Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • persil

    nagyúr

    válasz Vistaboy #109027 üzenetére

    "Lehet, hogy én voltam túl hülye hozzá, vagy csak szimplán nem volt elég időm farmolni, a lényeg, hogy egy idő után konkrétan abbahagytam a játékot, mert nem lehetett benne haladni."

    En ugy gondolom, hogy nem is hulyeseg, vagy benasag, inkabb csak az idohiany miatt hamar feladtad, ami persze ertheto, ezzel sokan voltak igy, de alapvetoen nem az ah volt szar otlet, nagyon sokan, meg innen a forumrol is "kerestunk" vele, nem keveset. Bar hozza kell tenni, hogy volt vele melo is, az teny. :)

    A cikkedet termeszetesen olvastam anno, reszint egyet is ertek. :)

    Megmondom oszinten es ezzel valszeg kisebbsegben vagyok, de en amugy kifejezetten elvezem, ha szar a drop rate. Nekem sosem az end game az igazan erdekes/elvezetes a hasonlo jatekokban, hanem az odavezeto ut. :)
    Szoval ez is benne van, hogy nekem miert tetszett az ah es miert sajnaltam, amikor kikerult. Azota borzaszto egyszeru lett a jatek, par ora utan mar paragont gyujtesz es 70-80gr-eket mesz, a kihivas pedig olyan gr 100-nal kezdodik.
    Anno meg mindenki orult az elso inferno diablo kill-nek, mint majom a farkanak, jottek a hsz-ek ezerrel, hogy vegre sikerult. :)

    [ Szerkesztve ]

    Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

Új hozzászólás Aktív témák