Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyuri27

    félisten

    válasz ProEvoFan #10622 üzenetére

    Látom, hogy nem.
    Mindenki úgy játszik ahogy akar. Szive joga. De ettől még nem lesz a diablo 3 császára. Illetve nem engedhet meg magának olyan hangnemet amit itt egyesek meg engednek maguknak.
    Másrészről a játék mindenkinek mást jelent. Én nem bírom ugyanazt a farmot tolni 100x vagy 1000x.
    Mindig máshol megyek. A mp-t is váltogatom. Máshogy nem megy.
    Meg én egy mapot az utolsó sarokig ki szoktam pucolni. Tudom, hogy ez idő igényes és sokszor felesleges, de így szeretem. Az persze, baj, hogy a játék ezt nem honorálja. Én szörnyülködtem mikor kungen mindig ugyanazt farmolta.
    Másrészről jó azoknak akik 100-200 óra játék után találtak drága és értékes dolgokat. Én hajtom egy ideje a dolgot, de picit elment a kedvem. Ezért is játszom kevesebbet. Akinek szerencséje volt az talált normális itemeket. Nyilván az ő életük könnyebb.
    Nem sajnálok senkitől semmit. Viszont akinek szerencséje volt a loot során az ne játssza meg a bazári majmot. Hiszen a lootból fakadó dps, armor, resitnek semmi köze a skillhez. Itt pedig elég sokan növesztik ez e péniszüket ezzel.
    Befejezésképpen velem lehet vitatkozni. A számokkal nem. A dio2-ben is megvolt, hogy mivel egyszerübb és könnyebb az élet. Az volt a pala. Itt meg a barbi az. Számok igazolják. A hc-ről meg nem is beszélek.
    Ezzel sincs baj. De az már baj, ha valaki barbival és szerencsés loottal mindentudónak hiszi magát.
    Persze minden kasztban vannak über harcosok. Ettől még tény a tény, hogy egy kaszattal többen játszanak mint a többivel. Hc-ben meg pláne.

    Sirandrish: hol állitottam, hogy wd-l csak mp3-n lehet menni? Én azt mondtam barbival könnyebb. Illetve azt, hogy bizony egy refis pack (illetve vortex pack) szét kap mielőtt pislognál.
    Ha már itt vagy. had kérdezem meg. Mitől lettél te itt a fórumon a császár? Mert osztod az igét rendesen. Hajdan ezért deninek nem keveset beszoltál. Most meg pont ugyanazt csinálod.
    Nem mártirkodom. Leírtam, hogy wd-vel nehezebb. Kérdezd a spanod. Ő is leírta többször.

    [ Szerkesztve ]

    Amd - Radeon - Ryzen

Új hozzászólás Aktív témák