Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz Zoona #10767 üzenetére

    Vállason esetleg cserélhetsz. Pármilláért van egész jó Vile Ward. Mondjuk 200-250 str felett már nem pár milla, de ez egy értelmezhető fejlesztési irány. EZ épp vita szempontjából minusz (vagy még drágább), de durva armor és resist pluszt ad és 2-300 life regent.

    Opcionálisan vagy a gatyeszhez tartozó más itemet kellene szerezned (amu), vagy ezt lecserélni. Lehet szép a Loh, de azt szerintem inkább offhanden olcsóbb összeszedni (esetleg ring és amu, de az vagy valami rovására megy, vagy igen drága). A másik lehetőség a nadrág csere. magas vita, valamenyni main stat, allres és 2 socketes az optimális. Ha nem armoros, akkor olcsóbb. Úgy sincs ezen se.

    A "hosszú távú terveid" szépek, csak kicsit tán túlzóak Legyél figyelemmel azért a valóságra! Ezek igazán ritka rollok már és nem tudom megérik-e az árukat. De ha neked ez kell...:D

    (#10768) warcat
    Az echoingot nem értem. Most mi van? Hogy jöttt az a képbe, hogy NEM használja a main handet? :DDD
    A socket-main stat kombós jobb DPS-es lehet jobb. Azért jó ez, mert alap AS-t ad és mert bazi nagyot csap. Meg mace, amire +10 chc jár passzívból ;)

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák