- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
válasz
goodboy007 #35333 üzenetére
hmmm, ezekszerint javították... úgy látszik nem volt elég a nether tentacle meg as nerf, mégjobban szopatják a DH-kat.
de amikor először próbáltam most, akkor templarra ment rá, szóval az is egy jó taktika lehet -
Cyberbeni
addikt
válasz
ki beszélt itt menekülésről? ha már lendítik a karjukat, akkor eltalálnak vault-tal is, míg smoke screen alatt sebezhetetlen vagy.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Én azt nem értem, hogy a stun-t egyáltalán minek rakták a játékba, ha hell-től felfelé egy endboss-ra, infernon meg már semmilyen bossra se hat, vagy max 1sec-re?
dobolan: Ahogy tapasztaltam ha fast-os csapattal akadsz össze, szinte mindegy, hogy mennyi a mov speeded, esélyed sincs elrohanni előlük. Szerintem ifernon a fastosak +%-al mindig gyorsabbak nálad, gyanús hogy a sebességük a se sebességedből számolódik, hogy mindenképp gyorsabbak legyenek.
-
mephi666
nagyúr
válasz
én preparation-nel 2x2-t tudok nyomni és általában elég még bossoknál is... ha jól csinálom, akkor közben szorult helyzetben poti, aztán lejár a 45sec cd... persze kell közben futkározni, orbozni, de jól össze szokott jönni...
itt megint kijön az, hogy kinek-mi fekszik igazán... a dh-buildem speciel egy neten találtból építettem át (barbi build még nem állt össze, egyik jól öltözött ismerőstől kértem tippet, de egy részét módosítottam, hogy jobban feküdjön de még nem 100%)
-
polgi803
őstag
válasz
goodboy007 #35213 üzenetére
Köszi a helpet!
-
Cyberbeni
addikt
válasz
goodboy007 #35213 üzenetére
rakanothot a legegyszerűbb dh-val kinyírni, csak egy immobilizeoló csapdát magad alá raksz, és amikor rád teleportál, akkor nem tud egyből leütni.
plusz vault a gyorsabb haladáson kívül semmire sem jó, smoke screen sokkal használhatóbb.
passzívak közül meg smokescreen musthave, ha nincs legalább 30% crit chanced. -
Cyberbeni
addikt
válasz
goodboy007 #32275 üzenetére
dexterity, attack speed, crit chance, crit dmg, max discipline kell a dh-nak
defenzív skillnek meg preparation első rúnával meg smokescreen a 1.5 seces rúnával (sebezhetetlen is vagy smokescreen alatt) meg ezek mellé bat companion a hatred regen miatt, és calltrops az immobilizing rúnával
offenzív skillnek meg hungering arrow meg elemental arrow (asszem patch után a frost arrow a legjobb, de mostanában nem játszottam a dh-mmal)
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest