- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Macrodroid
Aktív témák
-
for3l
senior tag
válasz
FehérHolló #26876 üzenetére
lvl req-hez képest nagyon is jó statok vannak rajta, ezekkel csak az a baj, hogy 34-en nem igazán fog senki sokat áldozni a karakterre (sokan akkor még nem is nézelődnek AH-ban, csak magatalálósban nyomulnak).
de hát próba szerencse. -
Alg
veterán
válasz
FehérHolló #26876 üzenetére
Elég alacsony az armor is rajta, ráadásul se res, se vit...(van mondjuk helyette 6% life)
Nem hiszem hogy túl sokat érne... 100-200 ezer?
-
Cyberbeni
addikt
válasz
FehérHolló #25554 üzenetére
jelenleg elég szar az ah felülete, bracelet néven keresd
-
RockHaRD
addikt
válasz
-
RockHaRD
addikt
válasz
wrist alatt mit értesz?
lehet gloves-ra, meg bracerre, meg gyűrű-re is. Ebből a bracer ami legjobban a csuklóra illik
-
válasz
FehérHolló #22335 üzenetére
Nem case sensitive. Már. Nagy betűvé konvertálja a jelszavakat: [link] elvileg.
-
Gyeptegla
tag
válasz
FehérHolló #22387 üzenetére
Hidd el, mindenféle védelmen keresztül is behúzzák, ezt tapasztalatból mondom.
De mondhatjuk hogy csak kellemetlenséget okoznak, mert a Blizz visszaad mindent, azaz
visszaállítja a lopás előtti állapotot. Még lehet hogy nyersz is rajta mert:
Nálam a barom a frozen accot feltöltötte saját zsebből, és szép nyugisan nekiállt AH-zni, csak arra nem gondolt, hogy az embernek vannak ismerősei is a játékban, akikkel én konkrétan abban a pillanatban Mumblee-n beszélgettem, és szóltak, hogy meglepő mód online lettem.Az egyetlen biztos megoldás az authenticator, arra még nem volt példa, hogy olyan accot törtek volna fel ami azzal van ellátva.
-
killerjohn
addikt
válasz
FehérHolló #22383 üzenetére
6 karakteres jelszónál a 8 karakteres ~36*36=1296-szor erősebb, míg ha a 8 karakteres csak kisbetűs lehet, akkor az 2^8=256-szoros hátrányban van egy case sensitive 8 karakteressel szemben. tehát a 8 karakteres case insensitive ~5* több lehetőséget tartalmaz a 6 karakteres case sensitive-el szemben. ezért mondtam, hogy ha most valaki fel alá rohangál pánikolva hogy "vááááááááá kézinszenzitív a jelszavam", akkor ha hozzádob 2 random karaktert, még erősebbé is teszi, mint amit eddig gondolt róla...
-
akela91
addikt
válasz
FehérHolló #22385 üzenetére
Én kérek elnézést. De akkor ne írják supported vga-hoz a hd3000-et, NEMHOGY a hd1000-et!!!
Nekem tökéletesen fut, barátnőm is akart játszani, mivel blizz azt állította, hogy lowon futni fog, elhittem neki.
-
kovsol
titán
válasz
FehérHolló #22383 üzenetére
úgyis keyloggerrel lopják az accountot, szóval édes mind1
(#22387) FehérHolló hidd el rengeteg embernél összejön nekik, szóval senki nem fog nekiállni brute force feltörni az accountokat.
-
RI/OS
addikt
válasz
FehérHolló #22363 üzenetére
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
FehérHolló #22358 üzenetére
Hát nagyon remélem és irigylem a hozzáállásod, de majd meglátjuk ha holnap megveszed, haza méssz és mikor betolnád a játékot, akkor kapsz egy fasza 3003-as hibát.
Tizenötezeré.... Tényleg, nehogy megnézzék,hogy ebben a régióban mikor alszik a nép és akkor hajnalra tegyék, mikor a legkevesebben játszanak. Tényleg ne. Most , este hatkor, mikor mindenki hazaér és nyomna egy kört a játékkal, akkor kell felb.szni az embert.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
FehérHolló #22358 üzenetére
ott leszek
amúgy mivel foglalós, azé, aki előbb lefoglalta. Gondolom nem egy darab van... -
LÁZ
addikt
válasz
FehérHolló #22344 üzenetére
@szerk2: na igen, már kb 2 hete ezt magyarázom, hogy igy a legolcsóbb, ha továbbadod a wowot, de mindenki azon pörgött, hogy hol olcsóbb 200 Ft-al
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
FehérHolló #22344 üzenetére
Miért bojkottálod őket? Csak kíváncsiságból....én ott vettem, egy ezressel olcsóbb volt, mint máshol. Rendesen voltak, de nem annyira jópofi kedvesek, mikor mondtam,hogy full bezacsizottat kérnék ennyiért, mert a külső dobozon nem volt fólia. De egyébként nem volt gond velük.
-
Sonja
nagyúr
válasz
FehérHolló #22339 üzenetére
Hopp, és tényleg!
Ez azért kissé furcsa.
(#22344) FehérHolló: Igen, Konzolok szervízénél van raktáron! Máshol még nincs. Péntekre igérik két helyen.
-
dilipok
veterán
válasz
FehérHolló #22339 üzenetére
kiprobalom, de emlekeim szerint volt hogy rosszul irtam be (tobb helyen is van benne valtas)
DjDanee87: na ez erdekes
Ezt biztos h javitani fogjak. Amugy ez biztos, hogy az eleje ota igy van? Mert nekem remlik, h nem jo helyen nyomtam a shift-et es nem is engedett be. De ezek utan nem mernek megeskudni ra.
-
Wolverine
félisten
válasz
Mert a Blizzard így írta meg. Ennél bővebb választ aligha fogsz kapni...
-
dilipok
veterán
válasz
biztos h case sensitive
101 %
-
válasz
FehérHolló #21355 üzenetére
Kipróbáltam 60%-os resit mellett, szerintem semmit nem csinál.
-
válasz
FehérHolló #21352 üzenetére
Magyarul kikapcsolták.
Játékban még mindig 35%-ot ír, de ha minden igaz cserélni fogják teljesen. -
Neró
őstag
válasz
FehérHolló #21218 üzenetére
Nálam nem akad.
- na jó, egy kicsit talán.
-
catroot
veterán
válasz
FehérHolló #20774 üzenetére
Hát én dolgoztam Tesco-ban és ha valaki a fóliázógéppel úgy letudja fóliázni, ahogy eredetileg volt, azzal tolok egy Inferno party-t
-
rt06
veterán
válasz
FehérHolló #20648 üzenetére
alt+f4? az elvileg azonnal bezarja, es illene ennek tenyet jeleznie a szerver fele is
-
oxox
addikt
válasz
es HC ugye a halal az halal...tars feltud tamasztani?
(#20653) Muton mindenkinek mas esik....ha felvetted, es kidobod, akkor latja a tars is...
-
Mukorka
addikt
válasz
Vágom , sejthető hogy nem ilyen egyszerű ha szerveren van az ember. Volt ilyen hogy HC-n eladtam a fegyvereimet és az újak a ládában vártak. Persze resume game után nem oda rakott hanem a harctér közelébe ahol egyből megtámadtak és a várt 500 dps helyett volt kemény 20
már repült felém egy tűzlabda mikor befejezte a teleporttöltést
-
rt06
veterán
válasz
FehérHolló #20471 üzenetére
igen, jobb statokat ad, mint az egykezes onmagaban, viszont ez nem elegendo, mert a ket kegykezesnel, vagy egykezes+pajzs kombonal tovabbra is gyengebb
es nem, nem azert hasznalok ketkezest, hogy igazoljam az allitasaim, hanem mert az felel meg leginkabb annak a jatekstilusnak, amit en a barbaromtol elvarok
amugy ez hatasosnak is csak addig hatasos, amig nem utnek meg es/vagy nem allok bele egy molten mob altal hagyott csovaba, vagy egy arcane porgettyube (kb ket utes lenne ez a build a revenge heal-je nelkul), viszont en inkabb halok es setalok, minthogy ugyanazt (nem elite) a mob-ot 3-nal tobbszor meg kelljen utnomilyen netes helyrol egyebkent nem tudok (a multkor sem tudtam, te allitottad, hogy nem tarolhatjak)
-
rt06
veterán
válasz
FehérHolló #20466 üzenetére
azt ugye erzed, hogy a te kerdesed haszontalan (mi ertelme az egy- es ketkezes fegyver osszehasonlitasanak, mikor senki nem meyg pusztan egykezes fegyverrel?), a valaszom viszont potolja annak hianyossagait ;p
amugy barbar-nal en nem is hasznalok olyan skill-t, ami fogyasztana a pool-bol, mindegyik csak termeli, vagy ami nem, az is bekenhagyja es a balklikken levo skillnel is szamit, hogy lassu ketkezesem van
mint irtam, alap tamadasom a cleave, rupture runaval, ami a fegyver sebzesenek fuggvenyeben robbantja fel az ellenfelet annak halalakor (85% teruletre hato sebzes)
az egyetlen, ami fogyasztana rage-et, az az earthquake, de a runa miatt az sem teszi (nem emiatt, hanem a colldown csokkentese miatt hasznalom) -
rt06
veterán
válasz
FehérHolló #20439 üzenetére
rosszabb statjaik vannak, mint ket egykezesnek, vagy egy egykezes+pajzs kombonak
viszont nekem meg igy is megeri a magasabb sebzes miatt ketkezes mace-szel menni (leglassabb fegyver, igy azonos dps melle ennek a legnagyobb a sebzese) -
Zebu
addikt
válasz
FehérHolló #20394 üzenetére
Te figy, amúgy az amazonon minden adatot megadtam. Magyarország meg minden és a szállítási költség még így is 0 USD továbbá 4 munkanapot ígérnek.
Milyen buktató lenne ebben?
-
válasz
60 USD 14,6eFt.
A KSZ-nél péntekre ígérik 14,5-ért:[link]Nem jártam utána, de nem hiszem, hogy a bolygó túloldaláról lenne a legegyszerűbb megvenni.
-
Xaels
félisten
válasz
Játszottam D2-vel(nem is kevesett) és Torchlight-al is, bár ez utóbbi nem kötött le sokáig, kicsit komolytalannak találtam.
A történet kellemes meglepiket tartogat és hiába nincs skilltree, de az új rendszer nagyon összetett annak ellenére, hogy elsőre nem úgy tűnik, de ez is később látszik meg igazán. Egyszerűnek tűnik, de nincs olyan összeállítás ami mindig mindenhol jó és ezért a variálása ami kimozdítja a játékmenetet egy sablonból.
-
válasz
FehérHolló #20379 üzenetére
Igaziból csak PÜ-ben nem tudsz emberhez méltóan írni.
Mammutfelé a gameshopban úgy olvastam volt pár db, tesco, +múlt héten írták, hogy ezen a hétvége felé lesz.
(#20378) Zebu: Anglia?
-
Xaels
félisten
válasz
FehérHolló #20376 üzenetére
Nem akarok semmi poént lelőni, de a Starter meg a Beta szinte csak karcolja a történetet meg a játékot. Később lesz szerintem élvezetesebb.
-
Zebu
addikt
válasz
FehérHolló #20376 üzenetére
Pont így érzem én is. Lehet leporolom inkább a Torchligh-ot....
D1rect:: jah csak itthon nem nagyon van belőle raktáron.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
FehérHolló #18712 üzenetére
Amelyik regioba a bnet accod regelve van.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló #18392 üzenetére
gondolom megint túl lettek terhelve (első hét vasárnap délután van, tetejében jóidő szal a gyerekeket ki lehet zavarni játszani), aztán elmásztak a statek a szerveren. szal szerintem erőforrás jellegű a probléma, client/server clientek növelésével nem skálázódik egy szint után.
protokol meg valszeg úgy lett definállva, hogy ilyenkor visszaállnak egy korábbi statere, max pár dolog elveszik. végülis valamennyire hibatűrő implementáció, adott esetben elfogadható.
más kérdés, hogy kezdem úgy érezni, hogy ha még egyszer egy cég folyamatos online jelenlétet fog megkövetelni a single player játékhoz, akkor simán és egyszerűen nem fogom megvenni. értem én, hogy se warez, se hack, meg ekkora terhelésre kihívás szervereket rendszerbe állítani szóval el tudom képzelni, hogy a D3 start tananyag lesz egyetemeken a későbbiekben... de a bennem élő játékos nem örül.
-
Laraxior
titán
válasz
FehérHolló #18392 üzenetére
Most látom alul még a D3 beta is fut, ott az ikonja bal alul
HartgeH3-2.8: Jaa, értem mit mondasz. Én állítottam ilyenre, nem kell a csillivilli, de nem teljesítmény módban van, csak az aero van kikapcsolva.
-
Laraxior
titán
válasz
FehérHolló #18359 üzenetére
danih-nak azért megvan a híre. Ha játék kell akkor hozzá lehet menni bátran...de erről az arcról senki nem hallott, visszajelzés nincsen... Míg az előbbi srácról bármelyik mostani game-es topikba érdeklődök ismerni fogja valaki a nevét
(BC2,BF3,MW2,MW3 stb)
-
Kephamos
addikt
válasz
FehérHolló #18170 üzenetére
Igen. Elvileg. Most a gyakorlat egészen mást mutat sajnos.
-
Rankerz
senior tag
válasz
FehérHolló #18171 üzenetére
lol? belepofázol más ember beszélgetésébe egy teljesen általános dolgot és te vagy felháborodva? 15 éves alert
-
Rankerz
senior tag
válasz
FehérHolló #18163 üzenetére
captain obvious strikes again?
-
DeckardCain
senior tag
válasz
FehérHolló #18083 üzenetére
Remélem nem..
18088 Fúj, az valami undorító lehet
-
AtHoS
nagyúr
válasz
FehérHolló #17594 üzenetére
Természetesen az SS készítése pillanatában a háttérben futott a D3, mivel kitaboltam.
Játék közben a háttérben futott a Feladatkezelő széthúzva 1920 szélességre, hogy egyből TAB után tudjam lőni az SS-t róla.
A proc terhelés a játék alattit mutatja, mivel egy TAB után késlekedés nélkül meg is csináltam
Amúgy kösz, hogy amatőrnek nézel
kovsol
Szándékosan vsynceltem be. Így is nagyon szépen folyamatosan fut, tehát nem láttam értelmét a 150fps melletti magasabb proci terhelésnek
proci985
VGA terhelést nem néztem, de majd rálesek
-
adalbert1
veterán
válasz
FehérHolló #16709 üzenetére
Vicces, tegnap pont ott vettem meg egyik barátomnak. Mikor délelőtt rendelte, akkor 13000 Ft volt, dél körül pedig már 13500 volt kint az oldalon, most meg már 14000...
Esetleg az alábbira valaki tud válaszolni? Béta óta nőtt esetleg a gépigény? Mert akkor keresek az alatt készült teszteket.
-
mephi666
nagyúr
válasz
FehérHolló #15502 üzenetére
hoztam egy "fizz" márkájú észt szilvás cider-t, rágyújtok nyugodtan, elkortyolgatom és közben hátha felenged... ha pedig nem, akkor alvás és holnap gyúrom
előbb kaptam fél tucat 075-öt, aztán csomó 37-et, most pedig authentication-nél akad le... halad ez komótosan
-
vendingo
veterán
válasz
FehérHolló #15502 üzenetére
Most italoztam egy bögre kakaót. Már csak egy kis vérre szomjazok, de error 37
-
rt06
veterán
válasz
FehérHolló #15498 üzenetére
mutass egy olyan embert a topic-ban, aki olvas is, nem csak leirja ujra, meg ujra, meg ujra, amit mar ezerszer megvalaszoltak
-
Peddy789
őstag
válasz
FehérHolló #13692 üzenetére
És? Kit érdekel? Zavar engem ha tudják rólam mennyit játszanak? Lesz belőle valami károm? Valaki keres a marketingen ez van, jó neki!
-
rt06
veterán
válasz
FehérHolló #12705 üzenetére
persze, hogy nem, de ez tovabbra is utkozik azzal, hogy nemzetkozi szabalyozas, meg utolso 4 szamjegy
-
rt06
veterán
válasz
FehérHolló #12694 üzenetére
"Ráadásul Blizzard nemzetközi szabályozás szerint csak az utolsó 4 számjegyet tárolhatja el a kártyaszámból."
ize, ebben biztos vagy?
mert nem ok az egyetlenek, akiknel megadtam a kartyaadataimat, s ujabb vasarlaskor nem kerik ujra azokat, ergo tarolnak mindent -
rt06
veterán
válasz
FehérHolló #12679 üzenetére
nem teljesen ertem, hogy mire szeretnel kilukadni
aki keylogger-rel vadaszik, az azert teszi, mert keves ahhoz, hogy feltorje a blizzard adatbazisat
aki meg hozzafer, az nem fog meg kulon azzal baszkodni, hogy utana osszegyujtse a telefonokat (hanem beeri a blizzard-nal tarolt bankkarytaadatokkal) -
persil
nagyúr
válasz
FehérHolló #12681 üzenetére
Azért ez nem teljesen így van, hogy utána "tied a világ".
Meg most főleg a "virágzik" kifejezés szúrt szemet. Nem is tudom egyáltalán létezik-e jelenleg valós vírus iOS-re. Ráadásul, ha van egy kis eszed és nem szedsz le minden ingyenes szart ész nélkül(amire amúgy is kevesebb az esély, mert eleve kevesebb szemét van a store-on, mint a marketen) akkor vírus begyűjtésre vajmi kevés esélyed van iOS-en.
Az egészből a lényeg, hogy szerintem is sokkal biztonságosabb, ha külön van a kódgenerálás, mint a belépés. Elvégre egy elcsípett kód fél percig jó csak authentikátorral.
-
headhunter86
senior tag
válasz
FehérHolló #12679 üzenetére
Authetnticatorral kapcsolatban lenne nekem is egy kérdésem. Mi van ha elhagyom a telefonom? Hogyan tudok belépni, illetve kikapcsolni az authenticatort ilyen esetben?
Én tegnap kikapcsoltam az authenticator-t ebből kifolyólag. Most csak mobil alertet használok. Ráadásul elég gyakran válzotik az IP-m, napi szinten. Ezért minden nap kérte a kódot SC2-zés közben, mondjuk ezzel még együtt tudok élni. -
persil
nagyúr
válasz
FehérHolló #12676 üzenetére
Lehet, hogy androidon "virágzik a vírusipar" de iOS-en te nem találkozol ilyesmivel...
-
rt06
veterán
válasz
FehérHolló #12676 üzenetére
ebben igazad lehet (nem igazan kovetem az okostelefonok vilagat), viszont egy ily modon megszerzett authentikator koddal nem tudnak mit kezdeni a hozza tartozo account informacio nelkul
es pont ezert biztonsagosabb, ha fizikailag kulon van a kodgeneralas es a belepes, mert ha az egyiket meg is tudjak szerezni, onmagaban haszontalana dolgot amugy nem a blizzard fujta fel (sot, nekik csak a fizikai authenticator-bol jon be penz - mar ha egyaltalan tesznek ra hasznot -, a mobilosat ingyen adjak), rengeteg az accountlopas
foleg a wow miatt, ahol az item-eket, karaktereket sulyos penzekert lehet eladni, de valoszinuleg erre ra fog tenni egy lapattal a dio3 rmah-a isradi8tor: bar nem egyszeru, de a felbontas ismerete es az egermozgas, kattintasok figyelese mellett, ha ismert az alkalmazas/oldal szerkezete, igy is reprodukalhato a jelszobevitel (marmint az eger figyelese es a felbontas megtudasa is egyszeru, ami itt nehezseg, az az ezernyi belepesi felulet osszegyujtese)
raadasul a keepass sem magatol tudja a jelszavad, eleg lehet azt elkapni, amikor oda megadod -
Tatyla
őstag
válasz
FehérHolló #12608 üzenetére
nem,nem,nem játékon belül be lehet bindelni bármilyen gombra a move-ot én az egér egyik oldalsó gombját választottam
Wrath filmecske meg szerintem harmat gyengére sikeredett egy animatrix szintet elérhetett volna ,a 12 éves lányom különbet rajzolt volna...
-
thesound
addikt
válasz
ezért a neve Archangel of Justice
hehe jövőhéttől óvatosan kell netezni
-
DonMedve
addikt
válasz
Arra gondoltok,hogy a mozgást és az elsődleges skillt külön lehet szedni?Ne haragudjatok de nem teljesen világos.Tudom,hogy bennem van a hiba,de felhomályosíttana valaki?
-
mpierre
veterán
válasz
FehérHolló #12493 üzenetére
Proforma számla létezik...
Az nem megoldás?
Nagyon tetszetős a CE...
-
maross
nagyúr
válasz
FehérHolló #9440 üzenetére
Ne legyel irigy, mindenki bele fog ferni
-
Scholes9
nagyúr
válasz
FehérHolló #9440 üzenetére
-
TomWexX
addikt
válasz
FehérHolló #9419 üzenetére
+(#9420) Wolverine, (#9421) LBandi
Köszi a felvilágosítást, akkor este bekapcsolom és megnézem látok-e különbséget.Én a játékot TV-n nyomom és az 60Hz-es. Akkor lehet nálam hasznos ez a funkció.
-
TomWexX
addikt
válasz
FehérHolló #9415 üzenetére
Lehet. Én más úton szereztem be a bétát, és ott is másolni kellett. (viszont a kiskutyádnak lehet hogy le kell töltenie
)
(#9414) kovsol: Én a vsync-et eddig mindig mindenhol kikapcsoltam. Annak egyébként mi az értelme?
-
Ptech
addikt
válasz
FehérHolló #9361 üzenetére
Szerintem nincs szerzői jog kapcsolata, de én sem vagyok jogász, még az is lehet, hogy van.
-
sith7
félisten
válasz
FehérHolló #8976 üzenetére
meg talán az adórendszert ... adózatlan jövedelem
-
Wolverine
félisten
válasz
FehérHolló #8980 üzenetére
Pont ez a lényeg: ha lehetnének kiskapuk, akkor a Blizzardra perek sora szakadhatna, aminek csúnya vége lenne. Meglátjuk, a magyar szabályozás hogy fog erre vonatkozni; de ha tilos lesz, akkor nem célszerű kijátszani, mert arra a Battle.net-accountod is rámehet az összes játékoddal.
-
capafog23
őstag
válasz
FehérHolló #8976 üzenetére
Nem játszottam a második résszel.
-
válasz
FehérHolló #8969 üzenetére
Talán ez a legutolsó infó a témában.
-
Wolverine
félisten
válasz
FehérHolló #8969 üzenetére
Még nem tudni biztosan.
-
Jazz
veterán
válasz
FehérHolló #8836 üzenetére
Írsz egy szotorit, és ha a tiéd a legjobb, akkor megkapod az egyetlen beta keyt/szorinként?
-
jim_raynor70
aktív tag
válasz
FehérHolló #8836 üzenetére
Voltam olyan szerencses, hogy ketten is felajanlottak onszantukbol beta lehetoseget szamomra, amibol egyikert kezesseget vallaltam, tehat bunko termeszetem ellenere most leszek olyan rendes es aki nagyon szeretne kiprobalni, annak lehetoseget biztositok a jatekra, maximum 3 emberig. Az elso harom nyer, hajra (privatban, viszont az ujoncok es a "leccilecci verkeregetok" kimeljenek)!
(#8836) FehérHolló: bocs, ez nem konkretan Neked cimzodott!
-
Wolverine
félisten
válasz
FehérHolló #3647 üzenetére
Annyira még nem leszünk közel most sem; január közepe előtt nem jelenik meg a játék.
-
CooLM@$TeR
tag
válasz
FehérHolló #3643 üzenetére
Bármit bemásolhatsz privát cimén, mivel azonnal tiltottalak, gondolod a fórumos beszólagatásaid és minősithetetlen stilusod és okoskodásod után még privát beszélgetést is folytatni szeretnék veled ...
"Másrészt azzal, hogy átmentem privátba, szerény utalást tettem rá, hogy a kettőnk "beszélgetése" rohadtul nem érdekel itt senki mást, és ott kéne folytatni. Sajnálom, hogy ez neked még nem esett le."
Ezt nevezed beszélgetésnek, hogy mindenbe belemagyarázol miközben messze nem vagy tisztában úgy kb. semmivel sem?
Másoknak javaslod a google használatát, de kb. annyit sem sikerült megtalálnod, hogy az RMAH licitdij az valós pénzes lesz és kb. 100 hsz alatt sikerült téged erről meggyőzni tucatnyi forráslink után?
Ott van a belemagyarázásod, olvasd végig egyszer normálisan, jah hogy te nem is tudod milyen beszélgetés zajlott, amibe belekotnyeleskedtél?
A szerverek közötti itemtradet is benézted, aztán utána hosszasan magyarázgattad, hogy te mit akartál kihozni belőle. Azt is kétségbe vontad, hogy a Blizzardnak miért nem indokolt saját tárgyak kirakása az RMAH-ba, és amikor három érvet is hoztam akkor csak úgy átugrottad a témát.
Veled nem lehet értelmes beszélgetést folytatni, csak úgy hozzáértés nélkül beszólgatsz és baromi nagy mellénnyel azt hiszed, hogy értesz valamihez mikor már az alapvető dolgokban is tévedsz, utána meg az összes kinos részt átugrod és inkább magyarázkodsz.
Innentől végleg ignorállak, és se itt a fórumon, se privátban, se e-mailben vagy akármilyen módon nem vagyok kiváncsi rád (remélem sikerül végre felfognod), a hozzád hasonló unatkozó és kötekedő gyerekekre nem vagyok kiváncsi.
-
Ghoosty
őstag
válasz
FehérHolló #3643 üzenetére
Pár 10.000 Ft-ig adómentes a magánszemélyek közötti adásvétel. Még csak fel sem kell tüntetni sehogy. A pontos összeget nem tudom, de szerintem nem sokunkat fogja érinteni ez d3-ban. Ez felett egyéb jövedelem kategóriában fel kell tüntetni, de hogy mivel tudod igazolni, hogy tényleg annyi jövedelmed származott belőle arról szintén nincs fogalmam, főleg, ha van közte készpénzes árucsere is.
Ezt a részét átugorhatjátok a vitának, vagy irány az adófórum.hu.
-
CooLM@$TeR
tag
válasz
FehérHolló #3618 üzenetére
"Azt meg az előbb te is elismerted, hogy a BS történetbe nem is akartál beleszólni, szóval mégis úgy mire reagáltál akkor tulajdonképpen és miért is másokat b*szogatsz?
Értem, szóval itt ("a Blizzard Store és az RMAH közötti különbséget sem ismered, ez kész közröhely.") csak rágalmazol engem. Sőt, most is azt feltételezed rólam, hogy beleszóltam az adott témáfonálba, pedig nem."Uramisten te gyerek legalább a hozzászólások sorrendjévél lennél tisztában, ezt a sort
"a Blizzard Store és az RMAH közötti különbséget sem ismered, ez kész közröhely"
a 3604-ben irtam, te pedig a 3608-ban ismerted el, hogy te nem is abba akartál belemagyarázni miközben egész végig össze-vissza beszéltél. Azért ez már egy kicsit nonszensz amit produkálsz.
A rágalmazás vétke már egyébként túlmegy az oldal moderációs hatáskörén is, akár eljárást is kezdeményezhetnék ellened. De nem érdemes ilyen baromságra időt pazarolni szerencsére. Csak érezd, hogy attól még, hogy nem vállalod az arcod, nem tehetsz meg mindent.
Rágalmazlak téged??? Azok után, hogy semmivel nem vagy tisztában és te kezded a másik pocskondiázását [link], utána még te hisztizel, hogy más is megmondja a véleményét rólad (ráadásul teljesen jogosan és indokoltan)?
Szánalmas amit csinálsz, tessék: egy hatalmas fórumbohóc vagy, ezt tedd zsebre és legyél rá büszke.
A privátban való üzengetéssel meg inzultálással pedig semmire sem mész, mentél is tiltólistára.
-
-conrad-
addikt
válasz
FehérHolló #3618 üzenetére
"A rágalmazás vétke már egyébként túlmegy az oldal moderációs hatáskörén is, akár eljárást is kezdeményezhetnék ellened."
Ide egy moderátor kellene, hogy törölje ezt a sok offot, neked meg talán fel kellene ébredned, mindezt egy mondatod után mondom úgy, hogy nem érdekel min is vitatkoztatok ti itt ketten. Ezek az ilyen tipikusan monitorfejű, egyáltalán nem életszerű beszólások csak nevetségessé tesznek, semmilyen tekintélyt nem szerzel vele magadnak, amennyiben ez a célod vele.Mennyire lesz hátrányban az, aki kifarmolja a cuccokat magának, esetleg rosszabb itemben megy végig a contenten? Remélem nem lesz olyan mint a mikrotranzakciós mmo-k, amiben sokkal többe kerül ha normálisan akarsz játszani, mint az előfizetéses testvéreik. Gondolok itt arra, hogy hiába húzok fel egy monkot, mindenki kettéhajt arena-ban, vagy az inferno fokozatra sem tudok átmenni vele (és életben maradni), mert nincs felgearelve AH-ból.
-
CooLM@$TeR
tag
válasz
FehérHolló #3610 üzenetére
Tessék nehéz felfogásúaknak rajzos formában, megértést elősegitendő.
Hogy tudnálak bármilyen szinten is komolyan venni, mikor ennyire nem vagy képben? Meg te magyarázol, hogy a google segitséget igénybe kellene venni? Komolyan te ezek után úgy érzed, hogy neked jogosan lehet mást leszólni?
Az egyik téma az volt, hogy a Blizzard fog-e tárgyakat eladni a piacon, vagy csak felügyelőként lesz jelen. Ahogy többen is mondtuk nem fog,
- egyrészt tönkretennék vele a saját piacukat, mivel a jelentős tárgykinálat rohamos inflációt okozna
- másodrészt igyis lesz elég bevételük, mert a heti néhány ingyenes lehetőségen kivül levonnak egy bizonyos összeget a számládról - nem goldot!!!, sokadszorra is az csak a sima AH - majd a sikeres aukció után egy újabbat
- harmadrészt az RMAH kérdéses alapból, hogy mennyi országban lesz elérhető a sok eltérő szabályozás miatt, elég itthon is a szerencsejáték törvényre gondolni. Igy is elvileg ha bármilyen játékos ezzel pénzt keresne, akkor adóbevalláskor ezt bizony fel kellene tüntetnie, ha pedig még a Blizzard is árulna tárgyakat akkor ez külön bonyolitaná csak a helyzetet, ahogyan a netes póker oldakat is külön megadóztatják ez lehetne ebből is. Ezt pedig minden országban lejátszani, fáradtságos és költséges folyamat amit nem vállal be a cég.Bár soha nem wowoztam, de úgy tudom nem érthető el maradéktalanul minden funkció itthon, de ha van itt wowos akkor kijavithat.
Azt meg az előbb te is elismerted, hogy a BS történetbe nem is akartál beleszólni, szóval mégis úgy mire reagáltál akkor tulajdonképpen és miért is másokat b*szogatsz?
szerk.:
De tudod mit, inkább rádhagyom aztán gondolj amit akarsz, de hiába mondasz akármit a tényekkel nem vagy tisztában, ez világos mint a nap.
-
Wolverine
félisten
válasz
FehérHolló #3612 üzenetére
Mike Schramm mindezt a Blizzard HQ-ben hallotta egy újságíróknak tartott bemutató eseményen, és aztán megírta a Joystiqon.
-
Wolverine
félisten
válasz
FehérHolló #3610 üzenetére
Parancsolj. A linkeket érdemes végigkattintgatni a szövegben a kiegészítésekért.
-
Wolverine
félisten
válasz
FehérHolló #3608 üzenetére
"Licit kiírásának jelenlegi állás szerint in-game arany díja van (a cucc arany árának X%-a - legalábbis ez van most fenn Blizzard Support és a hivatalos wiki oldalán),"
Ez a goldos AH-ra igaz. A RMAH-ban nem goldban vonják le a licitdíjat, ha felhasználtad az ingyenes kereted.
-
Wolverine
félisten
válasz
FehérHolló #3603 üzenetére
A Blizzard többször leszögezte, hogy ők nem fognak eladni semmit az AH-ban, ez a játékosok dolga lesz egyedül. A cégnek ott a Blizzard Store; de ott sem árusítanak olyasmit, ami befolyásolná a játékmenetet, csupán kozmetikai jellegű cuccokat adnak el.
Egyébként az AH-ba hetente pár alkalommal ingyen is tehetsz be cuccokat, de ha ezt kihasználtad, akkor fizetni fogsz mindegyik újabb aukciódért egy fix összeget; és minden sikeres aukcióért is lefog a Blizzard egy újabb fix összeget.
szerk: ja igen: semmilyen átjárás nem lesz az amerikai, az ázsiai és az európai szerverek és az AH között.
-
CooLM@$TeR
tag
válasz
FehérHolló #3603 üzenetére
Azért ez súlyos, hogy mennyire közöd nincs a dolgokhoz és még neked áll feljebb. Ugyanúgy, ahogy egy szimpla játékosnak az adóbevallásában is fel kellene tüntetni az igy befolyó jövedelmet, a Blizzardnak is az általa árult tárgyakból keletkező bevétele is adóköteles, de azért elég nagy cink, hogy ezt magyarázni kell.
Mind a játékkal kapcsolatos aktuális kérdésekben (licitdij), mind a gazdasági részében oriási homályban vagy; az, hogy te másoknak magyarázol a nemzetközi kereskedelem szabályozásáról meg a PayPalról mikor a Blizzard Store és az RMAH közötti különbséget sem ismered, ez kész közröhely.
Kevered az eurót és a dollárt meg a tárgyak piaci árainak kiegyenlitődéséről magyarázol, miközben lövésed sincs arról, hogy nem átjárhatóak a realmek de azért mondod az ostobaságot kitartóan.
"de talán azt is megkockáztatom, hogy a deviza és a valuta között sem tudod a különbséget."
Ne a nyúl vigye már a vadászpuskát gyerek, kb. egy vicc vagy de olvasd már vissza magadat, és te mondod nem érdemes velem vitatkozni? Tudod mit magadra hagylak a hülyeségeddel, jó szórakozást.
-
CooLM@$TeR
tag
válasz
FehérHolló #3594 üzenetére
"Márpedig erre mondj konkrét példákat, mert azzal hogy valós pénzért virtuális terméket értékesit egy cég a saját szoftveréhez
Tema Fortress 2, Guild Wars, Silkroad, Cabal, Morrowind, Oblivion, Mass Effect 2, Magicka, satöbbi."És ők biztosan adóznak is utána keményen, a mondat második felét is el kellett volna olvasnod. A Blizzard ezt nem akarja bevállalni, ennyi a történet szóval felesleges az aggodalom.
"Ez nem Steam, hanem Blizzard. Európai emberek meg csak euróért pakolhatnak majd ki. Többek között ilyen célt is szolgál az eu.battle.net és a us.battle.net szerverek szétválasztása. Az megint más kérdés, hogy a dolláros aukciókat látod-e majd."
Most saját magadnak mondasz ellent. A dolláros aukciókat hogy látnád, mikor le vannak választva az EU és US szerverek. Ha a paypal fogja csinálni a teljes Blizzard Storet, akkor lesz érdekes, hogy az alapvetően dollárban megadott árakat miként váltják át. Erre irtam, hogy a Steamen egy az egyben minden termék ugyanannyi euróban, mint dollárban ami nagyon nagy kiszúrás.
-
WayneGace
őstag
válasz
FehérHolló #3594 üzenetére
Egyértelműen nem 1 az egyben lesz átváltás, ha egyáltalán lesz-e valami mozgás eu és us között. Hisz, akkor megérné megvenni minden ritkább tárgyat dollárért, euróért pedig eladni.
-
CooLM@$TeR
tag
válasz
FehérHolló #3591 üzenetére
"Licitre bocsátásért nem kell fizetni az eddigi infok alapján."
Dehogynem kell, csupán hetente lesz néhány free post lehetőség, de nyilván akit jobban érdekel az nem elégszik meg ennyivel.
"Nem valutát váltasz, hanem devizát. Ezt viszont egy eurós bankszámlával bőven ki lehet kerülni, mert európaiként euróban tudsz kereskedni majd, nem dolcsiban."
Azt ne felejtsd el, hogy a Steamen a Valve 1 euró = 1 dollár "árfolyamon" számol, itt még nem tudni ez hogy lesz, szóval fog itt menni a matekozás, hogy miként éri meg a legjobban ez az egész RMAH sztori itthonról.
"Harmadrészt nem lenne jogellenes, ha Blizzard csak úgy értékesítene ezen a fórumon (AH) saját tárgyakat. Elég jól bevett szokás ez már máshol is."
Márpedig erre mondj konkrét példákat, mert azzal hogy valós pénzért virtuális terméket értékesit egy cég a saját szoftveréhez, ez minden adóellenőr álma és elhiheted, hogy az állam sehol sem legyint ennek a kőkemény megadóztatására. A Blizzard ezt tuti nem akarja bevállalni, ezért sem kinál ő semmit az RMAH piacon.
-
maross
nagyúr
válasz
FehérHolló #3583 üzenetére
Nem tetszik ez a 2 kulon AH jovokep...ha valamit csak az egyikben lehet adni venni, csak kp-ert, elore vetiti hogy a gazdag gyerek utolerhetetlen cuccokban fog rohangalni. Latom magam elott ahogy blizzard kiteszi a szuperfenyes extraeros trimetal penget 20 euroert, es elegedetten hatradol, ujabb 50.000x20 =1m euro, well done.
-
válasz
FehérHolló #3583 üzenetére
Értem, akkor kb olyan mint a wowban a "közös" AH, és a rendes AH. Pénzes AHban venni is csak IRL pénzért lehet majd cuccokat?
-
Djuree
félisten
válasz
FehérHolló #3552 üzenetére
hekk-elni nem akarok, az már nem olyan, nem jó érzéssel játszanék úgy, inkább szenvedek kicsit
-
Ptech
addikt
válasz
FehérHolló #3539 üzenetére
Hell és Inferno azért remélem tényleg kihívás lesz, ahogy mondták.
-
Wolverine
félisten
válasz
FehérHolló #3522 üzenetére
A Burning Crusade-et kiadták 2007. január 19-én. Minden akkor létező eladási rekordot megdöntött.
-
wikings2
őstag
válasz
FehérHolló #3522 üzenetére
Örülnék ha olyan február-március lenne inkább mint ez. Szilveszter/karácsony után nem nagyon van pénz általában.
-
Ghoosty
őstag
válasz
FehérHolló #3516 üzenetére
Zavvi-n se kellett előre fizetni előrendeléskor, ráadául ott árgarancia is van. Megjelenéskor kb féláron szereztem így Cataclysmet.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
FehérHolló #3507 üzenetére
cdgalaxis-nál küldenek e-mailt, ha rendelhető a cucc, addig nem kell semmit fizetni, meg nincs kötelezettsség, viszont ha valami korlátozott, akkor csak a valós megrendeléskor leadott sorrend számít. (de rendeléskor sem kell majd fizetni, majd ha csak megjön/átveszed a boltban a cuccot, legalábbis bf3-nál ezt csinálták, ráadásul holnap hozza a futár elvileg, de szerencsére csak 28-tól lehet játszani, mert van még egy pár zh hátra a héten)
-
Cicero
őstag
válasz
FehérHolló #3259 üzenetére
-
Cicero
őstag
válasz
FehérHolló #3257 üzenetére
HAHAHA igen valószínűleg az egeret is egyre gyorsabban mozgatja mi?
you all have been trolled
-
cszn
őstag
válasz
FehérHolló #3224 üzenetére
A diablo3.hu is hallgat most. Tőlük valaki(k)nek van. Biztos nem tudják abbahagyni.
Ja addig van itt egy cikk.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
FehérHolló #3138 üzenetére
jaaaaa, számomra nem volt kérdés, hogy lesznek
wizardnak amúgy szerintem ez a legjobb fegyver: [link]
esetleg arról tud valaki valamit, hogy a DH tud majd két egykezes nyílpuska mellé még quivert is cipelni? csak mert sehol nem írják, viszont attól félek, hogy nem -
Cyberbeni
addikt
válasz
FehérHolló #3136 üzenetére
-
Vistaboy
veterán
válasz
FehérHolló #2952 üzenetére
Igen, sajnos hallom a híradóban eleget mostanában, különösen miután nekünk is van frank alapú kocsihitelünk.
Érdekes, felfelé nagyon tudnak korrigálni, de lefelé nem sietnek vele.
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- PlayStation 4
- Gurulunk, WAZE?!
- Óra topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest