Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vörösmacska

    újonc

    válasz aerosmith #103851 üzenetére

    A Thorns sebzésem akkor is kihat a támadóra, ha nem ütök vissza? Tehát a példáddal élve 10000*250 fizikai sebzésben részesül anélkül, hogy megütném ha ő megpróbál vagy megütött. Az nem sok egy kicsit?

    Enemies slain while Feared die in a bloody explosion for 800% weapon damage and cause other nearby enemies to flee in Fear

    Csak ha előtte megfélemlítettem őket? S akkor az én fegyverem 800% -ának sebzésében részesülnek akik a környezetében kapnak a robbanásból és akik túlélik még megfélemlitve menekülnek?

    Egy tárgyat ha beolvastatom a Kanai kock kinyerve a narancs szinü tulajdonságot, azt még egyszer hogyan is tehetném be hisz utána elnyeli az adott eszközt. Ha jól vettem ki a táblázatban viszont megjelenik az adott eszköz skinje, amit ha kiválasztok akkor az aktiv. 3 kategóriából 1-et, 1-et, 1-et.

    A kérdésem arra vonatkozott, hogy most hozhatok e olyan döntést amit később megbánok? Mondjuk mert később dob egy ugyanolyan skinü, de jobb tulajdonságú (narancs szövegü részes) cuccost.
    S mivel már előtte beolvastattam egy ugyanolyan skinü cuccot, akkor már nem fogja hagyni, hogy felül írjam egy másikkal?
    Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák