Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
Gorneck #37052 üzenetére
"Ha maxként érted"
Természetesen igen.A 33% meg ugye minden 3. ütés, de ez természetesen kijöhet máshogy is.
(értsd 10 percig nem crit-elsz, utána meg 10 ütésen keresztül folyamatosan)
Szóval ez már szerencse kérdése, de elméletben minden 3. ütés crit.
Amikor az összesített dps-t számolja a játék, akkor is így számolja bele a crit bónuszokat. -
oxox
addikt
válasz
Gorneck #36981 üzenetére
egyebkent lehet a soraid kozott lapul az igazsag..."úgy néz ki, a napi 1-2 órás játékban eltöltött idő kevés..." Nekem ket millios feletti ekszert dobott a jatek (act1-ben), egy tobb mint 10milliosat (30/60-ra javasoltak, hogy tegyem ki, de 17millioert sem veszik...gyuru...3tulajdonsagabol ha az ero mellett a critical-ra szurok nem dob egyetlen masikat sem, ha az ero mellett a vitalityre szurok szinten nem dob egyetlen masikat sem...megsem kapkodjak el)...lenyeg a lenyeg a ket eladott millio feletti cuccot akkor dobta mikor toltam vagy 6-7-8 ora folyamatosan....siman eltudom kepzelni, hogy nezi a rendszer miota vagy jatekban, es ennek fenyeben "lep meg" valami ertelmes cuccal...1-2 oraert cserebe meg orulj neki, hogy lvl62-63-as 300-as dps-os vackokat talalsz...szanalmas azert...
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Gorneck #36981 üzenetére
Akkor el kell fogadni, vége a játéknak. Kijátszottad. Le kell tenni a fenébe, ha már nincs fun faktor, csak szenvedés... Milyen játék az, amibe beleölsz egy csomó órát, és már nem is szórakoztat már, és pénz se jön belőle? Rossz kimondani de így van. Ha én is ide jutok (szerencsére nekem még nincs így) akkor fogom kiárulom a tárgyaimat, és eladom a játékot, vagy cimbinek odaadom.
Sajnos bennem is mindig motoszkál a gondolat, hogy ebből a (csak) 55 órából amit beleöltem, igazából mit profitáltam, szórakozásilag, emberileg, pénzügyileg...és ha ezt saját projectes webfejlesztős munkára fordítom, mit tudtam volna elérni.
Az fix, hogy prémium áras játékként minimum 2x-3x ennyi tartalomnak, PvP-nek, és masszívabb endgame content-nek kéne benne lennie (de azt majd a déelcébe 10K-ért). Főleg ennyi fejlesztési idő alatt. Ennél sokkal tartalmasabb, mélyebb és többször újrajátszható játékok vannak/voltak/lesznek jóval olcsóbban.
Na de én még nem tartok itt. Főleg, hogy megvettem tisztességgel, használom is. Gazdasági része jobban érdekel, mint a szenvedős farmolás hónapokon keresztül (ez leírva is torokszorító) Egyelőre nekem még van fun factor
(#36990) Nus: Legközelebb ebay-en vegyél inkább, vagy itthoniaktól
Jóval olcsóbb 1.2 eu/1M ... itt meg 2.4? ... Legalább mi ne a Blizz pénztárcáját hízlaljuk
-
Arhquis
aktív tag
válasz
Gorneck #36981 üzenetére
Rossz érzés, ha nem esik semmi, nekem is volt már szerencsétlen hetem. Sajnos nekem sincs sok időm játszani, de azért volt már 1-2 használható cuccom. Hozzáteszem, HC-n játszom, ott az utolsó main statos kéket is el lehet bugázni 2-3K-ért.
Viszont itt is, mint a WoW-ban van egy igazság. Ami ott a high end instance, itt az Inferno. Ha kevés időd van játszani, akkor az Inferno nem neked való/sokkal lassabb haladást fogsz elérni. WoW-ban ráadásul a lassabb haladás nem is volt elérhető.
Kellemetlen, de ezzel együtt kell élned...
-
válasz
Gorneck #36955 üzenetére
+gyurczy +Sonja
Az ilyen "nem találok jó dolgokat" és "azt se tudom eladni" felkiáltásnál én mindig azt mondom, hogy tanulmányozd az AH-t.
A másik, hogy úgy árazd a tied ott legyen a keresésnél a top 2-3-ban.
(ugye ha van egy 137 int 111 vit 59 allres sapi akkor az árára 130 int 100 vit 55 allressel keress)Farmolásnál meg érdemes odafigyelni, hogy amennyi a MF:[link]
-
gyurczy
őstag
válasz
Gorneck #36955 üzenetére
Na ezt én is osztom. ~200 rare-ből jó, ha 2-3 használható volt, amit megtartottam, a többi 10K alatti tétel AH-n, ha egyáltalán viszi valaki. Act1 farm megy, ha van épp kedvem, mert Act2 első elit pakkja ellen úgy 2 másodpercet vagyok jó, vagy átváltok maraton barbira, annak meg mi értelme?
Legendary a 70 óra alatt 1 esett, az sem nagy szám...
-
hogolyo
csendes tag
válasz
Gorneck #36853 üzenetére
Én meg már meg voltam lepve amikor kiírta, hogy ennyit meg ennyit adott az erő, életerő és egyéb hasonló tulajdonságokra. Régen érdemes volt taktikázni, esetleg tartalékolni ezeket a pontokat, hogy majd később ha jól átlátja az ember akkor elosztani. Itt meg minden automatikus és lehet hentelni folyamatosan.
Viszont abban biztos vagyok, hogy a képességek között eligazodni nem lesz egyszerű amikor már miden lehetőség adott és az épp legjobbat kell megtalálni -
hogolyo
csendes tag
válasz
Gorneck #36843 üzenetére
Látom többen is reagáltatok. Nagyon köszi a gyors segítséget. Végül is megerősítettétek amit éreztem. Előbb.utóbb meglesz minden képesség és én variálok köztük mit is használok és mikor. Ennek nem becsülöm alá a fontosságát, csak furcsa volt, hogy korábban igen sokat kellett már előre töprengeni, hogy milyen tulajdonságokkal felvérezett karaktert fejlesztesz. Itt viszont bármikor át lehet konfigurálni.
Köszi a válaszokat még 1szer.
-
Szasinka
tag
válasz
Gorneck #36718 üzenetére
Még szoknom kell ezt a csapat dolgot, nem éreztem még rá nagyon de majd belejövök remélem. A tanulság az, hogy ismerni kell a másik skilljeit is mert ezeket pl nem is tudtam(Kb csak DH-val játszottam eddig). A malacnál is csak néztem egy ideig, hogy milyen hülye idézett lény mire leesett, hogy az mob...
Rohadt sok HP-juk van így a moboknak viszont. Belemegy 200k és alig röccen a HP-bar...
Ma megnézem megint szólóban azt a részt kiváncsi vagyok, hogy tudok e haladni vagy sűrű halál vár csak. -
Huma
addikt
válasz
Gorneck #36741 üzenetére
Ja, a gear kifejezés elég szerencsétlen lett.
1db tárgyat kellett volna írnom.(#36748) vhunor:
Átlagolva írtam és úgy hogy egy olyan karaktert lehessen összerakni belőle amivel pár halállal végigtudja vinni act3-4-et. Ehhez pedig nem elég a 60 allres 80 str 80 vit. Keress rá mondjuk a 120str, 150vit, 60 allres-re és meglátod miről beszélek. -
Ren Hoek
veterán
válasz
Gorneck #36198 üzenetére
Az Allow quick join-ra gondolsz?
Ekkor nem látszok online, és nem is lehet nekem írni meg semmi? Gondolom ez csak az auto csatlakozást offolja le.... Nincs bajom amúgy ezzel a dologgal, néha jó coop. Csak mindig valaki rámír ezzel-azzal, meg coopolni akar...ismerőseim is. és néha csak fel akarok jönni gamelni egyedül és offline-nak látszódniSzóval mindössze csak furcsa, hogy nem lehet "invisible"-nek látszani, ahogy MSN-en, vagy facebookon. Nem feltétlenül akarom, hogy tudják mikor játszok, és mennyit kockulok...
(#36199) D1Rect: That's life, akkor
-
Gyuri27
félisten
válasz
Gorneck #36144 üzenetére
Goldot nem farmolok. Gold farmal mire beújítasz 10-20 misit meg makkansz.
ActI-t haladósan tudom farmolni 100mf-s cuccba (+45 gf).
Azért látod nekem esett néhány jobb cucc. Egyszer egy 5 statos recept is.
Várom a csodát. Mondjuk én nem 20 perces runkat tolok. Attól agyhalott lennék.
Kezdem katedrálnál, cemetery, fields, forseken, agony végül butcher (szóval nagyjából mindenhol végig megyek). Így nem annyira egyhangú.A agony 2 és 3 között lévő börtönös pályát javaslom mindenkinek. Ott a sima mobok is dobnak rare cuccot. ha van mf meg valor akkor többet és/vagy jobbat.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Gorneck #36066 üzenetére
Én is actI-t farmolom. Voltak türhető itemek (a jótól messze)..
Azzal kerestem kis lét. Amu amit neked adtam, lándzsa amit elvittek. Meg néhány apróság.
De mindez molyfing. Hiszen az über cuccok az rmah-n vannak. A jó cuccok az ah-n 10 millás nagyságrendnél kezdődnek.
Multkor játék közben mondtam. Ha egyedül megyek jobb a loot. 3-4 rare nem ritka. Igaz hulladék a 98%-a. Mert hiába jók a statok. Mikor sebezni 100-300 között sebez vagy ha jobban sebez egy tárgy semmi stat nincs mellé. -
oxox
addikt
válasz
Gorneck #36066 üzenetére
en act1-ben a 3-as kuldetestol kezdem el altalaban a farmolast, vagy skeleton kingig, vagy vegig tolom act1-et. meglatasom szerint, csak gyurut amulettet lehet millios ertek felett talalni act1-ben (ket 1guriga feletti eladasom volt eddig)....egyeb targynal max 3-400k-sat dobott...de kb 30-40 sargabol 1 eladhato szokott lenni (mondjuk most happy vagyok, mert dobott egy lvl 62-es gyurut, es AH-ban nem talaltam hasonlot, kicsit gyengebbek vannak, tobb millioert...str 165, vit 69, critical dmg +32%+stock, amivel mar 200 feletti str van rajta)
jahh es meg egy meglatas varazslohoz kepest a szerzetes nem kicsit op...
-
F-ECT$
titán
válasz
Gorneck #35991 üzenetére
Nekem hell végén volt kb 1M goldom úgy, hogy csak 1-2 fegyvert vettem AH-ban addig. Ha kb 1M-ból fel tudod úgy húzni a karaktert, hogy Inf A1 lemegy, akkor elkezded azt farmolgatni. Ha esik jobb cucc / tudsz újat venni, akkor eladod a régit, max pár 10k-t buksz rajta. Miért is nem jó ez?
-
mcsabee
senior tag
válasz
Gorneck #35991 üzenetére
Ezeket a cuccokat akkor néztem AH-n, ellenpéldát állítva, hogy igenis lehet 500k goldból inferno ready karaktert csinálni. Természetesen nem is Act 2-re vannak, hanem Act 1-re, Act 2-re némileg komolyabb gear kell, kicsit több odafigyeléssel és természetesen több pénz is.
(#35994) Gyuri27: Szó sem volt arról, hogy a karinak Act 2-t vagy 3-at kellene bírnia. Egyébként nem mernék rá mérget venni, hogy Act 2-n kis odafigyeléssel csapatban ne menne el egy Wiz vagy WD azzal a gearrel ^^. Mondjuk nem is lényeg, én úgy vettem le, hogy egy Act 1 ready gearről volt szó, akkor rosszul értelmeztem a beszélgetést és csak feleslegesen beleugattam bocs
.
Amúgy kitérve erre az Act I-II-II témakörre. Szerintem Act II-n teljesen felesleges MF-elni, vagy bármit csinálni. Act I-et én simán bírom 200% MF-fel a nyakamban, Act II-n, ugyanazzal a karival, csak "normális gearben" (33k dmg, 800-as resistek, 5k armor, nincs crit, meg tonnányi life regen, meg egyéb szemét, amit két patch múlva nerfelhetnek - wizard) esek-kelek.
Az én meglátásom az, hogy Act I-en érdemesebb MF-elni egy rakat MF-fel, mint Act II-t anélkül ölni. De persze minden attól függ, hogy kinek mennyire táp a karija - tegnap egy laza 20 perces butcher runnal kerestem 800k goldot Act I-en, Act II-n a fele nem jött még össze, mikor ott bohóckodtam, természetesen MF nélkül..
(#36021) Gyuri27 válasza: Hát-hát. A ranged karik ugyanúgy egy hitek nulla resisttel. Attól, hogy nem ugranak egyből bele a harc közepébe, még ők is kapnak bőven az áldásból, ezért nulla resisttel egy nulla az a ranged kari is, akár egyedül, akár solóban.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Gorneck #35860 üzenetére
(#35853) Djuree
Sokan esküsznek rá még mindig.(#35864) DjDanee87
Legalább olcsóbb lesz a közepes gear és a nép mehet act1-2re játszani.
Nekem sem mennek el a cuccaim AHban.Más.Ha jól számolom akkor ha Flawless Emeraldtól kezdem el kovácsolni a gemeket h kapjak a végén 1db Star Emeraldot, akkor a végösszeg 800k lesz?
Túl meleg van és nagyon megy megy a számolás, mert AHban 695Kért megy darabja...
(#35866) Cyberbeni: egyszer annyi is kijött -
mikromanus
veterán
válasz
Gorneck #35330 üzenetére
Pedig lehet. Én is 200k-ért szereztem több milliós gyűrűt (bár szerintem akkor tízmilla is simán lehetett. Aztán jött pár hét múlva az AS nerf és most csak überbrutál de nem isteni)
+ 3-4 millás gyűrű is volt kint 500k kezdőbiddel. csúnya gonosz hiénák meg elviszik. Aztán kiraktam 2-2,5 milláért és elvitték 2 óra alatt -
mikromanus
veterán
válasz
Gorneck #35229 üzenetére
De lehet, hogy mégis váltottál? Vagy drag and drop jelleggel huzogattad a skilleket a tálcán? Ejnye, kis huncut!!!
Valamiért pedig akkor leesett az NV. A másik lehetőség, hogy ilyen fix neves "majdnem-elit-rare-majdnem-boss" típust öltetek. Arra nem jár valor. Ilyen pl act 2-ben a kis fallen shaman az Oazisban aki valami kis szerkezet mögött lapul és van még a csontvázkedvelő dagi szintén az oázisban -
-
-
-
for3l
senior tag
válasz
Gorneck #34836 üzenetére
simán, én benne vagyok: Forel#2763
igazából 350-400 resist helyett 300 szerintem nem olyan vészes veszteség - legalábbis nekem úgy jött le, hogy nem ér annyit. a life már más, azt jó lenne visszatolni - illetve nem is vissza, hanem csak simán feltolni - 35k körülire, de végül is így is játszható, atm van mellette 800life regen is.
Cyberbeni,
kösz a tippet, nem rossz item, csak vesztenék crit chance-ot egy csomót (vagy nem olyan csomót, de akkor meg bazi drága lesz a csere..)
-
for3l
senior tag
válasz
Gorneck #34814 üzenetére
"...1,4, 900+ dps és crit dmg 70+ %..." - én most pont egy ilyenre licitálok (remélem nem egymás ellen fogjuk nyomni
)
különben turbóztam kicsit a wd-n:
dmg: 40k
hp: 26k
crit chance: 33%
crit dmg: 222%
resistek: ~300buffolva így 56k a dmg, elég szépen darál. valami move speed-es cuccot akarok majd még szerezni neki (de lehetőleg úgy, hogy más érték ne essen le), jelenleg csak a csizmán van 12%.
-
vhunor
őstag
válasz
Gorneck #34796 üzenetére
Én se tolom többet, meg inf act 2-ig nem is vettem semmit AH-ból, de fix csapattal mentünk 3-an. Fegyó: az egyiket 150k, a másikat 70k-ért vettem, craftoltam bele star gemet aztán annyi.
Szerintem úgy szopás, hogy az ember az idő nagy részében egyedül megy, mert akkor tényleg nem lehet felcuccolni a talált tárgyak osztályáról. 3-4 fős állandó társaság már bőven el tudja látni magát úgy, hogy csak 1-1 vackot kell venni AH-ból, és inf act 3-ig semmi extra cucc nem kell, lásd pár nappal korábbi hozzászólásom - amiket vettem, 100-200k között voltak.
Cyberbeni: act 2-ben én ezt futom ha egyedül farmolok: sewers, road to alcarnus, path to oasis-oasis, terminus, belial. Ez nagyjából 35-40 perc, talán 15 elit pakk, plusz Kulle és Belial.
Nordic: rajtam kb. fele-fele arányban a talált és AH-zott.
Az AH miatt várható volt, hogy szar lesz a használható cuccok droprate-je, mert akkor ki AH-zna, ha hentelés közben kiesne neki ami kell?
-
mpierre
veterán
válasz
Gorneck #33444 üzenetére
Az gyűrű volt, de igen. Kb.: +2,5k hp és 0,25k dps. Rögtön meg is ugrottam a 18k dps-t., meg a 40k hp-t. Konkrétan már csak allrezi kéne. Egy-két AH-s körút és tán meglesz és talán a hp és a dps is nőni fog még, ami sose baj.
Qru: Már miért is kevés a dps-d? Ne viccelj már. Két baltával a kézben nem ütök annyit, mint te monkként csupasz kézzel.
-
for3l
senior tag
válasz
Gorneck #33427 üzenetére
Sajnos igen, a lassitas nem minden eliten hat (sot, inkabb nem, mint igen), de coopban en is cserelni fogom bbv-ra mindenkepp (runat meg majd meglatom).
A hexet en is imadom, kar, hogy nagyobb a cd-je, mint a duration.
A crit dmg-et este megnezem neked, most telefonrol vagyok (de valahogy igy nez ki: wep.: 80%, ringek: 2x20%, amu: 40%, gloves: 20%, base: 50%).
Ezt meg lehet fentebb vinni pl fegyverbe 120%, amuba 70%, igy mar meg is van a 300%, ami sztem mar tisztesseges.
-
for3l
senior tag
válasz
Gorneck #33390 üzenetére
Szinte majdnem ugyanezeket a skilleket hasznalom en is, csak en egyelore csak szoloban toltam wd-vel, ezert a bigbadvoodoo helyett a teruletre hato lassito skill van beteve a 80%-os lassitassal es a spirit vessel passziv helyett a max mana + mana regen van beteve. Co-op-ban ezeket cserelem majd lehet a tieidre, esetleg annyit valtoztatnek, hogy a bigbadvoodoo-nal a mana regen runa helyett a +30% dmg runat raknam be, mert lenne pl egy dh tutira a partyban.
Nalam egyelore igy neznek ki a statok:
30k dps
33% crit chance
225% crit dmg
25k hp (ezt meg jo lenne legalabb 30k-ra felturni)
350-400 kozotti resistek.Resisteket sztem nem fogom fentebb tolni, inkabb a dps-t akarom (majd) 50k-ig emelni (ebben benne van effektiv dmg emeles es crit chance illetve crit dmg emeles is).
-
tatabánya
senior tag
válasz
Gorneck #33407 üzenetére
tegnap is bőszen futkostak barbár barataim act 2-ön a hősi halálba, szó se róla mind a nagyjából 30 másodperces életük után egyből újrakeltek. de én inkább sok szerencsét kívántam nekik. úgy tűnik saját magammal alkotom a legjobb csapatot
(#33408) mikromanus: rosszabb esetben egyedüli dps karakterként neked kell leverni a többszörözött HP-t ami sokkal több időbe telik és sokkal több sebzés érhet
-
mpierre
veterán
válasz
Gorneck #33377 üzenetére
A tegnap este örömére, kiballagtam Act2 első pályájára... Gondoltam a szúnyoggal meggyűlik a bajom. Hát nem olyan vészes. Jött. Agyoncsaptam 2 ütésből. Pfff. Persze a kék pakknál megint coptam. A kedvenc rózsaszín ágyúimat dobálták szét.
Lehet az is benne van, hogy az encsantreszt feltuningoltam. Olyan 2-3k között van a sebzése. Act1-ben 8-10 csonti olyan 5-10 másodperc neki, valami területre ható lilás varázslattal.
-
-conrad-
addikt
válasz
Gorneck #33364 üzenetére
Én azokat az elite-eket nem tudom hova tenni, amelyik felrobban és eltűnik.
Vannak ugye azok a pufók démonok ami nekedrohan és felrobbantja magát. Na ebből jön ilyen extra health vortex shield arcane, aztán egy vortex után elpusztítja magát, engem nem sebez meg, loot nincs, VN szintén nincs.
Nem is értem miért tesznek be ilyeneket. (jobb lenne pár extra health fast vortex shield-es fa - abból nincs elite....
)
-
SSJPeter
őstag
válasz
Gorneck #33134 üzenetére
Szinte semmit nem ér a life steal...
Itt van kielemezve a life steal vs. life on hit.
A lényeg, hogy a life steal-nél 80%-os penalty van infernón, tehát a bevitt sebzés 3%-nak csak a 20%-át szívja el.
113k sebzést kell produkálnod ütésenként,hogy a 3% life steal elérje egy 847 life on hit-es fegyver életszívásának a szintjét,tehát nagyon-nagyon magas dps-el éri csak meg használni.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honda topik
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest