- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
persil #24852 üzenetére
Act 1 az easy.
Miután sikerült Belial-t kivégezni (még a patch előtt az eredeti nehézségen, úgy ezredjére), most Act 3-on megy a szenvedés. Visszasírjuk még az Act 2-őt.
800-as resistel szaladgálok, 6k armorral, 30k hp-val (wizzard), és eszement dmg-eket kapunk be így is.
Nagyon gyakori a fast elit, ami elől nincs menekvés, mert utólérnek a minionjai akármit csinálsz, 1 hit, meg 1 molten, és fekszik a barbár is.De az tény hogy hatalmas szakadék tátong Act 1 és Act 2-3 között. Act1-en jóformán végig rohansz mintha nightmare lenne, még az eliteken is.
-
CooLM@$TeR
tag
válasz
persil #24794 üzenetére
Szintén kérnék egy moderátort, ráadásul a srác további spamjeit is kérném törlésre amivel tele van a topic, köszönöm.
Az csak egy dolog, hogy félrevezeti az embereket mert hülyeségeket beszél ekkora mellénnyel, ráadásul a bunkó alpári stilusa után amit a segitséget nyujtóval szemben megenged is hihetetlenül pofátlan.
-
CooLM@$TeR
tag
válasz
persil #24770 üzenetére
Nálad van a képzavar. Az nem a resist %, hanem dmg reduction amit más tárgy affixel is lehet növelni, mivel d2-hez képest sokkal összetettebb lett a rendszer.
Az ~50%, amit én írtam az már a reduction, amit details-nél ír.
Baromi nem ezt irtad, hanem 50% all resistet, most akkor döntse el az ember, hogy mi a bajod és mi miatt siránkozol. Vagy egyszerűen csak nem tudod visszaolvasni saját magadat, de akkor meg az elemivel voltak gondok.
-
rznk1986
tag
válasz
persil #24649 üzenetére
Elnézést kérek tőled, valóban van, telepítettem és hozzá is adtam!!!!!! Valszeg időben mert a weboldal kidobott ilyen hibaüzivel: "too many log in attemps".
Pedig nem próbálkoztam...... Haver cuccait mikor kirabolták akkor a felét fel tudtam szedni, mert tudtam hogy a barátnőjénél van és nem lehet ő online, ezért beléptem a game-be és pont a földre voltak kiszórva a cuccai amikor pakolták ki én meg ugye felvettem őket. Úgy hogy valszeg én lettem volna a következő áldozat mert picit felhúztam őket, azonnal ledobtak a haver friendlistjéről
-
rt06
veterán
válasz
persil #24250 üzenetére
akar jol is elsulhet a dolog, ugyanis nem az asztalt csapkodva kovetelik vissza a penzuket, hanem annyit kernek csupan, hogy az illetekes szervezet vizsgalja ki a dolgot
ha nem normalizalodik 1-2 heten belul a szerverallapot (annyit meg siman hajlando vagyok elnezni), lehet en is alairom
-
Kashim
őstag
válasz
persil #23155 üzenetére
Hát akkor én debil vagyok, vállalom.
Valahogy feelingesebb, ha csattogtatom a gombot, nem csak folyamatosan nyomom. Meg egyébként is mikor próbálok erre figyelni, 5 perc után megint azon kapom magam hogy ütöm verem a gombot.
Mondjuk az se mindegy milyen kaszttal játszik az ember, mert ha sokszor kell célpontot váltani akkor fel kell engedni a gombot. Monknál teleport után is állandóan targetelni kell.(csak hogy kicsit emeljek az értelmi megítélésemen, futáskor azért én is nyomva tartom)
-
whitezo88
nagyúr
-
-
mar_tin
tag
válasz
persil #22897 üzenetére
Csakhogy ez nem 100% online játék (nem is MMO), csak így oldották meg a másolásvédelmet. Persze lehet többen is játszani, de nem muszáj mint, ahogy a Diablo2 -ben sem volt kötelező a battlenet.
Ha már bevállalták ezt a fajta "védelmet", akkor elvárható, hogy rendesen menjen, főleg, hogy a karbantartás már de. 10 órakor véget ért, és azóta nem lehet fél óránál többet egy huzamban játszani. Nem csak arról van szó, hogy nem lehet bejelentkezni, hanem menet közben is 20-30 percenként kidob 300xx -es hibaüzenettel.
Most éppen 37, 73 -as felváltva bejelentkezésnél. -
válasz
persil #22866 üzenetére
Alapjaiban megváltozott a patch óta.
Mantra of Healing (tooltips will be updated in a later patch)
In addition to increasing Life regeneration for you and nearby allies while active, Mantra of Healing will now also shroud you and nearby allies with a mystical shield that absorbs damage for 3 seconds after activiation (up to a limited amount, based on level)
Skill Rune – Boon of Protection
Boon of Protection has been renamed Boom of Inspiration
Mantra of Healing will now heal you when dealing damage to an enemy (heal amount will be based on hero level) -
Ilsyde
őstag
válasz
persil #21948 üzenetére
Az, hogy te nagyobb számot látsz kiírva a Damage mellett az attack speed miatt az nem azt jelenti hogy nagyobbat sebzel, hanem hogy tobbszor utsz. Csak a dps novekszik.
Ezért lehetnek jobbak a kétkezes fenyák ha cd-s vagy mana intenzív képességeket használsz. Lassabban utnek, de nagyobbat. Magyarán ha van 100 furyd és 30-ba kerul egy speckó támadás akkor nem mindegy hogy 400-at sebzel gyors egymásutánban (egykezes + attack speed) vagy 600-at lassabban (lomha kétkezes) mert mindegyik 30-ba kerul és három után mindenképpen kifogysz szuflából.
Ugyanígy ha van egy skill aminek 15 másodperces a cd-je akkor is hiába van neked 50% attack speedes szerkód, mert akkor is csak egyet losz el 15 másodpercenként és ignorálva van a sebesség.
-
válasz
persil #21751 üzenetére
Jo neked, mondjuk azt se ertem, hogyan lehetseges hogy egy item, amire bideltem, 1d 22h-os time left-es, buyoutnal N/A-val, fel ora mulva "the item no longer available".
Ha egyszer nem lehet buyoutolni, eltelt az 5 perc, amikor cancelt nyomhatott volna az elado, akkor hogy lehet nem elerheto?
Vagy en vagyok vak, hogy nem latok olyan opciot amivel vissza lehet vonni egy aukciot vagy netan megvaltoztatni a bid/buyout ertekeit? -
-
Bobrooney
senior tag
válasz
persil #21639 üzenetére
SPOILER
Diablo1-nek is az lett a vége, legyaktad hűdejó!
Diablo2: hehe meghalt a 3 testvér, oké a Soulstone még nem az igazi, de Diablo ujra éledt.
Diablo3: Prime evil meghót haha, de tuti valamivel megcsavarják még a dolgot. Ekkora bevétel forrást nem fognak semmibe venni. Szerintem...[ Módosította: 7 ]
-
rt06
veterán
válasz
persil #21385 üzenetére
szerintem naluk picit mast jelent a compromise, ugyanis ha azt csinalnak, amit te leirsz, az visszaelesre adhatna okot
pl megtippeled mi a pistike felhasznaloneve, kamu jelszoval megprobalsz belepni parszor, es puff, authentikatorhoz van kotve
megprobalod meg parszor es puff, el van tiltva -
headhunter86
senior tag
válasz
persil #21052 üzenetére
Még annyi, hogy ez olyan festék hogy sosem fogy el. Míg a simát egyszer használhatod és vehetsz újat. Addig ezzel annyi ruhát festesz amennyit akarsz.
Amúgy én se festegetek sokat. Maximum akkor, ha ilyen hülye rózsaszín ruhákat dob. Na azokat átfestem mert nagyon gázul néz ki néha
-
rt06
veterán
válasz
persil #20947 üzenetére
reSPOILER
az ido arra vonatkozik, az addig kell megtalalnod egy portalt a dungeon-ben, ami atvisz egy kisebb szababa, ahol van egy lada mindenfele josdagokkal tele, de ehhez nem feltetlen kell kipucolni az egeszet
valamint ha elsore nem sikerult, lepj ki, majd ujra be, olyan 10-bol egyszer ott lesz megint az idore meno dungeon (a tobbi 9 esetben valami masik lesz ott) -
mephi666
nagyúr
válasz
persil #20947 üzenetére
spoiler:
néztem én is, de mintha csak azt jelölné a számláló, amíg nyitva a portál... szerintem esélytelen 2-3perc alatt az egészet kipucolni... mentem, mint a meszes, halál nélkül és úgy sem sikerült... viszont volt bent pár rare banda+láda: lehet, hogy erre érti? ha bemégy és kitakarítasz halál nélkül, jó vagy... viszont ha kidöglesz, akkor csak 2-3 perced van visszatérni, mert zárul a kapu
-
Jazz
veterán
válasz
persil #19976 üzenetére
A lag engem sem érdekel. Egyszer haltam miatta, azt is 1500ms-el.
De a petiíciós gyerek aki cod-on nőtt fel, ő 10-et akar látni.
A gond az hogy nem kis pénzt kiadsz, a legtöbb ember elfoglalt, de csinálsz egy kis időt magadnak, betervezel, játszanál, de ezt kapod: [link] és csak nálunk. Ez a gond.
Mi az hogy 10 órás leállások? Legközelebb már egy teljes nap, vagy egész hétvégén nem fog menni? -
Gorneck
legenda
válasz
persil #19968 üzenetére
Aki pl co-op-ba játszik oda már kell a sebzés még normálon is...2-3 személyes esetén én pl karcsúnak találom a 180-190-es dps-em egy nagyobb combosabb horda esetén, főleg, ha van benne 1-2 izmosabb arc. ACT 3-ba pl tegnap volt rohanás 1-2 alkalommal.
Halálozás is inkább olyan esetekben van/volt nálam is mikor megjelent olyan ellen amire nem számítottam és hagytam közeljönni (épp mással voltam lefoglalva).
Egyedül még nem haltam meg emlékeim szerint. -
mikromanus
veterán
válasz
persil #18520 üzenetére
Ja. Az muris. Normálon összefutottam egy nagy böszme rák/kagylószerű bossal aminek volt ilyen vortex skillje. EZ az ami begubózik aztán szépen immunis lesz majd minden jó dologra. Nem lett volna gáz, csak a szomszádságában volt 3-4 ilyen méregtócsát gyártó alap szörnyi, (szerintem egy champion is), meg iszonyat nagy csapat egyéb apróvad. Behúzott a tócsába, a kis apróvadaktól és vortextól nem tudtam elspurizni a bosst meg püfölhettem kedvemre. A méreg hamar elintézett. Pikk-pakk kimultam. Párszor még elkapott, de 4 halál árán kb, lenyomtam. Jókat dobott, csak mire felvehettem volna a sok sárga-kék itemet jótt a disconnect üzenet. ÁÁÁ. Have a nice day!
-
Cyberbeni
addikt
válasz
persil #18527 üzenetére
mármint ha egy főnök van minionokkal, akkor u alakút rak, ha egy 3-as pakk waller, akkor ők csak egyenest raknak.
egyébként meg a legbrutálabb sebzés az arcane enchanted meg fire chains-ből van. meg van valami d-vel kezdődő is, ami alád rak valami kör alakú vulkánkitörés-szerűséget, az is elég durván sebez, meg nehéz észrevenni, de azt könnyebb kikerülni.
-
rt06
veterán
válasz
persil #18527 üzenetére
tenyleg, az a waller, amit en irtam, kosz a pontositast
de ha mar belementunk, kerlek ird le te is, amikkel talalkoztal es kimaradtak, hoyg ossze legyen szedveproci985: igen, ez ki is maradt, koszi a kiegeszitest
meg errol jut eszembe a masik nagy dio2-es kedvenc, ami szinten megtalalhato, a damage reflect (ott ugye thorns auta volt, de a hatas ugyanaz) -
rt06
veterán
válasz
persil #18520 üzenetére
a jailer nem csakuygy rogzit, falat dobal kored
van meg amugy mortar, ami ivesen tuzgolyokat dobal, a frozen, ami a molten lavajahoz hasonloan jeget terit, a teleportation, a fast, az extra health, az illusionist (ami utesre megsokszorozodik)
most legalabbis ezek ugranak be -
BloodyEddie
őstag
-
mikromanus
veterán
válasz
persil #18328 üzenetére
Kevés kincsesgoblin hátsót rúgtál akkor szét. Én ha meglátok egyet, akkor végigkergetem a fél mapon ha nem sikerül sarokba szorítanom) és tuti lecsapom. Szerintem simán dobott már egy tele táskalapnyi (full fejlesztett lapnyi) rare itemet. Az más tészta, hogy ebből mennyit tartottam meg, de megéri keményen bánni a kis Zsákos Frodóval
Persze nem sok infó van az MF-ről. Lehet az a 10-20 kezdőszázalék normon és nm-en nagyon látványos rare dobás növekedést ad... -
Ilsyde
őstag
válasz
persil #18101 üzenetére
Hát igen, ha a vortex meg a jailer egymás mellett van akkor tudod hogy itt meg fogsz párszor halni. Volt egy nagyobb bagázs frozen jailer vortex Act 1 végén, na azok mellett muszáj volt elfutnunk mert lehetetlen volt megolni oket. Másodpercek alatt likvidálták az egész partit.
Persze engem szedtek le eloszor, kecseg távolsági karik elfutottak de aztán behúzták oket is a mobok
Desecrator is hasonlóan buta (ez az ami kis lávatócsákat generál alattad), a fire chains (lávából álló lánccal vannak osszekotve a mobok), a frozen (fagyasztó gombócokat generálnak), meg az invulnerable (nem tudod leutni oket, csak miután leszedted a vezéruket).
Fire chains Molten Vortex hmmm fincsi fincsi
-
mephi666
nagyúr
válasz
persil #18101 üzenetére
vicces a "vampiric" adottság is... úgy szopja vissza a hp-t néha, hogy csak lesek... nightmare act2 végén vagyok monk-kal: brutálisan lehet vele haladni... félkezes-sörözős-cigizős karakter... amíg a wizard-dal folyamatosan figyelni kellett mindent és lökni a potikat, ezt alig tudja megállítani valaki
-
Kashim
őstag
válasz
persil #18101 üzenetére
Hát kb. Meg ott van még az a forgó lézernyalábos szar, nem tudom a nevét, de lepakol belőle nyolcat össze-vissza aztán sok szerencsét. (főleg barlangokban poén ahol nincs hely elfutni sem)
Nightmare-en egyébként a sima mobok ugyanúgy semmik, mint normalon, de az elitek szétszednek pillanatok alatt ha épp olyan jól összeválogatott képességűekbe fut az ember. -
-conrad-
addikt
válasz
persil #18079 üzenetére
Tehát, ha ütésenként nézzük, akkor az 50 dps-el üthetsz többet(csak ritkábban), csak másodpercekre levetítve lesz kevesebb.
Igen, de én a special attackokra gondoltam, aminek meg van költsége. Tehát ha van 90 fury-m abból 3 darab skillt tudok eltolni, és 2h-val erősebbek lesznek ezek. Na szóval én erre gondoltam nem a sima energy regeneráló ütésekre. Az persze világos, hogy abból kisebbeket üt de gyorsabban a 2h.
-
-
schwartz
addikt
válasz
persil #17847 üzenetére
Pedig igaza van...ez a Blizzard ujabb fejos tehene. Csapatban 5 nap alatt vegig viszed (infernot beleertve) majd johet a rmah-ba a termeles. Ez D2 szintu fejlodessel es drop-al kurva keson indult volna be nekik. A jatek unalmas, Diablot kihuztak a kalapbol, a scriptelt boss fight-ok siralmasan konnyuek, a voice acting java reszt irritalo, a buildek late game-ig el vannak baszva, vagy mi? mert pl. nm-en a DH egy fos, vele ott abba is hagytam 2600DPS es 11k HP-vel nem volt elvezetes a jatek pedig nem en kurtam el a buildet. A Gothic-ot meg ne is emlegesd egy napon ezzel mert a bugjaival egyutt mesteribb alkotas minden teren... Esetleg annyi parhuzam van, hogy ez is ugy viszonyul az elodokhoz mint tette azt az Arcania...
Mindent osszevetve ez igy oriasi csalodas lett szamomra... -
atidzsiforc
őstag
válasz
persil #17865 üzenetére
Nem para, csak mar megirtam neki h az aspeed miatt van mielott meg az egesz elkezdodott volna.
Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest