- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
Aktív témák
-
Andie
őstag
válasz
Djuree #15732 üzenetére
Gondolom adásvételnél / aukciónál lesz jelentősége, mint ahogy D2-ben is - igaz, hogy ránézsére tudtad, hogy az egy Bartuc pl, de a statjait nem tudtad, csak miután identifizted. Hisz vannak random statok a tárgyakon. Igy identy nélkül kiteszik eladásra, és lottó, hogy most adj-e érte X pénzt, és fullos lesz a statja, vagy trash...
Megy már a szerver? igaz, hogy melóhelyen vagyok, de azért bekukkantanék
-hamár este nem tudtam jáccani...
-
Sonja
nagyúr
-
krokk
senior tag
válasz
Djuree #13938 üzenetére
na ezt én se értem
ha maga a játék úgyis angol nyelvet igényel, akkor a doboz miért nem lehet angol?...
A kézikönyv meg csak akkor érné meg, ha sokkal vastagabb lenne és minden skill stb benne lenne, de ez nem az.Amúgy engem nem nagyon zavar, hogy a borítón milyen szöveg van, úgyse fogom 2percenként olvasgatni... Amúgy talán annyira nem gáz a magyar fordítás
-
mcsabee
senior tag
válasz
Djuree #13836 üzenetére
Köszi, most megnyugtattál, nyugodtan nem érdekel a véleményed
.
(#13844) Furkoo: Hajrá, ismertem én is olyan gamert, aki mindent felvitt Act 3-ból D2-ben, mondanom sem kell, óránként gamble-özött egy jó nagy pakk aranyat, annyi cumót hordott fel állandóan. Nekem nem lenne türelmem hozzá.
-
Ilsyde
őstag
válasz
Djuree #13830 üzenetére
Igy gondolkodom en is. Egyebkent is idegesitene ha hatrahagynek egy-ket mobot vagy hordot stb. mert az jarna a fejemben hogy "vazze lehet pont az egyikben lett volna valam szaftos uniqe" es valoszinuleg igazam is lenne
Szeretek mindent felturni, annak nem latom ertelmet ha vegigrohanok a palyan. Ugy csak a jatek toredeket latnam. -
mcsabee
senior tag
válasz
Djuree #13822 üzenetére
Már miért ne lenne való, mert te azt mondtad? Tudod, ezt hívják úgy, hogy játékstílus. Mintha azt mondanád, hogy annak nem szabad tortát ennie, aki nem élvezi ki az ízeket, mint egy ínyenc. Ez nem egy RPG, ez csak egy hack and slash akció. A sztorit egy hétköznapi végigjátszás alatt meg lehet érteni, a cuccok meg hellig úgysem érnek semmit szinte.
Egyébként, ahogy fentebb is leírtam, a D2 + LoD kényelmesen játszva megvan 8-12 óra, nem szaladva. De azért jó tudni, hogy nekem nem való ez a játék, mert te azt mondtad
.
-
akela91
addikt
válasz
Djuree #13822 üzenetére
Nah akkor nem vagyok retard jólvan
Én is bőven el voltam 20as szintig több 10 óra játékkal. És nem, nem azért mert noob voltam és minden küldt újra kellett kezdeni. Egyszerűen ahányszor végigmentem egy útvonalon annyiszor átnéztem mindent.
Más: mondom én hogy nem lesz itt probléma konzolokSzervizével. Holnap mindenki örülhet.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Djuree #13061 üzenetére
A limitált kemény borítós változatát rendeltem meg.
Ptech: vagy, akik nem csak a gép előtt ülve akarnak Diablozni
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
Djuree #10931 üzenetére
ja, átvegyem most mindkettőt, 8napon belül visszamondjam a dia3-at, visszakérjem a pénzt, megrendeljem újra és felhasználjam hozzá, vagy hogy?
ezen mi kerül 5ezerbe? ráteszem a sört és lehűti, a kávét felmelegíti, játék közben pedig finoman simogatja a kezem?
...kellene keresni valami olcsó kiegészítőt, amire el tudom lőni, ha már adják...
ui: "Az emelés által érintett korábbi előrendelőink számára kárpótlásul szeretnénk azonban felajánlani egy 1000 forintos Konzolok Szervize ajándékutalványt, amelyet bármilyen későbbi játékvásárlás során be lehet váltani üzletünkben, akár internetes rendelés, akár személyes vásárlás esetén."
#10934: oké, de akkor is meglepő, hogy majdnem annyiba kerül az egérpad, mint a lapraszerelt gépasztal, amit baumaxxban vettem ócsón és a lapján tologatom natúrban az egeret
-
MegalodonS
őstag
válasz
Djuree #10918 üzenetére
Szerintem is az MF az farmkarira pl a barira.En inditok egy DH es WD kombot es egy farmolos Barbart.Mivel az SK-t mar becsukott szemmel is megoldja az ember
onnan es cuccokkal felszerelem a Barbart a ladaba is marad hely meg tudok vele farmolni is.
Viszont erdemes lessz majd az ismerosokkel osszefogni,az eggyik huzza a BS-t a masik a JC-t es kozos partiba at adni egymasnak a cuccokat igy nem kell kolteni csak az eggyikre.
A masik meg igy a random dropos itemeket sem kell vendorizalni
,torni,hanem lehet csereleni is baratok kozt!
-
Tizedes1
aktív tag
válasz
Djuree #10277 üzenetére
Aki szeretne d1-el játszani, annak egy batch file-t kell csinálnia, ez legyen benne:
@echo off
taskkill /f /im explorer.exe
d:\GAMES\Sierra\HELLFIRE\hellfire.exe --- értelemszerű az útvonal!
pause
start explorer.exe
exitDiablo 1- The hell volt a múlt héten, amit kivégeztem . A legnehezebb D1 Mod.
gatyafelkötés! -
mephi666
nagyúr
válasz
Djuree #10277 üzenetére
na, kivégeztem leoric-ot: hellfire-ben... a show kedvéért monk-al és lvl9ig mentem fel közben
fut gond nélkül win7 64bit alatt: mondjuk biztosra mentem és bekapcsoltam win95 kompatibilitást, 256színt, 640x480-at meg rendszergazdaként futtattam... egyedül alt+tab-ot nem szeretett, mert utána visszaváltásnál megmukorodtak a színek és újra kellett indítani a játékot (ez szerintem a legkevesebb, mert töltési időről nem nagyon beszélhetünk
) ...azért a diablo+hellfire-nek van még így 15év távlatából is hangulata... emlékszem, amikor először játszottam vele a saját gépemen (486dx4+16mega ram mellett... aztán váltottam p100-ra, milyen szépen ment már)
-
boogie84
veterán
-
Archanon
őstag
válasz
Djuree #10258 üzenetére
Esti üzemmódban toltam mindháromszor.
Szerintem úgy ~15-16 órányi game biztos megvan - hiába, ki kellett használni a lehetőséget, valószínűleg még évekig nem fogok D3-azni.
#akela91: Amikor nincs semmi
"felesleges"extra bevétel, nem lehet összespórolni.Rezsi, rezsi, rezsi, rezsi... annak is örülök, hogy egyáltalán internetünk van, no meg ugye áram..
-
rt06
veterán
egyreszt nem a te meg en penzembol esznek, hanem a sokmillio vasarlojukebol, elofizetojukebol, masreszt se te, sem en nem emelkedunk ki, hogy elsobbseget elvezzunk barkivel szemben
ha valaki megveszi a jatekot, az nem a beta miatt fogja (foleg, hogy lesz trial, amit kiprobalhat), a beta pedig tovabbra is tesztelesi celokat szolgal, nem a (lehetseges) vasarlok oromet
-
Scooby Dou
aktív tag
nekem cataig megvan az osszes wow,es nem keveset bele is oltem,azert felidegel hogy olyan emberek kapnak betat akik regelnek azon a napon mikor osztas van,es mar ott is a beta..azert szerintem mi is megerdemelnenk..
szerk: jol mondtak a nagyok anno,hogy a vilagon nincs igazsag!
-
Cybertrone
veterán
Szerintem gaz a grafja..n csili vili d2 szint... es sajnos valtozatlanul ez egy klon... a kezelofelulet meg olyan semmijen! Mint ahogy irtak ez egy tipikus felejtheto game... Ez meg az en velemenyem! Mellesleg eddig hol voltak ezek a klonok? Most hogy jon a D3 egybol dobaljak ezeket is kifele... ciki! Nem most kene, mert az eredeti fenyeben ezek semmik!
-
Ilsyde
őstag
Na nem ugy ertettem hogy baromsag a koponya, csak hogy nem emiatt dontottem a CE mellett. Szerintem is jopofa, bar nekem semmit nem er. Magyarorszagon szerettem az ilyesmiket, de most mar probalok praktikus lenni es helykimelo.
Azert egy apro WH40k Dreadnoughtra meg mindig faj a fogam, de horribilis osszegekert adjak azokat is (mar ami meg van festve). Games Workshop elott neha elsetalok es csorgatom a nyalamat a kirakatban levo kifesetett figurakra. Meg bent a gazdagon "megteritett" terepasztalokra... Nem kell engem felteni, en is ilyen vagyok/lennek
Majdnem egyidosek vagyunk.@Cicero D2+exp
-
nofi
addikt
ahhoz képest, hogy pár napja még fontolgattad itt a vételt és a trial vártad
Egyébként tényleg hihetetlen milyen para van itt az ár miatt. Én 1-2 havonta adom-veszem a játékaimat és abszolút nem döbbenek le azon, hogy bizony vannak ennyivel olcsóbb boltok mint a Galaxis meg az öthetvenhat. Nincs ezen mit csodálkozni, ha nem akciós akkor szinte minden drágább ezekben a boltokban, de utóbbi több helyen van és igen szép kínálattal rendelkezik cserébe; valamint előfordult már, hogy kizárólagosságot kapott 1-2 játék egyéb kiadásainál (pl. GoW3 gyűjtői kiadás).
-
Ilsyde
őstag
En sem figyeltem volna fel ra (azt gondolna az ember hogy a Blizzard meg a Blizzard North ugyanaz, csak mashol van a ket studio) csak tavaly volt egy Blizzard visszatekinto video ahol ki lett vesezve a tema.
A legtobb ember szerintem a mai napig nem tudja, csak ha rakeres Max Schaefer vagy Erich Schaefer nevere (Diablo elhiresult keszitoi) es a Runic Games vagy Flagship Studios ugrik be talalatkent
-
Ilsyde
őstag
Diablo 1 meg Diablo 2-t a Condor csinalta, nem a Blizzard. Csak megvette oket a D&A es atnevezte a csapatot Blizzard North-ra mielott kiadtak volna a Diablo elso reszet. Kesobb beloluk lett a Flaship Studios (Hellgate meg Mythos), most meg Runic neven futnak es a Torchlight 2-t hegesztik.
A neven meg a reszvenyeseken kivul semmi koze nem volt a Blizzard North-nak a Blizzardhoz.
-
persil
nagyúr
-
Jazz
veterán
mega death ray
Aki nyomta beta-ban sorc-al attól kérdezném, mennyire gyenge védelemre? D2-ben ugye elég népszerű volt a sorc, de ott azért védelemre is lehetett gyúrni. Most ahogy olvasom szinte senki nem akarja vele kezdeni.
Én még nem tudom melyikkel kezdjem. Tömegpusztító kari lenne a szimpatikus.
A DH erős, de ezzel a golyószórós bandita western hős mad-max állattal nem tudok azonosulni a diablo képi világában. Miért nem mindjárt egy mini-gun-t adtak a kezébe?[link]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Építő/felújító topik
- Napelem
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Hp 15,6",AMD A10(4X2,9Ghz),8 GB RAM, Jó állapot
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- Macbook Pro Retina 2017 94%-os akku, nagyon szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest