Aktív témák
-
rt06
veterán
ez a beallitas csak a jatekokra vonatkozik, bongeszovel battle.net-re torteno belepeskor minden alkalommal keri, beallitastol fuggetlenul
en igy amondo vagyok, eleg a heti egyszeri kodkeres (vagy ipvaltozas utani, mert ugy remlik, akkor is uj kodot ker)sms-ben neked mi volt a pontos szoveg? benne volt az accountneved, vagy azt mondta, hogy "null"?
-
rt06
veterán
en amondo vagyok, hogy mindenkepp allits be melle mobil alerts-et is, arra az esetre, ha elhagynad, vagy elromlana
-
JSaN
addikt
Parancsolj
Am az artbookot is pont a legspoileresebb resznel sikerult kinyitani elsore?
Esetleg akinek lesz quest pastja jovo ejjel el fogadnak egyet, utana nap delutan vissza adnam. -
radi8tor
MODERÁTOR
Sonja és execute93:
Sok mindenről nem maradtál le.
Kinyitotta az Art of Diablo könyvet, átlapozta, de elég gyér minőség volt.
Volt még pár kupon a dobozban (ahogy korábban írták).Soulstone pendrive az a koponyába van dugva. Mást nem nagyon mutatott meg.
Andie: azért szeretnek olyan minimális követelményeket írni, hogy az emberek fejlesszék a gépüket. Minden játékhoz új gép, mi?
Volt aki laptoppal játszotta a Bétát. -
Cadal
őstag
Ehh, ez nagyon jó cucc! Soha nem értettem miért hagyta ki a blizzard skill calculatorból a fegyvereket és felszerelési tárgyakat. Úgy ne ér az egész semmit. Ez viszont nagyon jónak néz ki. Épp most csináltam meg az első hsz kiegészítését, de a következőbe beteszem ezt is.
Az első hsz.-bekerült az authentictorról pár link illetve a diabló története. Betettem a Nephalem Valor Buff-ról is cikkeket és javítottam, kiegészítettem az aukciós ház részt. Ha valakinek van ötlete kifogása vagy valami anyaga az szóljon.
-
TomWexX
addikt
Diablo3.hu osztotta meg a héten FB-n. Sajnos nem tudom hol lehet beszerezni.
-
front3r
őstag
Itt több van!
Úgy hallottam szuper minőségű cuccok ezek! Tehát az áruk nem lehúzás ahogy egyesek csak ezt látják bennük. -
Wolverine
félisten
6-7 évre elegendő.
#11806: lehet, hogy ez meg fog lepni, de aki komoly élsportoló, annak sincs élete olyan értelemben, ahogy azt te gondolod; például azért, mert a doppingellenőröknek órára lebontott listát kell adnia egy hónapra előre arról, hogy hol is lesz. Amúgy vicces, hogy a HC gamerről mindig a 20 év alatti WoW-játékos ugrik be a sok tájékozatlan embernek...
-
Healbacsi
őstag
A keszulek egy algoritmus szerint mukodik, ami adott ido utan adott allapotba kerul (adott szamsort dob). Ha az elem lemerul, akkor az elemcsereig eltelt idoben az algoritmus folyama megszakad, azaz a keszulek tonkre megy. Igy ha valaki lemeriti az elemet, akkor a keszulek nem lesz tovabb hasznalhato.
-
Gyuri27
félisten
Megmondom a tuti. Elég volt a mézes madzagból. Az a néhány millió (lehet akár 10 is) ember már megveszi. Akit eddig nem győzött meg annak meg mindegy.
Szóval elég a marketingből. Jöjjön a cucc.Kiváncsi leszek itt a ph-n ki és mikor fog szintet lépni.
Az első infernóra kiváncsi leszek. -
szepi79
őstag
valahol érthető a dolog, nem akarták, hogy túl sok CE kerüljön ki a vaterára aranyáron. (persze etikátlan.)
mondjuk azt sem értem, minek kellett több CE rendelést leadni egyben. később bármikor jól jöhet még a számla, ami a nevedre van kiállítva, illetve el is kavarodhat egy megrendelés.
-
Wolverine
félisten
Persze.
-
krokk
senior tag
én is a kütyü mellett döntöttem, bár jelenleg androidos telefonom van.
játszani én csak otthon és nem melóhelyen
így ott lóg a gép mellett, megnyomom a gombot adja a kódot bepötyögöm és kész
most, hogy van telefonos értesítés is így azthiszem át fogok váltani az időnként kérje be a kódot módszerre. mivel most minden alkalommal kéri.
szeretek biztosra menniahogy korábban is írták egyszerű mint egy faék, telefonon nehezebb előkeresni az appot mint ezt a gombot lenyomni
és ez az appos kód generálás akkor se jön be
amúgy nem kell hozzá netkapcsolat a telefonon. én legelőször azt hittem majd, hogy kell, de nem. hátha ez is segít a döntésben.
-
Wolverine
félisten
Azért nehezíti meg a feltörést, mert a kódot generáló algoritmushoz a tolvajnak nincsen hozzáférése. A begépelt kódodat ugyan elcsíphetik, de ezután csak maximum 30+60 másodpercük van felhasználni emlékeim szerint (nemcsak az aktuálisan érvényes kódot fogadja el a rendszer, hanem az ezt megelőző kettőt is - ennek kényelmi oka van, pl. ha a gomb megnyomása után 1 másodperccel ugrik a kód, arról te nem tudhatsz, és így nem kell újat kérned), ezután ugyanis ez lejár és új kód kell, amit csak a nálad levő kütyü vagy mobil app képes előállítani.
A kód 2 helyen kell majd az Authenticator aktiválása után:
- minden Battle.net weboldalra belépéskor (Acc. Management, D3 site, WoW site stb.)
- a Blizzard-játékokba belépéskor. Itt beállítástól függ, mikor kell kód: vagy minden alkalommal - értsd, egy pillanatnyi netkiesés okozta DC után is -, vagy hetente egyszer, amennyiben nem változik az IP-d, illetve IP-változás után. -
rt06
veterán
minden eszkoz egy sajat, egyedi kulccsal rendelkezik
ennek a kulcsnak es az aktialis datumnak (fel percre kerekitve) a segitsegevel gombnyomasra (hmac_md5 algoritmussal) general egy kodot, mely fel perc elteltevel haszontalanna valika feltores nehezsege abban rejlik, hogy az egyedi kulcsot csak a blizzard tudja, illetve az eszkozbe van beleegetve
amikor az account-hoz kotod az eszkozt, meg kell adnod annak sorozatszamat, ami alapjan a blizzard le tudja generalni ugyanazt a kodot, amit a te eszkozod (ennek ellenorzesere be is kernek egybol egy generalt kodot is)
ha az altaluk generalt kod, s a te altalad megadott nem egyezik, akkor megtagadjak a belepest -
rt06
veterán
mennyire reszletes leiras kellene, illetve melyik oldalarol (mukodes/hasznalat)?
az eszkoz maga - mint fentebb irtam - egyszeru mint a faek, egy gombja van, ha megnyomod par masodpercig latsz egy kodot
ez a kod egy TOTP (time based on time pad), amit fel percen keresztul tudsz felhasznalni
az eszkozt hozzakotod az account-odhoz (sorozatszam es egy frissen generalt kod segitsegevel), amit kovetoen belepeskor idonkent keri a rendszer, hogy az authenticator kodjat is add meg -
szepi79
őstag
igen, a valós név is fontos. ha ellopják az accountodat, akkor a neveddel, egy fényképes igazolvánnyal és egy közüzemi számlával tudod igazolni, hogy tényleg te te vagy.
persze ha veszel mondjuk authentikátort, akkor kicsi az esélye az acclopásnak, így ebben az esetben valszeg semmi hátrányod nem lesz a kamu névből.
viszont csinálhatsz másik battle.net accountot is, amire majd a diablót rakod, csak persze ahhoz másik emailcim is fog kelleni.
-
biggamer
veterán
A Konzolban az ár ár : 12,790 Ft ... ebben benne van a házhoz szállítás ami kb. 1000 Ft lenne ... és van benne 1000 Ft levásárolhatóság ... szerintem ez még így is jobb mint 1-2 hely ... veszek tőluk egy Diablo-s egérpadot ... a régi úgy is car már és kész ... abból lejön az ezres ...
-
JSaN
addikt
Szerintem is egyedi esetrol van szo.
Nekem E8500 van, es az elmult masfel honap soran nem talakoztam ilyennel.
40-50 fokos a procim beta alatt, modjuk a gemini 2-tol nem is varok tobb homersekletet.
1szer fagyott ki egesz ido alatt, de az is a video illeszto nem valaszolas miatt volt. -
-
execute93
őstag
Igen? Akkor elnézést! Az oldalukon akkor rosszul van feltüntetve! Mert piros X van azon a kocsin..
Ebből gondoltam csak.
CE Edition-t lehet bepakolok..Szerk.: Tanulmányoztam azt a kis kocsit.. Akkor ez így elég rosszul van ábrázolva.. Nem kellene az az X oda, elég lenne a kis kocsi meg az ingyenes száll. szöveg..
-
mephi666
nagyúr
nekem dia3 bejelentés óta ez a wallpaperem itt a céges gépen
-
persil
nagyúr
Ez a videó egy kalap szar.
Akinek ez a véleménye az ne vegye meg, ne játszon vele és trollkodja tele a fórumokat, ennyi.
Én sem szeretem a cod 69 részét, mégsem készítek ilyen ótvaros baromságokat a youtube-ra.#10183 Ahogy Mukorka is írta, annyi darabot tudsz legyártani a zsebedben levő alapanyagokból.(stash nem számít, nálad kell, hogy legyen a cucc)
-
Angel1981
veterán
Nagyon sokat játszottam mind az első, mind a második résszel, mondhatni veterán vagyok.
Háromszor vittem végig a bétát, és annak ellenére nagyon élveztem, hogy a videóban felsorolt kifogások valósak!
Lehet, hogy sok mindenben eltér a második résztől, de szerintem jó játék lesz!Kérdés!
Valaki meg tudja mondani, hogy ha a kovácsnál akarsz mágikus tárgyat létrehozatni, akkor a tárgyak listájában a név előtt lévő szögletes zárójelben lévő szám mit takar?
1-3-ig láttam terjedni, illetve van olyan tárgy, ami előtt nincs ilyen szám.
Köszi előre is! -
mephi666
nagyúr
1: nekem nem voltak célzási nehézségeim... rutinból balkéz 1-2-3-4-q-shift környékén és dh-val is sima ügy volt
2: nem érdekel, valószínű ezt is single-ben nyomom főleg
3: pvp szintén nem érdekel és ez később úgyis bekerül, tehát akinek kell, majd megkapja
4: ez csak egy szűk, de annál elvetemültebb réteget érint... munka meg egyebek mellett azért elég esélytelen reset után elsők között 99-re vinni egy karit (mármint dia2-re gondolva) ...nekem tetszik ez az "elérhető maxlevel" (és szvsz. nem vagyok egyedül ezzel)
5: elsőre fura volt a gondolata, de 2.5nap béta után nincs hiányérzetem
6: battle.net 2.0? majd idővel elválik, de ezt sem tartom egyelőre szívásnak
7: különösebben nem érint
8: grafika nekem kifejezetten tetszik
9: rmah tetszik
10: skill ui szintén tetszik (pár perc alatt megszokható)ui: a videó alatti like/dislike arány sokat elárul
ui2: ja, oké
de engem akkor sem zavart... igazából így béta után negatívumként a sebességingadozást (mikrolagot) tudnám egyedül felhozni negatívumként, amit többen is említettek: pörög mondjuk fix 60-nal a játék, de be-beesik időnként 20 alá... játékélményen viszont nem sokat rontott és elvileg ezt a véglegesre javítják, így nem zavar
-
oxox
addikt
van nehany resze amivel egyet ertek (karakter fejlodes), van nehany amivel nem (grafika szerintem nagyon jo lett...a zold bekakon kivul
)
ez a licitalos dolog mi is lesz????....ha talal az ember valami uberritka cuccot valodi penzert is eladhatja? vagy ez csak befele dolgozik valodi penzert -virtualis arany-virtaulis aranyert virtualis targyak??????
ha meg valaki dio1-et nyutte orrverzesig, az mar szerintem siman kibir 3hetet...legalabbis ez mar semmiseg ahhoz kepest ami ido azota eltelt....
-
persil
nagyúr
Azért szerintem ahhoz képest, hogy csak a US szerverek mennek és erre tódul be mindenki, ráadásul most kb annyi az idő, hogy mi még játszunk, ott meg már játszanak, nagyon jó a helyzet.
Ezek alapján, ha elindul a teljes és beizzítják az összes európai és ázsiai szervert is, akkor nem igen lesznek problémák
-
Alg
veterán
Egyébként engem annyira nem fogott meg, mint a Dio2 anno vagy mondjuk nemrég a SC2... végigtoltam barbival, az iszonyat nagy hentelést le tud vágni, de valahogy nem érzem azt az ellenállhatatlan késztetést, hogy nekem ez most azonnal kell... (wizz-el már majdhogynem unalmas volt...)
-
Archanon
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Háztartási gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- weiss: Pant* rant
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest