Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz Edge #104027 üzenetére

    Egy évekig polírozott, komoly költségvetésű AAA kategóriás játék vs. egy indie, a másikhoz képest kisebb pénzből, töredék létszámmal összerakott még alfa verziós játék amit összehasonlítottál. Ja, és a játékok árában is komoly differencia van.
    Persze, hogy gagyinak tűnik. Nyilván még sztori módban is.

    Van egy ismerősöm, számára a Diablo 2 a legjobb. Mindent ahhoz mér a mai napig.
    Próbálta a Diablo 3 Starter Editiont, és szerinte egy nagy sz*r az egész játék. Meg amúgy minden a D2-őt kivéve. Neki az tetszett moddolva, így volt elég helye. Nem bántásból írtam, tényleg ez jutott eszembe a dologról. :)
    Én is nehezen raktam le a D3-at, párezer órával azért függőség is volt benne, elismerem. De már leírtam elégszer, hogy iszonyat céltalannak éreztem a Paragon dolgot, meg a Primalt... már nem okozott örömöt a játék, hát kerestem mást, mert a D3 alapjai már nem fognak változni. Nekem sosem volt LB célom, mint nektek, régóta nem olyan jó közösségi élmény számomra, mint nektek, ez mind segített váltani.

    (#104028) _drk: Szerintem azt kell eldönteni, hogy unja az ember az adott játék rendszerét, vagy sem?
    14-ik szezon, pár nap alatt felhúzol valamit, viszonylag hamar meglesz mindened, onnantól minőségi csere lesz a cuccokra, kő húzás + Paragon vadászat. Mondjuk 2 hét múlva már semmi új tárgyad nem esik, csak minőségi csere lesz. Vagy maradsz NSben, és az ottani karikat pátyolgatod. Rekorddöntögetés, stb.

    Ez törvényszerű. Hasonlít, mert ugyanaz a stílus. Persze, hogy egy másik játék valamiben jobb, mint a D, valamiben rosszabb. Akár az FPS-eket vagy RTS-eket is hasonlítgathatod ilyen alapon.
    Én már egy jó ideje mással játszom, és néha eszembejut, hogy pl. mi lenne ha azt a rengeteg órát a Diabloba öltem volna... és örülök, hogy váltottam. Sokáig szórakoztatott, de egyszer vége van.

    Én sem írom le a Blizzardot, de az elmúlt 6 évben változott a játékkészítés. Ahogy írtam, az üzleti modellek, minőségi játékok másoktól... most nem "egyeduralkodó", mint a Diablo 1 és 2 idejében.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák