- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Ilsyde
őstag
válasz
Wolverine #4029 üzenetére
Én is az alapár kb. duplájára gondolok, az SC2 35 font volt mikor megjelent, a CE verziója meg 70.
Igazából arra irányult a kérdésem hogy miért nem lehet még elorendelni. Megnéztem már egy csomó online boltban de nem létezik a CE, csak az alap. Nem értem mi van, ennyire a levegoben lóg még az egész? -
maross
nagyúr
válasz
Wolverine #3914 üzenetére
Igen, de most maga alatt is forgacsolna a fat, majd miutan kijott a d3 derul ki pontosan mennyire. Ha lenne 10 millio emberem, aki fizet nekem havonta 10 eurot, en se eroltetnem. En ugy latom a novemberi talan 10.3 millios letszam az swtorral es egy februari diabloval fel ev alatt egy 3 millios csokkenest eredmenyezne.
-
WayneGace
őstag
válasz
Wolverine #3837 üzenetére
Azok kiegészítők. Ne legyen igazam, de én nagyon meglepődnék egy olyan korai megjelenésen. Akkor már kb. most készen kell lennie a játéknak, mehet a gyárba a lemez és január elején már meg kellene kezdeni a kiszállításokat. Majd kiderül hajnalban, ha tényleg lesz megjelenési dátum.
(#3838: Nincsenek még tv reklámok, nincs minden nap Diablo hír. Ténylegesen még a játékoldalakon sem lehet látni Diablo reklámot. Pedig egy hónappal SC2 megjelenése előtt kb. minden játék portal már SC2 hírekkel volt tele és szépen jöttek lassan a reklámok, nem csak ott, hanem például NBA döntőben is.
-
Djuree
félisten
válasz
Wolverine #3636 üzenetére
hát én egy fillért nem adnék ki ilyenekre. jótékonyságra itthon is szükség lenne, nem kell azt a kicsit is az amcsiknak adni...persze legalább adsz valahova, ez is valami.
de az mondjuk elég elítélendő ha valaki 100ezreket költ ilyen játékbeli cuccokra sztem, a gyerekei meg éheznek, sajna van példa ilyenre is -
atike
nagyúr
válasz
Wolverine #3627 üzenetére
Ez tuti? Mármint hogy lehet belőni egy tárgy értékét előre? Lásd DII-ben, hell 8 player (90+ mind), Baal vagy Mefi runoknál elég durva tárgyak estek... Az elején álmodni sem mertünk volna, hogy olyan cuccokat valaha is látunk...
Uh, értelmes egy mondat lett... Mindegy, aki játszott / játszik vele, az tudja mit akartam mondani...
-
-
FehérHolló
veterán
-
CooLM@$TeR
tag
válasz
Wolverine #3565 üzenetére
"Mindegyik könyv ugyanolyan hivatalos lore, mint ami a játékokban van."
Azért ez nem teljesen igaz, pl. Bashiok is firtatta a bnet fórumokon ezeknek a kanonikusságát - pl. Kabraxis is eddig csak a The Black Road c. könyvben bukkant fel, szóval nem megerősitett teljes mértékben - tehát nagyrészt igazodnak a loréhez, de ugyanolyan hivatalosnak nem nevezhetőek azért mint a játékbéli információk.
-
CooLM@$TeR
tag
válasz
Wolverine #3575 üzenetére
"A poklot a 3 Prime (Diablo, Mephisto, Baal) és a 4 Lesser (Duriel, Andariel, Azmodan és Belial) Evil uralta; aztán utóbbiak fellázadtak előbbiek ellen, győztek és Sanctuaryra száműzték őket."
Azért tegyük azt hozzá, hogy az egész Sötét Száműzetést a Hármak és az áruló Izual tervelte ki, a Lesser Evil-ök soha nem tudták volna legyőzni őket.
"Izual ugyanis kezdettől fogva áruló volt, ő vette rá Tyraelt, hogy alkalom adtán a Lélekköveket használja a Három Legfőbb Gonosz ellen, majd miután ez sikerült a Pokoli kohó elleni támadást használva álcaként átszökött a Pokol erőihez, hogy elmondhassa nekik, hogyan használhatják a Lélekköveket a saját céljaikra, hogyan lehetnek erősebbek általuk, és hogyan ronthatják meg végül majd a Világkövet.
Ezután Izual segítségével a Három Legfőbb Gonosz megrendezte saját elkergetését a pokolból, ez volt a Sötét Száműzetés.
Azmodan és Belial vezetésével a Kisebb Gonoszok - kik név szerint Duriel a Fájdalom Ura, Andariel a Gyötrelem Úrnője, Belial a Hazugságok Ura és Azmodan a Bűn Ura - elűzték a testetlen Mephistot, Baalt és Diablot a halandók világába, ide Menedékföldére." -
WayneGace
őstag
válasz
Wolverine #3568 üzenetére
Idézet a másik oldalról:
"Nem nem nem. Tudtam, hogy valaki össze fogja keverni, szóval két könyv van:
Deckard Cain’s Journal (Deckard Cain naplója) ÉS Book of Cain (Cain könyve).
A napló még a bejelentés utáni első napokban/hetekben jelent meg, ez csupán egy internetes lapozgatható kis könyvecske, az eredetije itt található meg: http://eu.blizzard.com/diablo3/world/lore/journal.xml
A könyv pedig most fog megjelenni november 25-én, tehát nem összekeverendő a kettő"(#3564) Djuree Inkább úgy fogalmaznék, hogy kiegészíti a játék történetét. Ugyanabban a világban játszódik, csak nem a játék sztoriját meséli el újból.
-
WayneGace
őstag
válasz
Wolverine #3527 üzenetére
Volt is erről egy tanulmány. Hogy hol olvastam már nem tudom. Tehát a játék kiadók is rájöttek, hogy nem feltétlenül érdemes mindent karácsony előtt kiadni. Ugyanis túl nagy a kínálat és több játékkal kell versenyezniük. Emiatt sokszor érdemesebb akár karácsony után kiadni a játékot pár hónappal. Persze Blizzardot ez valószínűleg kevésbé érinti, mint írtad olyan címeik vannak, amik elől inkább a konkurencia tér ki illetve bármikor jelenik meg a nép venni fogja. Azt se felejtsük el, hogy a D3 hack and slash, amiből viszonylag kevés játék készül.
-
Ghoosty
őstag
válasz
Wolverine #3450 üzenetére
Ha ennyi elég lenne, akkor már megtették volna a battle.net 1.0-s emulátor kifejlesztőjével, az wow törtszerver kifejlesztőjével, meg az összes játék feltörőjével és már nem létezne warez.
Az, hogy minőségi mod létezzen, azt meg lehet akadályozni ezzel, mert ahhoz általában azért adja valaki a nevét és hosszabb ideig fejleszti is, de úgy általában egy d3 törtszerver létrejöttét nem. Mondjuk én se támogatom, hogy ez legyen, mert kb ugyanolyan szar lesz, mint a wow törtszerverek, de pont ez az amit nem lehet meggátolni. -
Ghoosty
őstag
válasz
Wolverine #3448 üzenetére
Én változásról beszéltem, tudom, hogy benne van. Meg az is benne van az eula-ban, hogy a programkódot se módosíthatod, fejtheted vissza és így működtek az eddigi diablo modok is. Ebből következően semmilyen változás nincs. Az eddigi modok se voltak hivatalos lehetőségek, csak nem léptek fel ellene. Az egyetlen változás az a Blizzard "PR" kommunikációban lehet, hogy elnézik, vagy kérik, hogy ne legyen. Fellépni ellene igazából lehetetlen, amig nem szabadon elérhető multis szervert csinálsz, mint wow törtszerverek esetében, de mivel 4 személy kiszolgálásához sokkal kisebb erőforrás kell, így gyakorlatilag bárki indíthat ilyen szervert és nem kell folyamatosan üzemelnie, így nem lehet "levágni a fejét". Wow szerverek ellen is csak akkor lépett fel jogilag a blizz, amikor már haszonszerzés ment és a látogatottság elért egy bizonyos szintet.
-
Ghoosty
őstag
válasz
Wolverine #3442 üzenetére
Szerintem itt sokan félreértik a dolgot. Jelen esetben a moddolás azt takarná, hogy saját battle net szervert indítasz magadnak, (nem a blizzardosra mész) amiben részben a modderek építik fel a világot. Gondolom, sokan próbálják majd lemásolni az eredetit, de gyanítom több lesz az igazi mod és mégtöbb a hülyülés: minidiabló és társai.
A fentiekből következően nincs honnan bannolni az illetőt.
Én személy szerint ezt csak félig tartom wareznek, mert a munka egy részét a modder végzi el, gyakorlatilag engineként használja azt amit a Blizzard csinált. Szerintem ugyanez történt a d1 és d2 esetében is, ami ugyanakkora warez, mint amit most terveznek csinálni. Én nem tudok róla, hogy az eula-ban lenne erre utaló változás, de a nyilatkozatok lehet, hogy kicsit mások.
-
wikings2
őstag
válasz
Wolverine #3376 üzenetére
Valaki otthon van ilyen hitlag kérdésekben diablo2 ben ?
Javazon CS vel hogy a jóistenbe tudnak leszedni 200 méterről? (annyit látok hogy az amazon áll a térképen tőlem jó 3 képernyőnyire ,de belémbaszódik az az áromos izé amit csak közelharcban tud rámcsapni) idegesítő... főleg hogy nekem is van nem is kispályás javazonom xD
ezt lehet hitlag közé sorolni? -
válasz
Wolverine #3361 üzenetére
Elképzelhető, bár én még reménykedem abban, hogy a Blizzconon bejelentik, hogy csak szivatták az EAt, és kihozzák idén.
( Erre mondjuk elég kicsi az esély, lévén, hogy anno nem sürgették magukat pl az AC indulásakor sem...)
A harcrendszer sajnos olyan amilyen, kb mint a Cabal Online/WHOban volt. Gyk: ha van egy 5 seces spelled, és elkasztolod a melletted álló mobra, akkor az betalál, függetlenül attól, hogy 5 sec alatt már a terem másik felén van a mob vagy sem. Kb mint Wowban a hunter disengage skillje. Amíg nem érsz földet, addig hiába repültél 2 km-ert, akkor is agyonvág a mob által castolt spell.
-
-
JNashville
senior tag
válasz
Wolverine #3324 üzenetére
Konkrétan itt lehet jelentkezni, viszont az Adblockot-hirdetésszűrőt nem árt kilőni előtte, nekem megfogta az egyik lépést. Egy próbát megér!
-
CooLM@$TeR
tag
válasz
Wolverine #3253 üzenetére
Amekkora túlkinálat lesz még a legritkább tárgyakból is, kötve hiszem, hogy muszáj lenne felső határt szabni a piacon. Mivel mindenki eladni akar és nem venni, ezért egyre olcsóbb lesz minden komoly cucc is. Megjelenést követően biztosan drágák lesznek az Infernos tárgyak, viszont utána rohamosan esik az értékük és beáll a piac. A lényeg az, ha valaki ebből pénzt akar csinálni, annak rögtön az elején el kell kezdeni, a külföldi rendelések esetén könnyen lehet postázásból kifolyó csúszás, amivel hiába nyersz 1-2 ezret egy olcsó külföldi webshopból de a lemaradás miatt többet vesztesz. 0-day kell megvenni a játékot ez egyértelmű, és az első hónapban orrba-szájba játszani meló meg egyéb legszükségesebb szociális teendők mellett, aztán utána le lehet vonni a konklúziót, hogy megéri-e vagy nem. Ha nem, akkor vissza lehet állni fun játékra, ha igen akkor eldönteni, hogy iszik-e vagy vezet.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Wolverine #3209 üzenetére
beírod a felhasználót meg a jelszót, amikor elindítod a játékot, ez a drm
pl ha épp olyan helyre mész, ahol nincs net, vagy ha unod, hogy laggol a battle.net. de ha max 30+ óránként 1-szer veszek észre egy kis lagot, akkor nem para. persze ha ez épp hc-ben történik, akkor szívroham, meg ha meg is halok, akkor az persze kivétel -
Cyberbeni
addikt
válasz
Wolverine #3204 üzenetére
from dust-on egy nap alatt feltörték a drm-et, és elvileg eltávolították/eltávolítják egy patchel róla, hogy akinek eredetiben van, az ne szopjon. [link] - bár nem írja, hogy ez volt az oka, de kb mindenki tudja
nos, ha valaki feltöri a diablo 3-as drm-et, és esetleg még a mapgenerátort is beleépíti, akkor lehet, hogy blizzard rájön, hogy aki ingyen akar játszani vele, az úgyis ingyen fog játszani, és azoknak is engedi az offline játékot, akiknek eredetiben van meg.
persze ehez mindkét feltételnek teljesülnie kell. -
Cyberbeni
addikt
válasz
Wolverine #3198 üzenetére
ja, végülis starcraft 2-vel is csak starcrack launcher-rel lehetett bétakulcs nélkül offline játszani (skirmish), meg replayeket nézni
de itt ugye nem nálunk vannak a mapok, meg lehet, hogy az ellenfelek sem, szóval csak annyi a kérdés, hogy az megoldható e.
persze ez nem változtat azon, hogy meg fogom venni, csak jó lenne az a lehetőség, hogy offline is lehessen tolni, meg esetleg modokkal játszani a rendes játék mellett. -
Cyberbeni
addikt
válasz
Wolverine #3190 üzenetére
battle.neten eddig se lehetet moddolt gémmel menni, de ha csinálnak mapot hozzá, akkor lehet hogy lesz non-official offline mode. (ami miatt nem bannolhatnak, mert ugye akkor a rendes játékot indítod, amikor felmész bnetre)
és azért lehet max négyen menni, mert az egy kerek szám, és más coop játékokban már bevált (pl l4d) -
Cicero
őstag
válasz
Wolverine #3163 üzenetére
Csak csendben megjegyzem hogy a pandemonium event az überek leölése, ami official tartalom 1.11 után.
Egy szóval nem említettem abban a postban moddolást.abban tényleg nem, amelyikre gondoltam hogy válaszoltál.
attól függetlenül láthatod hogy mégis van. és ez még csak a béta fázis, tehát lehet hogy a kulcsával játszik az illető..
-
-
Ilsyde
őstag
válasz
Wolverine #3060 üzenetére
Ja, de kiadas utan meg azert megy a siras mert ossze-vissza tatong a balance es elkezdik ontani a patcheket
Mindig ebbe a hibaba esnek.
Mindegy, ennyivel is nagyobb eselyem van bekerulni a betaba. Turelmetlen sem vagyok, tavaly majusban rendeltem elo, szerencsere meg a dragulas elott.
Akkor meg 25 font volt, most mar 40-be kerul. 2012-re lesz az 50 is -
-
rt06
veterán
válasz
Wolverine #2965 üzenetére
en ugy vettem eszre, hogy idonkent cserelgetik, es szerintem egyiket sem jozaonon talaltak ki
p.s.: a fenti amugy nem sajat otlet, aki nem tudja, honnan van, az meg szegyellje magat
szerk.: 404 nekem most azt irja, hogy "The page you were looking for either doesn’t exist or some terrible, terrible error has occurred.", semmi kirakatrol nincs szo
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Wolverine #2854 üzenetére
ennek már köze nincs az RPG-hez
D2-ben legalább voltak különböző funkciójú karakterek. Most elég lesz 1x valakinek kikiséreleteznie melyik kombó a legjobb tömeg hentre, meg melyik a legjobb bossok ellen és csak azt fogja mindenki használni.
Statokhoz sem tudsz hozzányúlni, abban mi a pláne nem is értem
Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Trollok komolyan
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- EAFC 25
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Gmail
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest