- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
Aktív témák
-
Jazz
veterán
Hehe.
Jó az, meg jópofa a búra nagyon. Már csak azért is megéri.
csak nagy a cool down-ja
(alapból 20).
(#7585) Cicero : Igen. Perfekt szinten a legnehezebb lesz a fegyverhez való igazítás. D2 is úgy ment, hogy ok hogy jó ez a build, de csak akkor ha ez meg ez perfekt, ott meg egy ilyen-olyan craftolt 2000fg-s gyűrű van.
cool down csökkentő magic tulajdonság is lesz itemeken? Van valami lista prefix/sufix-ről?
-
Jazz
veterán
Igaz.
A slow time jól néz ki, de inkább egy gyors "frost nova" és valami arkane brutál tömeg írtás páros mellett tenném le a voksot nehéz helyzetben.
Azt olvastam hogy a fagyasztás csak a gyenge monsztákat állítja meg teljesen, erősebbek csak lelassulnak tőle. Az is elég. De nagyon örülök neki hogy nem lesz immun. Valóban hatalmas kitolás volt az element kasztokkal szemben anno.
-
Huma
addikt
"Aranyat kell eladni, az mindenkinek kelleni fog."
Mivel túl könnyű megszerezni farmolással szinte biztos, hogy iszonyatos túlkínálat lesz belőle. Szerintem.
Esetleg úgy érdemes trükközni, hogy figyelemmel kíséred az AH-t és lecsapsz a jó ajánlatokra majd visszateszed úgy, hogy rápakolod a magad hasznát.
-
Jazz
veterán
"...hanem az eszközöket és felszerelést adták el a sok eszetlennek."
Ez jó!"Viszont hosszútávon a farmolás nem csak unalmas és őrjítő, de még jól sem fizet."
És sajnos ugyen ilyen kínkeserves a kereskedés is. Akárcsak a való életben, semmi értéket nem teremtesz, csupán harácsolsz és mások zsebéből húzod ki a hasznod. (az asztalos nagy nehezen legyártja a bükkfa dohányzó asztalt, te felvásárolod, arrébb viszed kettővel és eladod 2x annyiért.)
Kicsit félek ettől, hogy itt is ugyan ez lesz, a pénz annyira elveszi az emberek eszét, hogy elveszik a játék esszenciája.
("minek farmoljak boss-t, mikor gyorsabb és egyszerűbb felvásárolni xy rúnát, majd eladni, abból megvenni az áhított fegyvert, a karival meg monoton ölni z uniqe-ot, mert az a leggyorsabb fejlődés...") -
Huma
addikt
Meg gondolom a nagyon ritka tárgyakat éri meg igazán eladni. Azzal, hogy fél óra alatt felszed majdnem 100 szimpla mágikus tárgyat "csak" több aranya lesz.
Persze majd kiderül mennyit is fog érni az arany a játékban. Ha sokat, akkor még ez is használható ötlet lenne, ha nem állna rá erre vagy 1 millió kínai. Szóval szerintem mindenképp a ritka tárgyakra érdemes rámenni mert aranyból iszonyatos túlkínálat lesz.A főbossokat lenne érdemes egymás után többször lecsapdosni. Belőlük hullanak ki a ritka tárgyak. Ők is újra teremtődnek, ha ki-be lép az ember? Vagy csak akkor ha pl csatlakozik valakihez az illető akinek még nincs teljesítve a főboss kinyírásos küldetése?
-
Drenadar
veterán
én nem nagyon tudom ezt elképzelni... rmah. Tudom, mások könnyebben áldoznak pénzt ilyen formán a játékra, én nem hiszem, hogy vennék bármit is, vagy hogy amit kitennék azt megvennék. majd meglátjuk. Érdekes ez a dolog, tulajdonképpen ezzel csinált a blizzard micro paymentet, hiszen az AH-s tranzakciókból ők is lecsípnek valamennyit...
-
HartgeH3-2.8
addikt
Nos én írtam nekik skype-on ami természetesen megvan mint beszélgetés direkt rákérdeztem ez fix ár tehát ennyiért fogom átvenni free postával? Válasz igen. A megrendelésnél külön ismételten kértem igazolják vissza a fix árat a free postával. Na most ha nem annyi lesz akkor nem veszem át.
Gondolom nem fognak 10 ezer forintért pereskedni.
Szerk: Tudom, hogy már volt szó róla de ha megveszi az ember ezt a játékot akkor onnantól kezdve teljesen free igaz? A cuccos üzéreket leszámítva. Bízom ilyen szempontból (is) a Blizzard-ban.
-
Ilsyde
őstag
Diablo Harom
Es megremeg a mennyorszag!!
Vajon melyik karaktert valasztod hogy legyozd a csuf gonosz demonokat: izmos barbar, sejtelmes demonvadasz, szent szerzetes,Witchebennszulott vajakos vagy magikus varazslo?
Te kezedben a dontes! Zomg!!1!kiado: Hovihar Szorakoztatas
-
maross
nagyúr
Nem lesz itt olyan bizniszeles mint a wowban..sokkal komplexebb rendszer volt, potik raidekre, marha sok alapanyag ruhak fegyverek craftolasahoz, stb, ezek vittek a rendszert, nem az, hogy feltettuk a talalt cuccot. Ott patchenkent kulonbozo alapanyagok kellettek, azzal nagyon jol lehetett varialni, itt semmi.
-
biggamer
veterán
" Kedves előrendelőnk!
Ezúton szeretnénk megnyugtatásul tájékoztatni, hogy az előrendelt Diablo 3-adat az általad megkapott, visszaigazolt áron fogod megkapni, nem a mostani, új, magasabb áron. Tehát a megrendelésedkor aktuális áron.
Üdvözlettel:
Konzolok Szervize "
... pár napja kaptam ... az a 2. +nyugtató levél
thesound
értem én, h nem kötelező ... de anélkül nem lesz biztonságban a jelszavam ???
ez a cucc egy játékhoz szól vagy többhez is fele lehet használni ???egyébként nekem asztali van
-
Blizz
őstag
Én visszaírtam nekik,rá 2 nappal ahogy megrendeltem. Megírtam nekik,hogy ha én ennyiért rendeltem meg és ennyi pénzt viszek magammal és ha nem nézem az emailemet akkor hogyan értesülnék arról,hogy növekedett az ára. Már írtam,de leírom még egyszer én a bejelentés napján rendeltem meg 2db-ot akkor a összesen 21980ft volt (konzolok szervize)
Majd kaptam egy levelet,hogy növekedett az ára,de aki 10 990-ért rendelte meg annak marad ez az ár. Elvileg mindenki,aki ennyiért rendelte változatlannak kéne maradnia.. -
Jazz
veterán
Köszi.
Ahogy olvasom, bashiok azt mondta lesz kapcsolható opció a piros aurára. Ámbátor még mindig nem történt ebből semmi, és ezt fájlalják a fórumozók is.Én sem érzem indokoltnak a piros kijelölést. Van itt olyan aki D2-ben nem tudta eltalálni azt a monsztát amelyiket szerette volna? Sokkal kifinimultabb volt "brighter" megoldás.
"falling back to the Diablo 2-way (Monster glows slightly, no outline)
Yeah I'd also prefer this.
The Red Outline really detracts from the immersion.
Just imagine a really big boss, surrounded with this thick red outline.
It's off-putting... for me at least.
Really hope there will be a few other options available to choose from."Bízzunk benne...
-
Jazz
veterán
Ez tényleg szomorú. És itt még csak azt sem mondhatják, hogy azért kell a konzol mert PC-n mindenki törtel játszik....itt mindenki megveszi a game-et.
Szerintem egyértelmű hogy konzolra is fejlesztettek/gondoltak. Elég ha csak ránézünk a gombokra: 1234. És nincs tovább. (A 101 gombos billentyűzeten)
-
Ghoosty
őstag
Azért azon én nem lepődnék meg, ha a ritka gépkombinációval rendelkezőknek nagyobb lenne az esélyük.
Ha én csinálnám a bétát, akkor a lehető legtöbb féle géppet bevennék, hogy minél több kombinációt kipróbáljak már a megjelenés előtt. Ebből következően, ha minden géptípusból azonos számú a bekerülés, akkor a ritkább géppel nagyobb az esélyed.De ez csak spekuláció, semmilyen megerősítés nem jött blizz részéről. De én se árulnám el, mert képesek lennének egyesek minden szar gépet összerakni, hogy abba a csoportba kerüljenek, aztán teljesen másikon játszanának.
-
Archanon
őstag
Valamikor decemberben adták ki a végleges verziót (patchenként frissítik is), és vígan játszanak vele. De a multiplayerhez már hónapokkal ez előtt volt magyarítás, és eddig tudtommal semmi probléma nem adódott belőle (pedig ha minden igaz, blizz néhány havonta csinál egy nagytakarítást). Valószínűleg nem módosítottak olyan fájlt, amiért ban járna, lehet, hogy a blizz direkt így csinálta meg, hogy lefordíthassák más nemzetek is... bár lehet, hogy csak mázlijuk volt, és az én gondolkodásom is túl naiv.
-
wikings2
őstag
A röhej hogy full max és totálisan low között nem volt fps változás. Annyi hogy full maxon ha egyszercsak megjelenik 20-30 csontváz akkor van egy 5-6 fps drop kb 3-4 másodpercet amíg gondolom feldolgozza a kicsike a dolgokat
szerk: vsycn kivolt kapcsolva azzal nem szórakozok mivel az lenyomja rendesen minden téren a teljesítményét a dolognak engem meg nem izgat a grafikája
-
stifi
senior tag
szerintem most érdemes bevásárolni belőle és kicsit drágábban továbbadni azonnal, de elraktározni kérdéses..
a D2 CE is max azért van fenn ennyiért mert most nagy a hype körülötte, jön a D3.. ki tudja mikor lesz D4 és lesz-e akkora siker mint már most a D3, így elég nagy rizikó lenne elrakni egyet későbbre, az is lehet hogy teljesen értéktelen lesz.. -
-
Az nagyon baba kis penge lesz, egy quest-chain végén kapod ettől az NPC-től, miután meghódítottad a világát.
-
Cicero
őstag
igen erre volt a kérdés wolverine kollégának, hogy akkor mégis hogy gondolja, játszott-e egyáltalán az előző részekkel, mert mintha a diablo-farmolás gondolata nem lenne számára ismert.
de úgy látszik köti az ebet a karóhoz, nyilván ő már játszott a zárt fejlesztői bétával is és kipörgette infernot. ötször.
ráadásul csak most olvasom, hogy a difficulty-val sincs tisztában.
-
Jazz
veterán
Na ja, a natív alatti felbontás az natív alatti felbontás, ami a tökéletlen Lyukmaszk-osElektronágyúsSzóródós... CRT felépítéséből adódóan szinte tökéletes volt, ellenben a tökéletes kirstálytiszta TFT-ken feleltessen meg az ember 1 pixlenek, 1.25-öt. És ez mindent érint, az egész képet, nem csak az éleket.
Erre akármit írhatnak, mindenhogyan ocsmány lesz.
-
Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 330 12 GB RAM 256 GB SSD eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest