Hirdetés

2019. március 26., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-10-05 18:53:36

Mobilarena

Diablo 3 topik

Visszatérhettek Tristram-ba, hogy felfedjétek a Fallen Star sötét titkát és hogy teljesítsétek a küldetést, Sancturary megmentését a démoni inváziótól!

- Season 15 Now live!.

- Patch 2.6.1 notes (magyarul).
- Patch 2.6.1. Developer Chronicles - Balance Goals. (magyarul)

A Nekromanta pack megvásárolható 14,99 €-ért a Blizzard Shopban (csak) digitálisan! Infók magyarul!

Nehézségi fokozatok és drop esély táblázatosan: [link] és Season Journey Tracker [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#104026) reelc válasza JSaN (#104025) üzenetére


reelc
(őstag)

Price increase with beta release?
Idemásolom egy fejlesztő válaszát:
"Hi,
there is no official statement, but a higher price could be possible (beta start)!
Greetings"

Úgyhogy nyári Steam vásáron jó eséllyel megint 15EUR lesz - ennyi volt legolcsóbban eddig - akkor lehet le is csapok rá. Nem várom meg, drágul-e a bétával?
EA végén megjelenéskor emelkedhet ár, nem egyszer megtörtént már.

Amúgy a Grim Dawn a 2016-os megjelenésű, az alapára 25 EUR volt akkor is most is - mondjuk azóta volt sok durva akcióban. Sok pénzt összeszedtek Kickstarteren annó. Ha emelkedik is a Wolcen ára, nem hiszem, hogy 25 EUR felé menne.

A Wolcen sok pénzt összekalapozott, nyilván ezért is ennyi az ára. $225,000 helyett $406,979-et. Umbra volt még akkor a neve, nézd meg a Goalokat gyakorlatilag a $400,000-es célig előre megkapták a pénzt. Az Early Access meg azóta járul hozzá a stabilitásukhoz, mióta EA lett. Szóval amiket ígértek meg kell lenniük, ha jó játékot csinálnak, nekik már 0 rizikó az egész. Megjelenés után nyilván jönnek patchek - hibajavítás, balansz. Ha lesz ötletük nyilván lesz majd DLC is valamilyen tartalommal a későbbiekben.

Augusztus helyett esélyesebb a novemberi Blizzcon. Ha bejelentenek valamit, az valószínűleg idén már nem jön ki. Sőt lehet jövő nyáron leghamarabb, vagy akkor se, ki tudja?
Ahogy a D3-mal bánnak egy ideje, és amilyen üzleti modelljei vannak a cégnek, én már nem is nagyon várom, mi lesz a széria sorsa.
Mert milyen volt minden egyes Diablo? Alapjáték, majd nemsokára egy kieg, ami felbővíti. Mai áron az új rész benne lenne kb.15000+15000Ft-ba 2 év alatt. De nem hülyék, nem maradhat a mostani üzleti modell, nyilván lesz lootbox vagy valamilyen mikrotranzakció, mint a többi pénzt fialó játékukban. Ez lesz az ára a folyamatosabb frissítésnek. Ami lehet mondjuk 1,5 évente egy új kieg lesz inkább.
Meglesz a közönsége így is. Mert Diablo és mert Blizz.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.