Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz Gyeptégla #104845 üzenetére

    & (#104846) _drk: Lehet úgy is újítani, hogy beépítik más játékok működő dolgait, és mellé ők is alkotnak valami egyedit.
    Mások ötleteinek polírozásánál többet várok a Blizztől, mert nagy cég, megtud fizetni bármilyen komoly embert. Amúgy meg ha egy kis létszámú indie csapat lehet innovatív, akkor egy nagy cég is, bármennyire is a "biztonságra" játszik.

    A helyzet az, hogy a Diablo 1-2-őt a Blizzard North csapata készítette, amely később feloszlott, amit addig dolgoztak a Diablo 3-mal, kukázta a cég.
    Később egy új csapat csinálta meg a 3-ik részt. Amin szerintem erősen érződött, hogy a konzolosokat is kiakarja szolgálni, nem lett pl. összetettebb a Diablo 2-nél.
    Persze lehet hogy voltak átfedések, nem minden Northos hagyta el a céget, annyira nem érdekel a cég története. Rhykker csinált korábban egy videót 2016-ban, anno megnéztem, most be is ugrott:
    Huge Talent Leaves Blizzard - What happened to every game studio formed by ex-Blizzard employees?

    A lényeg az, hogy bármin is dolgoznak, már valószínűleg nem sok Diablo 3-as ember (mondjuk a kulcspozíciókban) maradt ott. Ami nem feltétlenül baj, kell a frissesség, új szemlélet.

    Ahogy egy korábbi hsz-ben írtam egy listába, az ARPG-k között évente van 1-2 ami talán ér annyit, hogy egy nagy akcióban megvegye az ember, és mondjuk a sztorit végigvigye.
    De pár évente akad egy, amiben több van, és okozhat pár száz/ezer kellemes órát. Szerintem ezt várja mindenki a Blizztől is, ha már egy régi sorozatát folytatja, és olyan marha drágán adják a játékaikat.

Új hozzászólás Aktív témák