- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
szepi79
őstag
válasz
Wolverine #11487 üzenetére
Lássuk jól értem-e. Teszem azt, eladom az Ezer Igazság Kardját a példa kedvéért 100€-ért. Ebből levon a Blizz 15€-t, marad 85€. Ezt vagy elköltöm valami blizzardos marhaságra, (minipetre wowban, havidíj, esetleg majd a D3 kieg,) vagy kérem, hogy irányítsák át a PayPal-os számlámra (ami ha lenne), és megint lejön belőle 15%, és marad nekem 72.25€.
Jól értem, vagy benéztem valamit?
-
thesound
addikt
válasz
Wolverine #11457 üzenetére
haha viszont úgy nézem megfogták, hogy a piacot ne árasszák el az ázsiaiak...
"Note that characters, items, and friends lists do not transfer across regions. Playing on a different region's servers means you'll be creating characters and friends lists specifically for that region, and you'll be accessing the gold-based auction house for that region.
In addition, players will only have access to the real-money auction house (where applicable) when playing in their "home" game region. That means that, for characters outside of your home region, items cannot be bought or sold in any real-money auction house. The focus of Global Play is simply to give you the ability to play Diablo III together with your friends in any region."végülis erre már csak habként tekintek a tortán, nem fogok ebből pénzt keresni...
-
Wolverine
félisten
válasz
Wolverine #11423 üzenetére
Egész pontosan itt van az AH leírása. A lényeg: az EU-ban euro alapú lesz az RMAH, és csak akkor használhatod, ha vagy a Mobile Alertset, vagy az Authenticatort élesítetted az accountodon. Bármely régió szerverén játszhatsz, de a gold AH-k között nem lesz átjárás (ahogy pl. a friendlistek között sem), és csak a saját régiód RMAH-ját használhatod, azaz az amerikaiba nem tehetsz ki semmit (Ázsiában meg nem is lesz a megjelenéskor).
-
maross
nagyúr
válasz
Wolverine #11162 üzenetére
Nem azert, de 11.000-es arnal 245 forintos euroval kell szamolni, es csak most dobbentek ra, hogy ezt valami fatalis veletlen soran megse tarthato, hiheto
. Ne legyunk mar naivak. Mint mondtam, nem az ara zavar, 15-ot is kiadok erte. Bocs, tenyleg nem akartam nyujtani a topicot, nem is fogom tovabb, csak az ilyen olcso huzasok felduhitenek.
-
-
Hanok
senior tag
válasz
Wolverine #11014 üzenetére
A TS-nél meg a szerver oldali kliens nem ingyenes legalábbis windowsra, így az is macera jelenleg.
(#11015) Mukorka: De saját szobához gondolom nem kell szerver van valami publikus rá...Gondolok itt arra hogy teljesen ingyen megoldható az hogy a kliensel csatlakozunk úgy hogy oda csak az léphet be aki ismeri a szobához tartozó jelszót...
-
Hanok
senior tag
válasz
Wolverine #11011 üzenetére
Durva, mi régen Ventriztünk, Én azzal meg voltam elégedve, ki fogom próbálni hátha nem kell a ts-el szenvedni...A hivatalos szervereken is létre lehet hozni pass-os szobákat?
Szerk: Arra gondolok hogy saját szerver nélkül tudok pass-os szobába a régi guild társaimmal beszélgetni?
-
MegalodonS
őstag
-
Ghoosty
őstag
válasz
Wolverine #10866 üzenetére
Azért meglepne, ha ezért az orrukra koppintott volna.
Egyelőre a Zavvi még nem szólt semmit áremelésről, így 30 GBP-ért jön, ami kevesebb, mint 11k HUF.
Anno nagyon gondolkodtam, hogy 10900-ért inkább Magyarországról rendelem, de aztán maradtam. Most nagyon mérges lennék, mert ténylegesen megkárosítottak volna, mivel így lemaradtam volna egy jobb ajánlatról.
-
catroot
veterán
válasz
Wolverine #10866 üzenetére
Félre ne érts, én sem ott vettem. Nekem is emeltek máshol, de tudtam, hogy szinte biztos, hogy emelnek.
Szóval nekem ezzel nincs gondom. Csak furcsálom, hogy többen pont azért ajánlották a konzolt, mert garanciát vállal (?).
De ebbe ne menjünk bele, mert így is túl lett spilázva ez a téma.
-
-
válasz
Wolverine #10421 üzenetére
A tutorial-ok kikapcsolása után, ez volt a következő, amit átkapcsoltam.
(#10422) szepi79 :
Így van pontosan erre gondoltam.
Azon viszont elgondolkodtam egy darabig, hogy miképp jött ki neked a 6 + 3..
Action bar 1-4 + egér 2 + Q, mondom, ez akárhogy is számolom, hét.. amiből egy ráadásul fix.
Mit nem vettem észre? Kilenc slot-al kibékülnék, az pont elég lenne. Aztán leesett, hogy a passzívakat is belevetted.So, ha jogos a panaszom, ha nem, a másodlagos, menekülő skillek nekem hiányoznak.
Igaz, nem néztem még végig a rúnákat, az összes skill-t részletesen, lehet lesz olyan rúna, ami úgy variál, hogy jó legyen.
De nem akarom lelőni a poénokat, majd ha elérem a szintet, amikor aktív lesz, akkor szeretnék rácsodálkozni! -
szepi79
őstag
válasz
Wolverine #10421 üzenetére
elsőre én is ezt akartam írni, de második olvasásra nekem már az jött le, hogy a kolléga inkább azt szeretné, ha alapból az A megoldás működne, és mondjuk a ctrl nyomva tartásával a B. (vagy pedig, hogy benyomja a ctrl-t, és váltogat A és B között).
ha jól értelmeztem, akkor Argos panasza jogos olyan szempontból, hogy ilyesmi tényleg nincs a játékban (vagy csak én nem találtam rá), másfelől meg nem jogos, mivel szándékosan vagyunk 6+3 skillre korlátozva.
-
-
-
válasz
Wolverine #8953 üzenetére
Leginkább az RMAH miatt raktam be. Mivel, előtte erről volt szó a topic-ban.
Igaz, hogy még "stay tuned" a dolog, de nekem ebből az jött le, hogy ha kedvem tartja játszhatok EU-s acc-al, US szerveren ÉS használhatom az ottani RMAH-t.
Hovatovább megemlítik a végén a 'currency-based auction house'-t (valuta alapú AH) is.(#8955) Ilsyde :
Nagy pojén lenne HáCé karival... sokan értékelnék. -
Huma
addikt
válasz
Wolverine #8943 üzenetére
Szerintem az emberek többsége azt csinálja amit én. Ha betelik az inventory varázstárgyakkal akkor nyom egy town portalt és bezúzza/eladja/felveszi/ládába pakolja a tárgyakat.
(#8945) warcat:
Szerintem ez két teljesen különböző dolog.
Amikor betelik valakinek az inventoryja akkor mindenki visszateleportál és kész.Nem kell ahhoz ez az azonosításos mizéria hogy valaki elkalandozzon. Simán elkóborol másik irányba pár monszta után és kész. Ha valaki nem jó csapatjátékos az nem lesz attól jó, hogy kiveszik belőle az azonosítást.
-
boogie84
veterán
-
-
Wolverine
félisten
válasz
Wolverine #8577 üzenetére
No, így vicces igazán a bétahullám.
-
-conrad-
addikt
válasz
Wolverine #8268 üzenetére
Tuesday, 10 April 2012, 03:22:10 EST
George Town is on EST all of year 2012-7 óra eltérés van, ráadásul ezt egyszer már beírtuk, sőt én is eszerint játszottam, szóval ne keverjétek meg mert rosszkor logol be azt nem kap időt.
De itt van pontosan:
Időzóna-átváltó -
Jazz
veterán
válasz
Wolverine #8188 üzenetére
"Arra ott a fórum."
fórum nem = chat. plusz vagy játék, vagy random idegenekkel beszélgetés.Mert az milyen durva is lenne már, ha egy Multiplayer játékban random idegenekkel ismerkedsz, haverokat, játékos társakat szerzel a világ minden tájáról. Ez valami brutális lenne, tényleg.
-
Ilsyde
őstag
-
válasz
Wolverine #7631 üzenetére
Mondjuk Angliában pl kicsit nehéz nevedre szóló számlát kérni, mivel albérletnél nem adnak a nevedre számlákat, külföldi tulajdonú lakás meg nem sok van. Esetleg bérleti szerződést kérhetnek, de mivel az albérletek döntő többsége irodákon keresztül van kiadva és ott kérnek 3 hónap igazolt munkaidőt így ez a megoldás is ugrott...
-
-
persil
nagyúr
válasz
Wolverine #7412 üzenetére
Ami egyben azt is jelenti, hogy bukó van a 15 ezer forintos játéknak.
Nem hiszem,hogy sokan megpróbálnák.Azt mondja meg nekem egy bétás, hogy a chat ablakot és a minitérképet lehet-e kisebbre állítani, illetve jobban berakni a sarokba? Most elég sokat kitakar a játékból.
-
warcat
veterán
válasz
Wolverine #6998 üzenetére
Túlbonyolítod ,nekem most is van UK-re regisztrált accom,persze,hogy nem tudod átírni de csinálhatsz újat.
Persze mondhatod,hogy dehát nem éri meg mert a többi játékod amott van ésatöbbi - de erről szó sincs ,minden attól függ mekkora pénzek mozognak majd itt, ha 10-20-50 eurós cuccokat lehet szerezni hetente vagy pár hetente,elhiheted hogy nem fogok lemondani a lehetőségről,veszek még egy dobozost és csinálok egy RMAHra használt accountot aminek odaadom a cuccaimat.
Tudom nincs jobb dolgunk mert nincs még itt a játék,de ez akkor is feles agyalás, mindig vannak kiskapuk
-
Ilsyde
őstag
válasz
Wolverine #6901 üzenetére
Hja, SC2-ben is van de a D3-rol nem igazan volt szo.
Mumble es tarsaival az a gond hogy publikus jatekokban nem hasznalhatoak. En erre ertettem. Ha belepek egy random jatekba akkor legyen valami kommunikacio, mert gepelni senki nem fog az biztos.Eloszor en is vegigsolozom normalon, de nightmareben mar co-opozni szeretnek.
-
Ilsyde
őstag
válasz
Wolverine #6771 üzenetére
Shit...
Csak a WoW petet akartam eladni, mert nem jatszom azzal a jatekkal. A tobbit igyis-ugyis megtartottam volna (SC2-m is van).
Akkor a SC2 avatarok meg a WoW pet rakerulnek az accra, fuggetlenul attol hogy megvan-e a hozza tartozo jatek... Erdekes megoldas. Mikor mindenki szamara vilagos lesz (a jatek megjelenesekor) akkor sokan idegbajt fognak kapni.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Wolverine #6674 üzenetére
Ennyi, én már többször leírtam, h 2007 végén ellopták az akkor még WoW accomat, amit azóta eladtam, de sikerült visszaszerezni, cd kulcsok, stb feltöltésével és most nem fogok 4k-t spórolni azon, h biztonságban tudjam
Mivel nekem nincs okos telóm, így futárral együtt rendelem innen 1 hét múlva
Djuree:
Helmoras: először én is letojtam, mondom CD Galaxis, de máshonnan 3k-val olcsóbb, ami ugye majdnem az Authenticator ára és a mai világban mindenhol meg kell fogni a pénzt, így szerintem a topik szerves részét képezi ez is
stifi: fogalmam sincs, hogy műxik, hogy kell az accot hozzárendelni, de gondolom van hozzá leírás, kb 1,5 hét múlva már meg is lesz, csak a fizut várom
-
Cicero
őstag
válasz
Wolverine #6548 üzenetére
akkor meg csak olvasd el az előző kommented alatt néggyel a posztomat...
én mindig az antik görög és római világból szedegettem neveket, érdekes se sohase voltak foglaltak
btw olyan dologról beszélünk ami már létezik és működik. feltételezem ugyanis, hogy hasonló mechanizmus alapján fog működni d3-ban is a social rész mint sc2-ben. valakinek van tapasztalata az utóbbival?..
-
-conrad-
addikt
-
Archanon
őstag
válasz
Wolverine #5728 üzenetére
Értem, tehát új bankkártya kő, ergo annak az árát is fedeznem kéne dióból.
#Bazzzs: Ahhah, nagyjából értem. Az viszont nem tiszta, hogy akkor most ha sikerül eladnom valamit X értékért, kapok belőle Y-t az e-akármimre, azt onnan nem szedhetem le valós pénzért? Ez a mondat bekavart: "Tehát azt, hogy az eladott tárgy értéke valódi pénzként, vagy virtuális fizetőeszközként jelenlen meg egy ponton: a tárgy eladásakor dönthetjük el, utána nincs visszaút." - Virtuális pénz = arany, vagy pedig az e-balance-on levő összeg? A valós pénz meg gondolom az az opció, amikor is a bankkszámlámra kérem az összeget. Nyöm?
#Ilsyde: 25 font.
Rendeli valaki innen? (Egyébként külföldről még nem rendeltem, hogy megy ez? Megrendelem, kihozza a posta, fizetek forinttal?
)
-
nofi
addikt
válasz
Wolverine #5712 üzenetére
Csak arra készültünk már mióta haverokkal, hogy valami launch party, aztán onnantól valakinél átkockuljuk az estét, de helyette koránkelés lesz.
Szinte hihetetlen, hogy kéthavonta minimum beszerzek valami játékot és nem érdekel mikor jutok hozzá, de a Diablo 3 esetében már előre parázok ezenEzt nem gondoltam volna '96-ban mikor naivan beraktam a Diablo CD-t a családi számítógépbe
Aktív témák
Hirdetés
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest