) ez par ora alatt ahogy esett gear. CDR a kesztyun, az amun es a fegyveren, resource cost reduction (RCR) vallason es amun (hatred regen helyett), life on kill (LoK) mazlibol mindket gyurun es a gatyan es a verten. fejesen szandekosan a dex / AR / CHC van. flawor of timet es Dawnot rerolloltam olyan 10-20at mindkettobol. AD ezen nagyon keves van, ezen fejleszteni kene. GR100at stabilan viszi.

    ha meg mindig esel-kelsz, CoE helyett mehet az elusive ring. esetleg a valla helyett fortress ballista, de ugy meg egy ido utan a rift guardianok lesznek vallalhatatlanul nehezek.

    MegalodonS: harom fo varians van:
    - GR push "season elejei meta": valla / dawn, kockaban ninth sirri satchel. AD kell hozza es foleg tomegre jo, GR100 folott a rift guardian nagyon sokaig tart, ha jol ertem mechanikailag ezen segit a valla
    - tank varians: fortress / dawn, kockaban nintch sirri: kevesebb pierce, jobb vedelem
    - alternativ pierce: dawn / ninth sirri satchel, kockaban buriza
    - "speed": yang / ninth sirr, kockaban dawn, squirt / rechel / avarice / rorg, kockaban warzechian es depth diggers karakteren. nemesist hasznal. hungering arrow + shatter shottal megy. shadow glidet hasznal, pet helyett preparation - focused mind, strafe ertelemszeuren drifting shadowval, erre jon meg a smoke screen displacement. tactical advantage, blood vengeance es hot pursuit, erre jon az awareness. mondjuk nekem azert gyanus, hogy ahogy ez ossze van rakva nem biztos, hogy ezzel ember jatszik, par megoldasban elegge a multishot ultraspeedre emlekeztet.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák