- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Aktív témák
-
Bazzzs
senior tag
Szerintem elsőre én is egyedül fogom a normál nehézséget végigjátszani. Érdekel a sztori és a megalkotott világ minden apró részlete (npc-k szövegei, mellékküldetések, lore könyvek stb.), ezért szépen komótosan, minden kő alá benézve fogok haladni. Végülis nem kerget a tatár, hiszen a játék nem pár órára szól
-
po1son
addikt
Nekem a D2ben a kedvenc karakterem a sorceress volt, ezért már biztos, hogy a wizardal kezdek majd, ami lehet mondani, hogy félig meddig át lett copyzva.
(#7063) MegalodonS : BF3nál már első nap voltak 30-40-es szintű játékosok. Pedig én még a hivatalos európai start előtt kezdtem el vele játszani.
Elég valószínű, hogy itt is ez lesz. Szerintem én is magamra zárom majd az ajtót és nincs meg állás.Kérdés. Lesz éjféli nyitva tartás a konzolok szervizénél a D3 premier napján?
-
Bazzzs
senior tag
Az igaz, hogy nem lesz négyszer annyi szörny, de ettől függetlenül sokkal gyorsabban lehet fejlődni 4 fővel. Hiába sebeznek nagyobbat a szörnyek, egy-egy hordát mégis sokkal rövidebb idő alatt le lehet rendezni, ha többen vagytok, mintha egyedül csapkodnál. Ebből következik, hogy a szintlépés, valamint a tárgy- és aranygyűjtés is gyorsabb így, hiszen adott idő alatt lényegesen több ellenfelet intéztek el. XP-ből mindenki kap, aki a környéken harcol, továbbá úgy rémlik, hogy az aranyból és a mások által felvett életgömbök gyógyítóerejéből is.
-
Ghoosty
őstag
Ha feltörik az accountodat, vagy bármilyen olyan ügyed van, amikor valamivel igazolnod kell magad, akkor csak az ügyintézőn múlik, hogy mi lesz az accountod további sorsa.
A második lehetőség, csak akkor jön elő, ha valamiért gyanúba keveredsz. (botnak néznek és feljelentenek, stb.)
Nincs olyan sok ismerősöm aki játszik, így személyes tapasztalatról nem számolhatok be, de az felhasználói szerződés tiltja, így akár szankcionálhatják is.
Olyat nem egyet hallottam, hogy állítása szerint ártatlanul bannolták, de valamiért meg se próbált beszélni a supporttal és nekem ez mindig gyanús. Az ilyen esetekben meg sose jut el hozzám az infó, hogy mi is történt. -
Ghoosty
őstag
2 lehetőséged van, vagy a battle.net számládra megy, vagy paypal-ra. Ha már egyszer elment battle.net számládra, akkor ott is marad, amíg el nem költöd a blizzstore-ban, vagy nem vásárolsz valamit a RMAH-n.
A paypalos utalás még valami plusz levonást is tartalmaz.Én ha sikerül eladnom valamit, akkor plüss Wyvern-t fogok először venni, meg authenticator-t. Aztán gyüjtök még pénzt HOTS-ra és ha továbbra is nagyon jó leszek, akkor az már megy paypalra. (bár olyanom még nincs
)
-
Ptech
addikt
Nem lehet tudni, a WoW-os Scroll of Resurrection meg Recruit a Friend sem elérhető itthon, ez alapján akár ki is hagyhatják. Bár ha egy kicsit agresszívabb a Blizzard, akkor alapból benne hagyják, hiszen hasznuk van minden egyes eladáson.
Konkrét, biztos infó nincs, és valószínűleg nem is lesz kiadásig.
Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest