Aktív témák
-
rt06
veterán
válasz
föccer #20447 üzenetére
tobb, erosebb, trukkosebb monsta
gondolkodni jatek kozben tovabbra sem kell, max tervezni picit, hogy milyen skill- es item-osszeallitast hasznalj, illetve hogy melyik tomegbe ugorj bele, melyik elol fuss elazok alapjan, amit leirtal, szerintem neked nem eri meg a 15k-t, mert maga a mufaj nem fekszik neked
esetleg nezz szet valami komolyabb rpg fele (peldat nem tudok mondani, mert engem meg az nem hat meg), ha megis erdekelne valami maszkalos csapkodos jatek is a strategia mellett -
Wolverine
félisten
válasz
föccer #20307 üzenetére
Kell, mégpedig a skillek és passzívok, valamint a gear kiválasztásával; illetve magasabb szinten az ellenfeleknek gyilkosabb trükkjeik lesznek, amiket ki kell védeni (vagy el kell előle futni). Alacsony szinten és normál fokozaton viszont az a feladat, hogy ami szembejön, azt addig üsd, amíg mozog; és a biztonság kedvéért esetleg egy kicsit utána is...
-
Vistaboy
veterán
válasz
föccer #20307 üzenetére
Ha eddig nem tetszettek a hack & slash játékok, akkor még a Diablo III sem fog meggyőzni az ellenkezőjéről. Ugyanúgy, mint például én nem szeretem a stratégiai játékokat, ezért nem próbálom ki a StarCraft II-t, pedig az is Blizzard játék és a maga stílusában legalább akkora név, mint itt a Diablo III.
Nem a te stílusod, ennyi.
-
kornel76
aktív tag
válasz
föccer #20307 üzenetére
Szerintem a starter alapján nem fogsz kedvet kapni hozzá, ha eddig nem jöttek be az ilyen játékok. Az inkább étvágyfokozó ha eddig is rá voltál kattanva.
Hasonló (tehát hasonló és nem ilyen jó) game volt a Titan Quest, ha az bejött akkor ez is be fog, ha nem akkor ez sem fog tetszeni.
-
rt06
veterán
-
Bird
addikt
válasz
föccer #20243 üzenetére
Én is hasonló érzésekkel zártam az első napot a gameval... Nekem wow-os benyomásom volt a grafikát illetően, de aztán megszoktam, sőt most már kifejezetten tetszik is
Most ActIII-ban vagyok és azok a skillek amiket használni tudok nagyon ütőssé teszik a játékot. Szerintem is osztva sokak véleményét tartós darab lesz! Egy mérföldkő a game...
Minden fillért megért... És akkor a cooperatív módról még nem is beszéltem.
-
pzske
aktív tag
válasz
föccer #20243 üzenetére
Nekem is ez volt a benyomásom az publikus béta teszt után, de megvettem.Nem bántam meg , először nagyon hiányzott a skilltree meg a többi vegyesek voltak az érzéseim, de 20 óra játék után ( 1 karival normálon act II-ben vagyok) kijelenthetem ,hogy ez is tartós darab lesz.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
föccer #19825 üzenetére
Headhunter ma kapta meg a CE-jét angliából. Csak nem osztogatta már el a passokat.
Egy moderátori figyelmeztetést biztos észrevenne.
Viktor-nak nem tudtam nemet mondani. -
frame>24
addikt
válasz
föccer #16248 üzenetére
Annyira tré b*zmeg!
Mármint az ember, mint faj és életforma:Amint valahol megjelenik a "gazdagság és jólét", jönnek a FÉRGEK, a paraziták.
DE ok, ez nem új, csakhogy basszus, ez nem a kelenföldi aluljáró, vagy a rio-i nyomornegyed, hanem egy game, de már itt is árasztanak el mindent. Ez a szar a nagy név játékokban
-
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 11 Pro Max 12 hónap garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest