Aktív témák
-
SSJPeter
őstag
Act 2-ben összességében magasabb az item level jóval, mint act 1-ben.
Esett már jópár lvl 63 cucc act 2-ben nekem, igaz használhatatlanok voltak, de act 1-ben még én sem találkoztam lvl 63 cuccal, pedig elvileg meg van az esélye,de nagyon kevés.
Hanyagolom is act 1-et személy szerint. -
miko_
tag
Értem valószínű az én damage-m kevés most végeztem inf act I-el csak haver mondta hogy nyomjuk le együtt csodálkoztam is hogy rá tudtam csatlakozni mert én még nem csináltam meg az előtte lévő küldetéseket.Most akkor hogy is van ez bármikor rá tudnék csatlakozni akkor is ha mondjuk act III-ba lenne de nekem nem lenne meg az összes küldetésem actII-be?
-
LucifeI2
őstag
Erről hol olvastál? Én nem találtam hivatalos bejelentést erről. Jó lenne ha tényleg így lenne már.
Amúgy itt egy részletes vélemény Blizzardtról az MF gear swapról.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Háztartási gépek
- RAM topik
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest