- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Nálam speciel, már nem sok vizet zavarnak az ilyen, "hírértékűre" emelt akármi postok...
Majd, ha kész lesz, bejelentik, idővel kiadják, örülök, megveszem, feltelepítem, (patchelek), játszok.
Már a változtatásokat se nézem, lore-spoilereket eddig se nagyon. Csinálják csak. Lecsengett a tavalyi "DIABLOOO-t akaroook mán' jelleggel!" érzés.
Kint lesz, jó lesz, jáccás' lesz.
Addig nem verem a s*ggem a földhöz. Legalább -most még- van lehetőségem a szabadidőm másra fordítani.
-
Bazzzs
senior tag
+1
Én is biztos meg fogom venni, mert szeretem a Diablo szériát, a második rész most is fel van rakva a gépemre, valamint a videók alapján a harmadik rész is nagyon el lesz találva hangulatilag.
Viszont ez az információ dömping és felhajtás szerintem is kicsit el lett tolva. Valahogy bennem nem a hype-ot sikerült generálniuk, csak folyamatosan elnyomniuk. A béta megjelenése óta végignéztem a hivatalos oldalt, raktam össze saját karaktert, láttam a béta videókat, átvezető és indító mozikat, valahogy túl sok a spoiler. Lényegében a sztorin és a helyszíneken kívül már sok újdonságot nem is tudnak mutatni, kipróbálni meg úgyse tudjuk, csak maximum valami hatalmas mázli esetén. Persze a rajongók biztos megveszik, nálam se lesz ez kérdés, de ha a megjelenést eltolják nyárig vagy még későbbre, akkor azért a szériával most ismerkedők érdeklődését nehéz lesz fenntartani. Esetleg egy tömeges bétateszttel.
Szerk.: Persze ez szigorúan magánvélemény
-
Ilsyde
őstag
Vannak benne artworkok meg illusztraciok de az nem erdekel... en igazabol a szovegre vagyok kivancsi. Elvileg atfogja az egesz Diablo univerzumot, az elso jatek elottrol a masodik utanig (tehat belenyul a D3-ba is). Lenyegeben az erdekel hogy mennyire erdekes olvasnivalo, megallja-e onalloan is a helyet.
Magat a Diablo konyvsorozatot esetleg olvastad?
-
Ez most jelenthet jót is, és rosszat is, nem? (Talán inkább rosszat)
US fórumon már mennek a poénok:
He was in charge of the following game elements;
1) The Mystic
2) The Cauldron of Jordon
3) The Neph Cube
4) Charms
5) The attack/defence stat system
6) ScrollsIt was a no brainer...
-
maross
nagyúr
Nekem boven eleg lenne a digital download. Viszont felek igy megvenni valami sufni orosz keyt amiert blizzard valamikor bannolni fog. Mivel nem azonnal szokott, hanem megvarja mig osszegyulik vagy 50ezer ember, vagy kiszur mindenkit egy adott "temakorben", nagyon kellemetlen lesz. Vagy csak en parazok ettol?
-
Ilsyde
őstag
Jaja, olvastam a cikket amit linkeltel. Miert nem mondjak azt, hogy kabbe korea, akkor kiadjuk a jatekot mindenhol mashol. Siman megtehetnek. D3 nem eppen egy e-sport jatek
Minap azon csodalkoztam hogy a Collector's Editiont meg sem lehet rendelni itt Angliaban. Pedig ez lenne Europaban a legnagyobb piac (a nemetek utan). Nem sietik el a dolgot.
(a standard kiadas mar ket eve elorendelheto)
-
Ilsyde
őstag
-
Cyberbeni
addikt
nem folyamatosan, de egyszer-kétszer biztos megütik, és ha nagy sebzést akarsz, akkor az nyilván alacsony defenset jelent, tehát pár ütés elég lesz a halálhoz. infernon meg erősebbek és gyorsabbak lesznek az ellenfelek.
barbárt meg nem kell félteni, tud ugrálni ő mindenfelé, meg gondolom nem fog összeesni egy-két liter vér elvesztésétől
multiban meg szerintem matchmaking megoldja, hogy olyanok mellé kerüljünk, akik velünk egy szinten vannak, aztán majd infernon nyomhatjuk együtt.
először valami gyilkos démon huntert fogok csinálni, de azután valószínűleg összedobok valami halhatatlan barbárt.de egyébként meg jófejek, és nem akarják, hogy döntened kelljen a kifizetett wow vagy az ingyenes diablo 3 között, ezért akkor jelenik majd meg, ha mindenkinek lejárt az 1 év.
-
TESCO-Zsömle
titán
Természeténél fogva a Barb állja legjobban az ütéseket a karakterek közül.
E téren egyet értek Cyberbeni-vel. Egy jó csapat kell és akkor minden okés. Kis jóindulattal még a WD is belefér, mert a távolsági és közelharci karakterek közt megbújva jól jöhetnek a megidézett minionjai.
De most gondolj bele a szituba: A Barbár beér egy terembe, ahol egyszer csak fény gyúl és körbeveszi 6-10 távolsági ellen, jól szétszórva, amik folyamatosan osztják, míg egyenként odamegy mindhez és lecsapja őket.
-
Cyberbeni
addikt
"Szerintem a barb hátrányai pont a későbbi nehézségeken jönnek majd elő, amikor elkerülhetetlen neki, hogy üssék."
mármint a wizard meg a démon hunter hátrányai, nem? ezért kell egy jó csapat. monk meg barbár tanky dpsnek, wizard meg démon hunter meg hátulról osztja a dps-t. a witch doctor meg a tipikus lassan de biztosan egyedül haladó lesz, vagy infernon egyáltalán nem lesz életképes. (szerintem) -
WayneGace
őstag
Az adóhatóságnak kisebb dolga is nagyobb, mint a pár 10-100-1000 $-os tranzakciókat figyelje. Ráadásul lehetősége sincs rá. A bankoknak van átvilágítási kötelezettsége. 3,6 millió forintos utalás felett. De az még nem jelent semmit, ha nincs pénzmosással kapcsolatos gyanú, senkit nem érdekel. Az, hogy mint bevétel bevallod-e majd, az csak rajtad múlik. Kétlem, hogy itt a fórumról bárki is több 10k dollárt keresne havonta a diabloval.
-
-
Kal-El
senior tag
Meg én is
De egyébként kaptam egy e-mailt, amiben van egy link és azzal vissza lehet mondani.
Egyébként is rákérdezek az árra, mikor megjelenik a játék, nem akarom, hogy kihozzák feleslegesen.
És tuti, hogy nem adják oda 10-ért, de ha 12-ért fogják árulni, már akkor is megéri szerintem. -
Djuree
félisten
meg emlékszem diablonál szoptam sokat nekróval. valamelyik peccsben nem tudtam kinyírni, elfogyott minden lóvém meg potim, volt hogy több óráig ütöttem, fél élete lement, de aztán nem maradt potim. aztán a következőben meg lazán kinyírtam. patchek műveltek érdekes dolgokat. de azért amennyit én diabloztam (főleg az 1-el, sokszáz órát), a 3-at is tolni fogom, ha könnyű lesz ha nem
-
WayneGace
őstag
Nem hiszem, hogy lecsökkentenék a inferno nehézségét, hisz pont az a lényege, hogy az tényleg nehéz legyen. Akinek nem megy, az nem azon játszik. Mi értelme berakni, ha lekönnyítik? Ráadásul a Diablo közönsége elég hangos hc fanokból áll, akik miatt is került be a +1 szint infernón.
Cuccok árusítása átlag playernek szerintem nem igen fog összejönni. Mert majd több heti játék után örül, hogy kapott egy szett armor darabot. Majd megnézi mennyiért tudná eladni és megdöbbenve tapasztalja, hogy több ezren árulják a teljes szettet fillérekért.
-
Cadal
őstag
és attól is függ hogy hányan játszanak a játékkal, és abból hányan fognak majd kereskedni a levetett/nem használt cuccaikkal. Szóval előbb utóbb valóban telítődni fog a piac és csökkennek az árak. Persze ha úgy lövi be a blizzard a droprate-et hogy ne telítődjön hamar a piac, akkor az olyan játékosok, akik csak kevés időt ölhetnek a játékba leshetik, hogy valami értékes cucc hulljon nekik.
Ezért is örülök annak ahogyan kialakították a kovács mesterségét. Így ha összegyűjtesz hozzávalókat nem kell a droppokat annyira lesni, meglesz a hozzávaló aztán összegyúrja neked. Plusz ha talál az ember valami fain receptet, akkor aztán "bármit" összerakhat/össze kovácsoltathat.
-
JSaN
addikt
Lesz ingyenes es fizetos is, az elozo 2 evben is volt.(2009-ben vezetek be)
Az ingyenes SQ minosegu es korlatozott lesz, megnyito, bajnoksagok es hasonlokat lehet nezni.
A fizetos HD minosegu, ott minden lesz es lehet valtogatni mit akarsz nezni.
Na en az utobbinak a restreamjet neztem tavaly is. -
rt06
veterán
marmint blizzcon stream?
termesztesen lesz (mar most is van, de egyelore csak valami intro van loop-olva)
sot, egybol tobb is: main, panels, wow, rts stage-ek, melyek kozul a wow es az rts stage barki szamara ingyenesen nezheto (lehet venni a hetvegere 25 euro-ert (~7500 ft) virtual pass-t, amiert cserebe nezheto a masik ket stream is, mind a 4 stream elerheto hd minosegben, plusz egyebek is jarnak melle)amugy ez talan a legjobban osszerakott stream, amivel eddig talalkoztam, s azon kevesek egyike, ahol normalisan mukodik a dvr funkcionalitas, aminek koszonhetoen barmikor megallithato, vagy visszatekerheto a stream (valamiert ezt a virtual pass-hoz irjak, de tavaly is mukodott az ingyenes stream-en, illetve mar most is elerheto)
-
Cyberbeni
addikt
megvetted a játékot, de nem(/kevesebbet) terheled a szervereket, úgyhogy csak örülhetnének. az AH-ból terv szerint nem lesz nagyságrendekkel nagyobb bevételük, mint az AH szerverek fenntartása.
szerintem jobban jártak volna vele, ha csak az offline modokat támogatják, azt viszont mondjuk már a játékon belül lehet váltogatni, és csak a játék indításánál kell netre csatlakozva lenni (hogy hitelesítse), vagy ha olyan karakterrel akarsz menni, akivel el akarod érni az AH-t, akkor természetesen folyamatosan. (és akkor mondjuk 10 hely az online karaktereknek, az offlinenak meg mod karakternek meg nagyjából végtelen hely, meg esetleg letölthető a netes karakter arra az esetre, ha mondjuk belassulna a net, de azért te mégis szeretnéd élvezni a játékot, és nem számít az, hogy nem szerzel tárgyakat AH-ra) -
Cyberbeni
addikt
miért fáj az nekik, ha valaki offline akar játszani egy moddal, amiből ugye semmilyen tárgy nem vihető át a netes részre?
persze mostmár nem kell a telepítéshez cd-kulcs, csak ahova bejelentkezel, ott meg kell lennie a játéknak.
ez persze a netkávézóknak is rossz, mert nem lesz az, hogy lemész és játszol a saját accodon úgy, hogy nincs meg a játék, és ha úgydöntesz, hogy megveszed, akkor folytathatod a karikat. -
wikings2
őstag
Akkor én mit mondjak ,aki kb egy lan videót nézett meg amiben vegyes felvágottként ott volt mind az 5 karakter és semmi többet?
Sose szerettem előre végignézni játékokból részeket.
(Lásd Limbó ahol megnéztem egy 10 perces videót és onnantól kezdve a játék 10% a kb csak végigfutok az akadályokon feelingű volt...)Majd ha megvettem meglátom milyen és ennyi
-
Cadal
őstag
Dettó! Én is jó néhány akár egy órás gameplay-t is végignéztem. Vártam a betát, hátha kapok kulcsot, ezért mindent amit lehetett meg is tettem. De semmi. Már szinte csak a végleges megjelenést várom. Lehet kicsit szüneteltetnem kellene a D3-as hírek vadászatát, mert mire kijön a játék beleunok az egészbe.
-
Haart
addikt
Így van én is ugyanígy vagyok ezzel, már szanaszét lőtték a beta poénjait. Semmi értelme nincs várni rá. Valahogy ezt is csak a blizzard tudja elszúrni ilyen jól. Hónapokig beta valami, holot pár hétig kéne hogy nyitva legyen mindenki előtt, ahogy azt most láthattuk is a BF3 nál. De nem, ez helyett elveszik a kedvét az embernek mert már minden poén el van lőve belőle. Semmi kedvem már hogy játsszak a betaval.
-
Cadal
őstag
ejjh, no mindegy majd csak megkapjuk lassan a játékot és akkor az ilyen érdekességek mindennapossá és elérhetővé válnak mindannyiunknak.
Más (vagy mondhatnám érdekesség): Indexen főcímen a Diablo3. Akik rendszeresen olvassák a topikot és a játékkal kapcsolatos híreket, azoknak semmi újat nem fog nyújtani a cikk. Csak gondoltam érdekességnek képpen beszúrom.
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ford topik
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Hyundai, Kia topik
- Autós topik
- Autóhifi
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest