Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gorneck

    titán

    válasz ProEvoFan #10926 üzenetére

    Tehát utoljára.

    WDm területre hat, ami jelen eseben 10-15 yard, minden ami kilöki elkergeti az elitet/mobot az nekem rossz.
    Horrify a hatás miatt került szóba, hogy tudom és tisztában vagyok vele mit okoz a fear.
    TSn mikor beharangoztad az új furid - jó rég volt - akkor te magad mondtad, hogy ez így tényleg nem oké...volt nem is egyszer mikor futottunk az elit után és nem nagyon értük be, míg te lazán...röhögtünk is a dolgon.

    Magas MPLnek, ha lenne értelme mennék...de semmi sincs. XP farmhoz ez kell...és mellé a loot is elégséges bőven.
    Mondjuk ez tényleg nem nagyon értem, hogy jön ide vagy mitől op vki? Én nem akarok op lenni és nem is vagyok az...pont leszarom, mert egy célom van és az a 100.
    Viszont, ha nem lesz kiveál játszanom, akkor kiegik nekem vége a játéknak, mert egyedül kurvára nem köt le...

    Majd elkezded a DH-t hamar rá fogsz jönni, mi is igazán balanszolni és néha bezony áldozni kell rá. Ahogy pl én is tettem. LS fegyó, allres, némi armor + skill, set a manaregen miatt. Egy szaros tökfödő hoznak nekem +20k-t pár millióért. :D De nem érdekel, mert bukom a setbónuszt és a jófajta balanszom.
    Szal, majd ott megérzed milyen ranged karival szólózni, milyen hatása van 1-2 jobb cuccnak...kibírsz miattuk már 2-3 ütést is.

    Gyuri27: Te konkrétan nem tudom minek szólsz bele ebbe...főleg, hogy pusztán egyfajta nem bírlakról szól az egész. 1-2 hetente benyögöd, hogy szar a WD...ha épp vki reagál rá és elmondja, hogy nem, akkor megint jönnek az érveid. Minap szintén ez volt...elsírtad a bánatod...többen reagáltunk és sztem normális hangnemben, hogy mit is kéne csinálni, erre te aszondtad neked így jó. Akkor most mi van? Jahh persze most van lehetőséged piszkálódni...ki is használod. De legalább ha már példákat hozol fel az jó legyen.
    Egyébként Debo gearje tényleg xar...

    Gorneck#1239

Új hozzászólás Aktív témák