Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
execute93 #11336 üzenetére
Hát szerintem ezt már neked kell eldönteni.
Szétnézel aprón, megkeresed a megfelelőt, legyen az oc, referencia, halk, brutál hűtés vagy bármi és, ha megfelel megveszed. Szerintem pusztán azon, hogy milyen márka nem érdemes sokat görcsölni.
Sapphire kártyák általában picit olcsóbbak, míg mondjuk egy gigához több a kolonc, amit mellécsomagolnak, de ne a márkát nézd, hanem a specifikációkat, hogy neked megfelel-e. -
persil
nagyúr
válasz
execute93 #11334 üzenetére
Apróban nézz egy hd 4850-4870et, 12-15 ezer körül már láttam.
A mai napig megállja a helyét, ennél gyengébbet viszont nem érdemes venni, pláne nem használtan.Nekem a 4870 ezen a felbontáson(1440*900) minden mai játékot elvitt eddig maximum, vagy a közeli grafikán.(szűrőket mondjuk egyáltalán nem használok, de nekem nem is hiányzik, fontosabb a magas részletesség)
A diablo 3-at meg röhögve eszi meg ez a kártya.Vagy, ha kicsit van rá több(mondjuk +10 ezer), akkor kapsz 5770-et, vagy 6770-et, ami hasonló teljesítményű, de kevesebbet fogyaszt, kevésbé melegszik és rövidebbek is, ha ez számít.
Nvidia oldalon sajnos nem tudok segíteni -
Sonja
nagyúr
válasz
execute93 #10390 üzenetére
Pont az a jó, ha piros X-el van "áthúzva" a kocsi!
Mellette fel is van tüntetve pirossal: "Előrendelésnél a szállítást mi fizetjük".
Egyébként ez érdekes bug! Reméljük azért ez javítva lesz.
-
-
persil
nagyúr
válasz
execute93 #10094 üzenetére
Jézus...
Oda van írva nagy betűkkel, ne haragudj meg, de ilyen alap szinten nem lenne nagy szó megtanulni angolul.
Ráadásul felteszem a bal herém, hogy még suliba jársz és angolt tanulsz.Na mindegy, a kevésbé cinikus válaszom: a kovácsot pénzért tudod fejleszteni. Most fejből nem tudom hány lépcsőből áll a dolog, de talán 5-6 alkalommal pumpolsz bele egy kis pénzt és szintet lép, aztán így tovább. Közben pedig egyre több receptet tanul meg, így lehet egyre többféle cumót gyártatni vele.
#10095 Hu ez komoly, nem tudtam, hogy ilyesmit lehet a bétában. Gondolom jó sok pénzt öltél bele, mire ilyen szintű lett. Én csak 2-ig nyomtam, tovább felesleges, mert úgysem tudjuk használni a lvl cap miatt.
-
MegalodonS
őstag
válasz
execute93 #9377 üzenetére
Tudod,ki koran kel Betat lel!!
Amugy en is az irtam,hogy a blizz bejelentes nelkul nem fog csak ugy elinditani egy free betat!!
Nekem is megjottek a gepem alkatreszei,mar kuldom is vissza
Tisztara kiakadtam amikor nem indult el
i7-3820 3.60GHz,Gigabyte X79-UD5,16GB memoria,Venom Woodoo huto
-
warcat
veterán
válasz
execute93 #9253 üzenetére
Erősen kétlem,hogy így lenne.Starter edition lényege,hogy kipróbálod,ha tetszett akkor upgradeled teljesre és folytatod a karakterrel.Egyfajta csalogató-ízelítő a bizonytalan vásárlójelöltnek - de ez mindig arról szól,hogy korlátozottan kipróbálhatod,aztán egy
helyre/szintre elérve felkérnek,hogy vedd meg a játékot,és akkor innen folytathatod.
Ehhez képest itt május elsején mindent törölnek,ráadásul nem csak az venné elő aki bizonytalan,hanem az összes türelmetlen emberke, ez milliós tétel.
Tegnap-tegnapelőtt még bétahozzáférést osztogattak, Steelseries facebookos nyereményjáték eredménye a 40 kulccsal holnap lesz,ennek semmi értelme nem lenne,ha mindenki hozzáférhetne,márpedig egy ilyen ingyen tesztelés mindenkinek nem hozható össze hasraütésszerüen,itt több százezres-milliós tömegről van szó,legkevesebb egy hivatalos közlemény lett volna, és tuti nem amcsi hajnali 4-5 órakor beszivárgás. -
MegalodonS
őstag
válasz
execute93 #9184 üzenetére
A mostani a C2Q 2.4Ghz,4GB mem,GTX 260,128GB SSD, ezzel fut 40-60fps kozott,1920*1200 minden high,de Vsync off,de csonti kupacban volt mar 15 fps is
A majus elsejei az, i7-3820 ami fog 4.0 Ghz+ban futni,16GB mem,azt nem tudom,a proci ki tud majd meg valamit hozni a videokartyabol,ha nem,akkor jon a videokartya vasarlas.Elvileg ha +20-30 fpst jo lenne,de nem tudom hol a vege a videokarinak
Nem tudhato mennyire fel optimalizaljak,vagy inkabb felhasznalo baratta teszik.Azert nem hiszem hogy azert rakjak bele a sok csillli villi efektust,hogy az ne nezzen ki jol!
-
-
rt06
veterán
válasz
execute93 #9093 üzenetére
nem vagy te egy kicsit eltevedve?
feltettel egy (sokadik) olyan kerdest egy nyilvanos forumon, ami minimalis utanaolvasassal kideritheto, a topic-ban is tobbszor volt szo rola, s a forumtars, amellett, hogy tokeletesen kielegito valaszt adott, megjegyezte, amit en is itt -
CooLM@$TeR
tag
válasz
execute93 #9074 üzenetére
1. Mindegy, hogy hogyan kérdezted, mert csak telespameled a topicot, mikor a 90% a kérdéseidnek google első találatából kiderül.
2. Elolvastam figyelmesen a hsz-det, de velem ellentétben neked nem megy az értő olvasás, ugyanis ha elolvasnád a linkemet egyértelmű lenne számodra, hogy miért van szükség a BattleTagre. És nem, nem tudod hogy mi az, mert akkor tárgytalan lenne ez a beszélgetés.
-
CooLM@$TeR
tag
válasz
execute93 #9069 üzenetére
BattleTag az egész accountodra egységesen érvényes.
/Amúgy tényleg az a szándékod, hogy az összes létező fícsört végigkérdezed ami a játékkal vagy a bnettel kapcsolatos? Csak mert akár kiguglizhatnád is ... Több mint 1000 hsz alig több mint fél év alatt .. mint egy spambot.
/
-
MZsoltee
veterán
-
CooLM@$TeR
tag
válasz
execute93 #8984 üzenetére
Btw azok után, hogy te olyanokat kérdezel vannak-e hátasok a játékban meg egyéb abszolút triviális dolgokat oldalakon keresztül (és számtalan türelmes válasz érkezik a - mondjuk ki - idióta kérdéseidre), szerintem nyugodtan ignorálhatod a témát ha RMAH-ról esik éppen szó, vagy más hasonló a játékhoz kapcsolódó ténylegesen kérdéses dologról.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
execute93 #8775 üzenetére
A gomba nem jó semmire, viszont a nosztalgiafaktort növeli. Az első részben egy küldetés keretében Adria-nak kellett gyűjteni. Több ilyen kis visszautalás van a bétában, de spoiler miatt nem sorolom fel.
Craftolás során a kovácsnál tudsz különböző összetevőkből tárgyakat gyártani. Összetevőket úgy tudsz szerezni, ha a kovácsnál a mágikus vagy ritka tárgyakat a salvage gombbal elemeire bontod. Fel van sorolva, hogy miket gyárthatsz le. A tárgyak elkészítéséhez megadott mennyiségű összetevő és arany kell. Ha fejleszted a kovácsot, akkor egyre erősebb felszerelések elkészítéséhez nyílik meg az út. A későbbiekben az igazán ütős tárgyakhoz az alapanyagok és az arany mellett recepteket is kell majd keresni.
-
JSaN
addikt
válasz
execute93 #8775 üzenetére
A gomba utalas a diablo 1ben levo kuldetesre, akki mar akkor is tolta tudja mi az.
craftolni ugy tudsz hogy magic itemeket be zuzod, es kapsz essence-t, plusz nemi goldal kovacsolhatsz belole mas itemet.
Hanok: igen nekem is kar, pedig mar lvl 14-15tol vannak ilyen cuccok. Ez az egesz craftolasi rendszer kulon jo moka lesz a jatekban.
-
Ptech
addikt
válasz
execute93 #8760 üzenetére
Nekem is futárral lett volna. Sőt, én még 9990-ért rendeltem meg. Amikor megváltoztattam a mobilszámomat a megrendelőlapon, akkor meg eltűnt a rendelés. Írtam nekik két mailt, semmi válasz.
Felhívtam őket, akkor nagy nehezen elgagyogták, hogy ilyen áron már biztos nem, meg hogy egyébként is meg kell kérdezniük, hogy milyen áron, és majd visszahívnak.
Ez volt két hete.
Azóta hívtam is őket többször, de mindig valami olyan sül ki, hogy ők most nem tudják, hogy mit csináljanak, meg majd felhívnak, ha már tudják.Akkor én tudom hogy mit csináljak, nem veszek tőlük semmit.
-
rt06
veterán
válasz
execute93 #8695 üzenetére
remelem nem gond, de inkabb itt valaszolok a privat uzenetedre, mert masnak is hasznos lehet
mire jo a mobil alerts szolgaltatas?
- feloldhatod a zarolt account-odat a telefonod segitsegevel
- hozzaferhetsz az account-odhoz akkor is, ha az authenticator-od elveszett, vagy tonkrement (nem kell irogatni a support-nak)
- lekerdezheted az account neved
- reset-elheted a jelszavadezen felul kerhetsz sms ertesitot az alabbi esemenyekhez:
- gyanusnak jelolik az account-od
- megvaltozik a jelszavad
- megvaltoznak a biztonsagi beallitasaid (pl hozzaadnak, vagy eltavolitanak authenticator-t)
- az sms funkcio kulon kikapcsolhatohogyan mukodik?
- a profilodnal menj a security options mobil alerts pontjaba
- valaszd ki a mobilszam hozzaadasat (ennek a pontos nevet nem tudom, mert nekem mar nincs ez meg ez a pont)
- elsore itt kerned kell egy email-t, amiben talalsz majd egy megerosito link-et
- a megerosites utan add meg a telefonszamodat
- a szamot orszagkod nelkul (20/30/70 es a 7 jegyu telefonszam) kell megadni! az orszagkod a profilban megadott orszag alapjan kerul kitoltesre! ha nem magyarorszag van beallitva a cimhez, akkor nem fogod tudni magyar telefonszammal hasznalni)
- ezt kovetoen kapsz sms-ben egy kodot, amit be kell irnod az oldalon
- a kod megadasa utan a szolgaltatas eletbe lepmennyibe kerul?
- a blizzard ezert a szolgaltatasert nem ker penzt, viszont elofordulhat, hogy a szolgaltatod sms fogadasaert is szamol fel dijat, ekkor ez a dij fizetendo meg (ennek a szolgaltatodnal tudsz utanajarni)en amugy egy se k310i (ez minden, csak nem okostelefon) keszulekkel es egy feltoltokartyas telenor (a kartyara meg pannon gsm van irva, szoval az sem mai) szammal vettem hasznalatba
-
warcat
veterán
válasz
execute93 #8693 üzenetére
Ez nekem nagyon fura,alapból megvannak az adataid battle.neten ha nem kamuztál,ha igen,az meg hiba, mert ha bármikor ellopják ez fiókodat nem tudod visszaszerezni.
Mivel vettél kütyüt,ezt reaális esélynek tartod - namost ha a gépedről megszerzik a belépési kódod,akkor már hozzáfértek a bankkártyaadataidhoz,számlaszámokhoz,nevedhez stb, ha használtad őket.
Talán egy példa jobban érzékelteti mi a probléma, mintha azon aggódnál,hogy a villamosműveknél elkérték az adataidat a villanyszámlához,de az nem baj ha a betörő kipakolja a lakást.Amúgy igen sima mobil elég,csak smst kell tudnia fogadni, havi előfizetéses móka sem kell ,a 2. accountomra egy vodafone vitamaxost raktam fel és gond nélkül jött az sms.
-
warcat
veterán
válasz
execute93 #8691 üzenetére
Kevered a mobilon futtatható authentikátorral, ez a Mobile alert egy SMS küldő szolgáltatás.
Bármi gyanús matatás van a fiókodon,kapsz róla smst,és a szolgáltatások között fel van sorolva az is,hogy kihagyható a segítségével az authentikátor is szükség esetén,ne kérdezd hogyan,nem próbáltam.
elem miatt meg ne parázz, kibír vagy 5-10 évet, te meg most vetted 1 napja...
-
Muton
addikt
válasz
execute93 #8682 üzenetére
valszeg nem jó helyen keresed a megoldást, mert a súlyuk miatt még fázhatnának, mert a tonnás mamutokat is megfogta a hideg. szerintem Huma fórumtárs mondja a tutit
Huma:
mer' északon a fókabébiket megpüfölik baseball ütővel, a nagy fókák azért gyűlölködnek. lehet, h a kis barbárok is kaptak az arcukba, azért nem fáznak a nagy barbárok. dühükben -
warcat
veterán
válasz
execute93 #8684 üzenetére
Érdekes,hogy pont ma kérdezgeted,most lett élesítve a Mobile alerts,összekötheted a mobiltelefonszámodat az accounttal,és SMSben kapott kóddal többek között authenticatort kihagyva is be tudsz lépni.
Egyébként meg a beszkennelt személyidet kell elküldeni a supportnak,akik ezután leveszik a fiókodról. -
Ilsyde
őstag
válasz
execute93 #8682 üzenetére
Felhívod a supportot. Ugyanez van ha mobilról futtatod és behal a progi (vagy újra kell húznod az OS-t). Csak úgy lehetséges lecsatolni ha még mukodik az authenticator. Egyébként support.
Kozben én is találtam authenticatort a szokásos 10 font helyett 7 fontért úgyhogy rávetettem magam...
-
Ilsyde
őstag
válasz
execute93 #8628 üzenetére
Szerencsere ki lett szedve de aki figyelemmel kovette az SC2 fejleszteset annak ismeros lehet.
(itt van rola egy video ha erdekel)
-
Cicero
őstag
válasz
execute93 #8544 üzenetére
á, átsiklottam fölötte
te amúgy észrevettél különbséget a grafikai beállítások között? úgy értem, hogy én se vizualitásban, se teljesítményben nem láttam változást minimum-maximum között. utána olvastam, hogy ékezetes felhasználót nem szeret, de csak most nézem, hogy a win7-es felhasználó fiokomban nincs ékezet, és a mappa is, benne a konfig fájlal a helyén van..
más, valaki tudja hogy lehet kiíratni az fps-t a képernyőre? mintha 16-os patchben már lehetne ilyet is..
Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest