Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dewri

    aktív tag

    válasz whitezo88 #103158 üzenetére

    Ez így van. Igyekezni kell összerakni egy buildet, ami képes t10-13-ban jól haladni, ott már szépen esnek a cuccok. Varázslónál én valamilyen frozen orbosat ajánlanék, én például Tal Rasha szettel, frozen orbbal tolom, ez így elég gyorsan pusztít nagy tömegeket és nem is annyira gyenge. A meteoros iszonyat nagyot üt, de lassan épül fel, míg az orbot rögtön lövi, a meteorzápor idő míg leesik és random hogy hova... Nehezebb gyorsan haladni vele.

    És persze speedfarmra ott van pl a demon hunter multishot build. Szerintem eleve jó több karaktert tartani, de minimum kettőt, mert úgy nem lesz annyira unalmas a game, mivel ha egy hónap múlva is odaülsz farmolni és még mindig ugyanazzal az egy wizarddal, az nem annyira jópofa. Ellenben más karakter kicsit változatosabbá teszi a dolgot. És úgy veszem észre, hogy a szezonban mérföldekkel jobb a drop... Előtte toltam standardon is, 70 óra után még mindig csak t6-ban jártam és volt egy szettből 2 db rajtam. Itt 20 óra után fullos szettben lehet rohangálni t13-ban... Nem mindegy...

    Főképp szólóban nyomom, csak pár óra játékom van másokkal, de a mostani szezonban már van dh 4 fullos szettel, wizard szintén, crusader fullos arkhan szettel, nekro 2 fullos szettel, melléjük a többi karakterhez is esegettek közben a szett darabok, most egy "wicsdokit" húzok, már csak 1 darab kell a fullos Arachnyr szetthez és t10-ben elvan épp. Az eddig felsorolt karakterek t13ban lazán mennek (jó, a nekro épphogy, de bírja...), a demon hunterrel gr85 a rekordom multishottal és impalával is, a gr60-at 2:01 alatt is lehozza ha sikerül. Szóval el lehet lenni itt szólóban sima "casual userként", csak bele kell ölni azért napi 1 óránál többet... :)

    De visszatérve az alapkérdéshez, igen, farmolni kell ezerrel... Mert nincs olyan, hogy sok a nyersanyagod vagy a pénzed... :D És valóban érdemes nézegetni a youtube csatornákat, az icy veins oldalt, meg persze itt az összefoglalót a topik elején!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák