- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
ProEvoFan #31112 üzenetére
minden szar eladásával most kísérletet végzek, 30-as szinttől felfele a legjobb dropokat teszem fel RMAH-ba, pár euróért, a végén kíváncsi leszek, hogy mennyit vettek meg összesen.
btw. kovsol jól mondja, pár fasza itemet eladni, hogy visszajöjjön a játék ára, onnantól akár kalap-kabát, jól van az ember anyagilag.
-
Ptech
addikt
válasz
ProEvoFan #31106 üzenetére
Nem kötelező megvenni minden itemet, pláne nem ennyiért.
Itt sem tudsz skillt venni, csak geart.
Már az előző rész is a kereskedelemről szólt, nem tudom miért van mindenki úgy meglepődve, hogy a D3 is ilyen. Modern fps-ekben annak vannak jobb cuccai, aki sokat játszik, WoW-ban annak, aki hatékonyan raidel, itt meg annak, aki tud kereskedni. -
mephi666
nagyúr
válasz
ProEvoFan #30654 üzenetére
a sebzésed nem változott, csak a sebességed
ha valakibe belelőttél eddig 200k-kat, abba ugyanúgy bele fogod lőni, csak több idő telik el 1-1 lövés között
...én örülök, hogy inkább critdamra próbáltam átállni és szerintem 110k->100k lesz kb, ha 1-2 cuccomon feleződik az ias... délután tudom csak csekkolni (viszont ha act3-4ben a nerf miatt jobban visszafejlődnek a mobok, tuti jobban megyek majd... és leszedek minden ias-t: éljen a critdam/+dam és a 1shot
)
ui: most mindenki átáll szépen critdamra, aztán 2hét múlva azt találják majd túl erősnek és azt fogják nerfelni
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
ProEvoFan #30639 üzenetére
De a botok miatt lett drága, hisz boldog boldogtalan aranyat vesz(legalábbis aki hajlandó költeni rá). Amíg nem botoltak ennyien, addig elfogadható árakkal operált a GAH.
Közben ránéztem a DH-mra mennyit buktam. Szerencsére nagyon nem szálltam rá a dologra, így csak 4k dmg ment a levesbe a patch után. Persze ez is sok, de jóval többre számítottam.
-
mar_tin
tag
válasz
ProEvoFan #30630 üzenetére
A valós sebzésed marad csak az egyes skillek (főleg signature) lassabban mennek hogy úgy mondjam. Tegnap is 25k fölöttiket criteltem, meg ma is, csak a magic missile lassult le minden más maradt, persze az is elég nagy érvágás.
Amúgy a játékon belüli FPS mérő nem megy, és ha lehet most még jobban akad a játék mind eddig. Én nem tudom mint csinálnak a Blizzárdéknál, de ez már szánalmas. FRAPS szerint 60 FPS van ha nincsenek mobok, ha éppen jön 30-40 akkor lemegy fix 30 -ra (az alá soha), de persze ez sem igaz az tuti, mert hullámzik dobál mint az állat. A shadow beállításnál most 6 fokozat lett az eddigi három helyett, de ki is kapcsolhatom az sem számít.
-
maross
nagyúr
válasz
ProEvoFan #30630 üzenetére
Kivancsi vagyok nekem mit muvell, amulett, gyuruk +12, +14 +15, fegyver +18. Utobbit is felezik? Az nem lenne szep...Ahogy mas forumon nezem, igen...dejo, a 808as fegyverembol lesz 741
. Meg jo hogy nem ad statot, csak a gyorsasaga miatt vettem, hogy jobban proccoljon a loh
-
Szuperboci
senior tag
válasz
ProEvoFan #29706 üzenetére
Probáld ki ezt a buildet , sok kiteolással könnyen lehet haladni act 2 be egyedül.
szerk
csabiuvbnak is ugyanezt tudom mondani.. -
Huma
addikt
válasz
ProEvoFan #29166 üzenetére
Persze. Minden ki van töltve. Lakcím, telefonszám, stb. Két dolog lehetséges. Vagy a blizznél sz@rakodik valami vagy a paypalnál nincs beállítva valami. Viszont mivel neked be kellett állítanod a bankkártyát ezért gondolom tőlem is kérte volna a hiányzó dolgokat.
A payment method alatt ott van hogy paypal és hogy az az elsődleges. Bnet elfogadta a paypalt és nem írt ki semmilyen hibát. -
Huma
addikt
válasz
ProEvoFan #29150 üzenetére
Minden be van állítva bneten, de mégis azt írja ki RMAH-ban hogy nincs beállítva. Tömören ennyi.
Vagy a blizz cseszett el valamit vagy esetleg nálam nincs valami paypalban beállítva.
