Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KubanitoS

    veterán

    válasz boygabi_ #103278 üzenetére

    Sajnos a játék alapvetően igencsak sekélyes, nem lesz nehéz elmagyarázni a lényeget.

    1. 70-es szint után Adventure módra kell váltani, ahoil tudsz riftezni, greater riftezni (griftezni), vagy bounty-kat csinálni Nem írnám le részletesen mi micsoda, nézz utána, tapasztald ki őket, semmi bonyolult dolog nincs bennük. Riftek végén kapsz greater rift kulcsokat, a greater riftek nehézsége a végtelenségig növelhető, gyakorlatilag ez a végjáték. Teljesítésük jutalma egy gem, amelynek a szintjét növelheted.

    2. A karakterek 99%-a a set cuccok + a hozzájuk tartozó speckó legendary itemekből áll, ezek adják a buildeket. Ahogy jönnek ki új javítások, frissítések a játékhoz úgy változnak a szetbónuszok általában, a legendary tárgyak új tulajdonságokat kapnak ezáltal új buildek jönnek létre.

    3. A buildek része a Kanai's cube is, amit Act 3-ban lehet megszerezni. A bountik végén megszerezett ládákból esnek különleges materialok, melyek segítségével legendary tárgyak speckó tulajdonságait lehet "lementeni" és használni azokat a karaktereden, mintha az adott legendary cucc nálad lenne. A speckó matik segítségével lehet újrarollozni Kanai ládában a fontos legendary itemeket.

    4. Legendary gemek, amelyek a greater riftekből eshetnek szintén alapvető tárgyak a buildekhez. Mindegyik buildhez más és más gem kell jellemzően.

    5. A legendary itemek, illetve a set itemek három félék lehetnek: "sima - alap", ancient --> megnövelt tulajdonságú alap tárgyak (sárga kerettel jelzett) és primal ancient --> 100%-ban tökéletes tulajdonságokkal rendelkező ancientek (vörös kerettel jelzett cuccok).

    6. A tárgyak véletlenszerűen eshetnek riftben, grift végén, adventure módban bárhol. Lehet upgrédelni itemeket a kovácsnál és akkor is lehet ancient és primal ancient legendary item is. Kanai cube-ban ha átpörgeted egy legendary item tulajdonságait ezáltal új tulajdonságokkal rendelkezű ugyanolyan tárgyat kapsz, amely szintén lehet ancient és primal is. Ami még fontos: primal tárgyak csak akkor eshetnek neked, ha solo greater rift 70-es szintet teljesítetted időn belül.

    Hirtelen kb ennyi.

    [ Szerkesztve ]

    Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

Új hozzászólás Aktív témák