Mit kell ahhoz beállítani paypalon hogy pénz érkezhessen oda? Bankártya adatok megadva. A bankomat is megadtam (OTP). Bankártyámat meg is erősítette a 400ft-os próbautalással. De szerintem ezek amúgy is csak akkor kellenek ha fizetni akarok paypalen keresztül. -
DeckardCain
senior tag
válasz
ProEvoFan #28957 üzenetére
Elvileg igen.
Mondjuk én 1 milla/6-7 euró árfolyam alatt nem nagyon fogok ezzel bohóckodni..
A drop meg tudjuk milyen..Buffal van 210+-os mf-em és 10x-es Gf-em és esik a sok szemét..
Lehet hogy inkább felviszem a gf-et 250-re ez mellett még tartható a ~120-as mf is, ha megéri majd a gold sell. -
Neptunfű
tag
válasz
ProEvoFan #27705 üzenetére
Sima rare Life on Hit-es fegyó volt Attack Speed-el 800dps-el, egykezes monk Fist. Pár másodpercig lehetett fellelni AH-ban majd vagy 5 percig néztem a sold feliratot és azon gondolkoztam miért is nem csapom le az ilyeneket egyből és nézegetem a stash-ban
a statokat...
kennystyle: négy és fél év dioII után Pindle dobott egy Arreat's Face-t imádtam
-
-
killerjohn
addikt
válasz
ProEvoFan #26989 üzenetére
1M arany kb 3 óra munka nekem, tehát ha azt veszem hogy az alatt az idő alatt dolgozom inkább akkor >sokkal< jobban járok, merthogy jó esetben 3 eurónál többet keres az ember óránként... legalábbis ez az elv (én inkább játszom, még ha üzletileg logikátlan is). viszont rengeteg ember kifizeti inkább egy subway szendvics árát ahelyett hogy robotként menjen goldot farmolni, vagy shoot-and-run üzemmódban kiteoljon inferno elite pakkok elől...
-
DjDanee87
addikt
válasz
ProEvoFan #26271 üzenetére
Nem értek wizardhoz, szóval a kérdésedre nem tudnék válaszolni. Viszont a kereséseddel kapcsolatban 1 kérdés.
Minek filterezed a weapon damage %ot? Az bele van számolva a fegyver dpsébe, tehát nem lenne jobb más filtert rakni ahelyett, majd sorbarendezni dps szerint. És akkor nézhetnéd sorba felülről a legnagyobbtól. + ha gondolod beírod hogy max buyout 500000 és akkor nem is dob ki nagyobbatNem vagyok én sem AH szakértő, csak furcsállom a weapon dmg % filtert.
szerk: level range is lehetne 55-60, pont a weapon dmg % miatt kisebb szintű fegyverek simán lehetnek erősebbek mint egy lvl 60as
-
errorcode06
őstag
válasz
ProEvoFan #26221 üzenetére
A pénzes ah viszont - szerintem - nagy opás lesz. Mert garantálom, hogy pl. a most eladott uniqe + set cuccok kőkemény euróért fognak menni...
A legnagyobb baj (és probléma) pedig akkor lesz, - szerintem -, ha rmah-ban goldot is lehet majd venni, mert azzal a húzással, azonnal megölik a gah-ot... -
Huma
addikt
válasz
ProEvoFan #24459 üzenetére
Aktuális skillek: [link]
(#24458) kovsol:
Inferno már tényleg a csapatjátékról szól. Kell egy tank (monk v barbár) és valami nagy sebzésű karakter (wiz, DH). Sokkal könnyebb így haladni. Nehéz egyszerre mindenben jónak lenni ezért egyszerűbb szétválasztani, hogy ki mire gyúrjon. -
FuRiONight
addikt
válasz
ProEvoFan #23315 üzenetére
Elkezdhetném felsorolni, de nézzd meg a régebbi videókat, vagy az nagy elödöt. Sokkal több dolgot akartak. Végül megkaptuk ezt a végletekig leegyszerűsÍtett gammát.
Jah és mintha a régebbi videókban a játék is szebb lenne..
D2-öt D3-as motorral!
kornel76: Hell Act 2, nem birtunk játszani, mivel atöbbiek nem tudtak belépni..
-
válasz
ProEvoFan #23282 üzenetére
WDvel farmoltam ACT IV első questjét kb 15 szinten keresztül - szép, nem szép, unalmas, de sokkal gyorsabb XP szerzés, mint a sima questelés/mob hentelés -. A fix 2 db kék mellett 1 darab sárgát dobott összesen. (Nightmare vagy hell már nemtom, de azt hiszem nightmare) Szóval dobhatnak, de elég kicsi az esély rá.
lakisoft: Jah, jól tolja, és az is tuti, hogy nem panelban lakik, mert akkor arca van, hogy tuti beszorulna. Nekem személy szerint nem túl szimpatikus, wowban is csinált már pár olyan dolgot ami szerintem az önfényezésen és a felhajtáson kívül semmire nem volt jó.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
ProEvoFan #22716 üzenetére
kicsit hosszabb, sorry:
azért erős kifejezés hogy az annyival jobb lett volna. régen is sokat játszottam és a hónapban is elővettem, mos Hell elején vagyok Nekróval, lv61 körül.
Nem jó hogy van 2-3 skilled amit nyomsz. Eddig Pakkok ellen Spear, erősek, bossok ellen Spirit, tanknak fire golem és reviveolt mobok (7 most).
a manazabálás miatt harcban tíz mpenként kell a super manapoti, D3ban legalább nem kell mert töltődik. jobb mint 5 percenként portalozni potiért.
hiába tárolom a flawless meg perceft gemeket, meg rúnákat, nincs hely, pedig megvan mire számítok és hogy tudok konvertálni (kinéztem egy ubererős 4 gemes szót, és egyszer úgy léptem ki h nem raktam vissza a 4 slotos páncélt.. na kisebb szívroham megvolt...)
kivenni a socketből nem lehet persze.
A droprate borzalmas. NM vége felé meg hellen már jobb lett, NM Meph dobott uniqot meg Hell elején egy elite, amik használhatók. Cserélgetni nincs kivel mivel kb senki se játszik már. Annyi hogy jól dobtak a bossok legalább.
Hell meg tényleg nagyon nehéz. NMen összes boss lement elsőre, csak spammeltem a Spiritet, most 21es, az őt erősítő 17es Spear mellett. Ball is lazán NMen, Diablo is vicc volt. Hell elején egymást érik az elite pakkok, a legkisebb szarnak is kétezer HPja van (Spear semmit sem ér, muszáj a 800at sebző, manazabáló spiritet tolni mindenbe) Blood Ravent kb 15 percig lőttem, ha egyáltalán eltalálta a spirit olyan gyors, Decrepifyt kellett spammelnem rá 5 mpenként.
Szóval ANNYIRA nem volt jó, ez lazább, kevesebb dolog idegesíti az embert és zökkent ki. -
Alg
veterán
válasz
ProEvoFan #22548 üzenetére
Na igen, főleg hogy egy csomó, a D2-ben meglévő gear lehetőséget kivettek...
7 gem helyett van 4, azok is végtelenségig lebutítva (gyak. +STR, DEX, INT, HP) - nincsenek rúnák (rúnaszavakról nem is beszélve), jewel-ek...
A fehér és kék itemek 99,9%-ban szemét kategória, a rare nagy része is AH miatt.
D2-ben mit összevadászott az ember egy-egy jobb alapanyagért (lásd socketed eth ).
Most mi van? Gold-gold-gold-gold-gold farmolás, aztán AH. Semmi izgalom, gyűlik a gold aztán majd csak lesz elég.
-
Cadal
őstag
válasz
ProEvoFan #18851 üzenetére
Sőt, egyelőre azon a nézőponton vagyok, hogy a jeweler fejlesztése is kidobott pénz. Az AH-ból sokkal olcsóbban veszel nagyobb gemeket, mint ha magad rakatnád össze azokat amit találsz. Drága a fejlesztése és drága a gemek összeillesztése is.Nem beszélve arról, hogy alig lehet észrevenni a sok fehér holmi között a gemeket.
-
kovsol
titán
válasz
ProEvoFan #18851 üzenetére
Én speciál nem húzom fel a kovácsot, se a jewelt. Max akkor lenne értelme ha lenne olyan recept amit csak magadnak tudnál legyártani, de mivel minden tetszőlegesen tradelhető értelme nem sok van. Ha meg kell valami szólok havernak aki megcsinálja nekem, vagy ha találok valami receptet majd odaadom neki.
-
Wolverine
félisten
válasz
ProEvoFan #18376 üzenetére
Amíg nem biztosak abban, hogy hibátlan nem lesz újraindításkor.
#18378: tudsz mutatni egy olyan játékot ebben a kategóriában, amelyik problémamentesen indult?
Nem mellesleg csak Európában van gond a szerver státusz oldal szerint, vagyis elképzelhető, hogy hardveres gond van a háttérben...
szerk: ja igen, ebből nincsen warez verzió. -
Neró
őstag
válasz
ProEvoFan #18236 üzenetére
Itt élő Hírfolyam van és nyomon tudod követni a történéseket. Egyenlőre még nincs infó.
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- OLED TV topic
- Kerékpársportok
- Motoros topic
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest