- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Ren Hoek #37937 üzenetére
Ha már menekülés, akkor Charge tetszés szerint választott rúnával. Egyrészt jailer effect alatt is tudsz charge-olni, másrészt, a frozen is kivédhető vele, ha pont a jéggömbök robbanásakor lövöd el a skillt...A leap-et cseszheted, ha rajtad a jailer, mert nem fogsz ugrabugrálni.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Ren Hoek #37793 üzenetére
Act-okkal mondjuk én se vagyok kibékülve. ActIII-ban sokkal több lehetőség lehetett volna, erre a nagy része "pokol". ActIV jellegtelen, elsőre tetszett, de annyira egyforma ott minden. Random eventek meg totál hiányoznak belőle.
Na mondjuk ez a másik nagy szívfájdalmam, ActI-II-ben még egész jó random eventek vannak, III-ban elvétve 1-1 (de már a számuk is kevesebb), IV-ben meg gyakorlatilag semmi (az nem random event, hogy egy más kinézetű teremben kell halomra ölni mobokat). Vagy csak én vagyok peches velük a későbbi actokban? (nem farmoltam még sehol, szóval az nem lehet az ok).
Szerintem jobb lett volna ActIII végig ostrom meg havas táj, és ActIV pokol. ActIII legjobb része amikor a várfalon harcolsz és öldöklöd halomra meg "lökdösöd le" az ellenfeleket. Utána a várban bolyongani már kicsit kiábrándító. A pokol része meg unalmas ezek után. High Heavent meg meghagyni vagy bónusz pályának, vagy kiegnek. Annyi mindent lehetett volna oda rakni...[Némi Spoiler]
Meg szerintem ActIII-tól leül a sztori. II-ben még történik ez az, III-ban meg végig "jaj támadják a várat", aztán meg "na menjünk csapjuk le azt a köcsögöt". Jó a végén ott a fordulat, de meh... IV-nek meg nincs is sztorija szinte
[/Némi Spoiler] -
Scheffer
tag
válasz
Ren Hoek #37784 üzenetére
Ebben a játékban a jó eredményhez csak jó felszerelés kell, amit meg lehet szerezni birkatürelemmel, egy rakat szerencsével és/vagy vastag pénztárcával. A háromból az egyikkel általában mindenki rendelkezik.
Igazából engem Act IV idegesít egy kicsit, mert nem látok benne fantáziát. Nem mintha az előzőekben több lenne, de ott a hangulat kárpótol ezért, de a negyedik Act nem az igazi. Valahogy nagyon jól eltalálták az első kettőt, de már a hármasnál is húzom egy kicsit a számat, mert azt a várostromot egy kicsit grandiózusabbra is megcsinálhatták volna, de helyette kaptunk egy havas Act II-őt. Én látok Act III-ban fantáziát. Például random event lehetne távolsági karakterrel visszaverni egy rohamot az egyik szárnynál a bástyákról, vagy közelharcossal útját állni a Siegebreaker fenevadnak. Biztos jó lenne. (Mint Act I-nél a kriptákban olykor-olykor fellelhető eventek.)
Az első Act valahogy hozza a változatos tájakat, a hangulatot, amit átitat valami sötét és baljós árny, és talán valamilyen szinten tényleg beleéli magát a játékos, de aztán mintha elfogyott volna az ihlet a fejlesztők részéről. Igazán kár érte, pedig ki lehetett volna hozni még pár dolgot ebből az egészből. -
Wolverine
félisten
válasz
Ren Hoek #37777 üzenetére
Szvsz a D3 értelme, hogy a) farmold ki magadnak a lehető legjobb geart (akár saját magad lootjából, akár AH-ból beszerezve); b) a friendlisteden levőkkel csapatban végigpusztítsatok pár területet és eközben jól szórakozzatok, leszarva a lootot
Ha ezek egyike sem fog meg, akkor tényleg pihentesd. Az acc-odon ott lesz, a patch note-okat elolvashatod a változásokról -
sith7
félisten
válasz
Ren Hoek #37781 üzenetére
Csak az a probléma, hogy nincs kedvem hozzá. Sokszor csak felidegesítem magam, és rájövök, hogy még sokkal több időt kellene eltölteni vele, hogy menjen Act 2-3-4 örömmel, ne csak az asztalt verjem, vagy a vérnyomásom ugorjon fel.
Te nem meguntad, hanem feladtad ...
Nyuszi vagy , Mekfláj ??!!!
Én is beragadtam a monk - kal inf act3 - ban , ezért kezdtem egy másik karaktert, de azért cseszi az agyamat a dolog, és csak - csak belépek, és küzdök kicsit, megyek előre lassan, de biztosan
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Ren Hoek #37773 üzenetére
Első héten elkezdtem tolni amikor kijön, meló és biciklizés (, mint hobbi) mellett eléggé nyugdíjas tempóban. A hétvégén érte el az első karakterem az infernot (mellette csak egy normalt végigtolt wizard van). Első pillanatától az utolsóig jól szórakoztam a játékkal, nem éreztem úgy sose, hogy na most kényszerből kell tolnom. Egyelőre elvagyok infernon, már pár goldért kapni infernora elég cuccot (~500k-ból vettem a monkomnak annyi cuccot, hogy act1 szinte halál nélkül lement egy nap alatt, most act2-ben járok, itt azért már oda kell figyelni, de tudok haladni). Aztán lehet majd ráunok infernora, akkor megvonom a vállam és otthagyom
Aztán lehet X hónap múlva meglesek majd egy DH-t...
Igazából kikapcsol az, hogy mész aztán ölöd a mobokat ezerrelNémi izgalom, hogy ami esik cucc az valami használható-e (lehet "bontogatni" a rare-eket), közben szól valami zene (néha a játék zenéje, eleinte azzal toltam végig, most amikor már ismerek mindent inkább valami playlist), aztán ennyi
Ahogy D1Rect is írja, ha egy pillanatig is úgy érzed, hogy "farmolnod/szintezned kell" és ez nem jelent örömet, akkor hagyd a francba az egészet, csak játékból van ezer másik amivel lehet tolni, egyéb elfoglaltságról nem is beszélve
Azt ne várd, hogy ezzel különösebb pénzt fogsz csinálni (vagy ha igen, akkor alacsonyabbra fog kijönni az órabéred, mint ha elmennél dolgozni)
"Sokkal többet vártam ennyi pénzért, ez fix...D3-as cimbim is így van pont sajnos"
Számold ki, hogy mennyi órád van benne, és nézd meg már (single player, mert ha jól értem így tolod) játékokban mennyi játékóra van.Szerk:
"Igazából azért vettem meg, mert nagyon régóta vártam már a D2 folytatást, gyerekkorom kedves emléke volt"
Sokan beleestek ebbe a hibába. Csak azóta te is idősebb lettél, illetve a játékok is sokat fejlődtek. A d3 is sokat fejlődött a 2-höz képest, de a műfajhoz hű maradt. Az pedig mindig is az agyatlan és öncélú farmolásról szólt -
Cyberbeni
addikt
válasz
Ren Hoek #37502 üzenetére
azt hittem a 60 a max szint
Egyébként meg egy csomó használható legendary/set van.@NxAlex: Nem! Meg fogják változtatni, hogy ne lehessen ezt csinálni, szóval olyan geart érdemes venni, amivel sok a dps-ed és sok az mf-ed, emellett nem is halsz meg. Nekem pl rendes gearem nincs is a wizardhoz. Most épp 183 (ebből 20 a templarról) mf-el egy run alatt 1M simán bejön csak az unidokból.
Act1 pl 35k dps wizarddal már kényelmesen farmolható, de azért a több damage sohasem árt.
DH meg csak akkor jó farmolásra, ha sok pénzed van gearre, egyébként meg wizard a +65% armor, +40% resist miatt sokkal jobb.
Meg barbár és monk is jó farmolásra, mert velük könnyebben meg lehet azt csinálni, hogy a trash mobok mellett csak elfutsz. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Ren Hoek #37502 üzenetére
Valamilyen szinten érthető, de másik szinten pedig el kéne fogadniuk a döntésedet. Felnőtt férfi vagy, amióta elmúltál 18 éves, saját döntéseid vannak, saját életed.
Nem jó napi 20 órában a gép előtt lógni, de a szabadidődben akkor is azt kéne, hogy csinálhasd, amit te akarsz. -
Helmoras
őstag
válasz
Ren Hoek #37499 üzenetére
Semmi közöm hozzá és nem is akarlak megbántani de...
"Kb tönkrement miatta anyámmal a viszonyom, minden éjjel sírva fekszik le, vagy összeveszünk, hogy ide jutott a 24 éves gyereke, hogy dedós szörnyeket ölök,meg valami sátánista szektában vagyok benne, és erre megy rá napi 3-4-5 órám. Apám lenéz miatta, ismerős lányok előtt titkolnom kell, aki tudja viccet csinál belőle stb..."
ebben az esetben a környezeted hozzáállása a maradi és egyben borzalmas...
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Ren Hoek #37493 üzenetére
A legendary cuccok tényleg nevetségesek, a set-ek néha már önmagukban jobbak, azokból több jóféle is van(pl. Tal Rasha, Immortal King's, Natalya cuccok). Az összetörhető dolgokró annyit, hogy részemről már nem nagyon érdekelnek, ha hullik pénz az minimális, cucc meg soha. A fura nekem az, hogy amíg a1-ben farmoltam minden héten találtam 1 legendaryt vagy egy set cuccot. Immáron jó ideje csak a2-ben vagyok(pár hete), de legendaryból eddig egy set-ből egy sem hullott. Mintha a2-ben nem is lenne set cuccra esély(tudom nem így van, de nekem ez jött le). Amúgy ha legendaryt találok és azonosítás után csuklóból zúzom be a kovácsnál, mert úgyis szar áron mennek ah-ba, viszont legalább van esély legendary alapanyagot kinyerni, ami azért még mindig bőven 100k felett van ah-ban.
(#37495) D1Rect: "A loot random. Nem tudsz "átfutni" rajta, akkor "spawnol" amikor megölöd a mobot." - Eddig amit találtam legendaryt meg set cuccot, mind akkor esett, amikor "megöltem" egy hordót, vagy "kinyírtam" egy hullát
(na jó, a tal rasha páncélt egy a1-es béka dobta). Nekem pl. bossok még sosem dobtak egyiket sem. Úgyhogy szerintem át lehet futni rajta, legalábbis úgy értem, hogy ha nem takarítasz ki mindent kevesebb esélyed marad találni egyet.
Amúgy nekem annyira hiányoznak az ilyen kis vicces dolgok a d2-ből, mint pl amikor a bezárt ládából kiesett egy kulcs
(hirtelen eszembe jutott
)
-
kemalboy01
tag
válasz
Ren Hoek #37472 üzenetére
Értem köszönöm!
Ezt az mail-t kaptam tőlük:
Due to suspicious activity, the Battle.net account kemalboy01@gmail.com has been locked. To restore access to this account, please follow these steps:
Step 1: Secure Your Computer
In the event that your computer has been infected with malicious software such as a keylogger or trojan, simply changing your password may not deter future attacks without first ensuring that your computer is free from these programs. Please visit our Account Security website to learn how to secure your computer from unauthorized access.
Step 2: Secure Your E-mail Account
After you have secured your computer, please create a new password for your e-mail account since it may also be compromised. Be sure to check your e-mail filters and rules and look for any e-mail forwarding rules that you did not create. For more information on securing your e-mail account, visit this Support page.
Step 3: Choose a New Password
You must change your password in order to resume using this Battle.net account. Please click this link to choose a new password:
https://eu.battle.net/account/support/password-reset.html
*Note that your former password no longer grants access to Battle.net account management, World of Warcraft, or any other login-protected Battle.net account service.
If you still have questions or concerns after following the steps above, feel free to contact Customer Support at http://eu.blizzard.com/support/article.xml?locale=en_GB&articleId=22330.
Sincerely,
The Battle.net Account Team
Online Privacy Policy -
polgi803
őstag
válasz
Ren Hoek #37110 üzenetére
Akkor valszeg tényleg valamit rosszul csinálok...Ah-ban ami jó és pár ezer, az legtöbb esetben sima Bid-es...és nem tudom mennyit kéne rálökni,hogy nagy biztossággal megnyerjem..ami meg jó és villámáras az meg rohadt drága...de majd ezután még jobban ráállok AH bugászásra...hátha sikerem is lesz...
-
polgi803
őstag
válasz
Ren Hoek #37102 üzenetére
De ez már nem igazán játékélmény,hanem hatalom éhség...hogy kinek szuperebb a cucca,ami simán nem ér annyit,amiért el adják...egy lélektani határt azért húzhattak volna...most őszintén...farmolás nélkül nem mostanában lenne 20-30 millád cuccra...ez a bibi...tudom,akkor ne csináljam...de a cuccok meg kelenek mindenkinek...ez egy rohadt diablo kör...azért írtam,hogy aki nem nem akar farmolni,vagy nem 60-as szintű az csessze meg magyarul...lehetne mondjuk 500k a max,vagy 1 milla...de az bármelyik szinten elérhető,nem pl farmolás nélkül egy cucc AH-ban...egy földi élet után...
de hát ez már csak ilyen marad...
-
WayneGace
őstag
válasz
Ren Hoek #37018 üzenetére
Mindkét off handnél kell magas sebzés. Lehetőleg 100-360 és hasonló legyen. 100 alatti minimummal már nem olyan szívesen veszik. Szinte kötelező, hogy legyen rajta crit chance legalább 6. Magas int. 100 fölött lehetőleg. Nem árt, ha van rajta vit. Mojonál, ha van rajta mana reg, max mana, az jó, de nem amiatt veszik, csak plusz.
-
Arhquis
aktív tag
válasz
Ren Hoek #36991 üzenetére
Ehez a le kell tenni témához annyit fűznék, hogy a frostshock-os stream-en mondták az arcok, amivel nagyon egyetértek (tapasztalat D2-ből).
A Diablo az a játék, amit többször előveszel. 1-1 content patch-kor, unalmas idődben, vagy ha fél év után egy kis hentelésre vágysz.
Még mindig tartom azt, hogy egy ilyen játékért nem sok a 15K. Nagyon sok fun idő van benne. És a folyamatos karbantartás miatt nem sajnálom a Blizzardtól a pénzt!
Aláírom, a D3-al volt néhány elcseszett húzásuk, de én még mindig egy minőségi játékot látok.
Ráadásul nemsoká jön a Torchlight 2 is!Lehet embert farmolni! XD
-
persil
nagyúr
válasz
Ren Hoek #36923 üzenetére
Szerintem a tárgy és a gem szintjétől is függ a kiszedés. Bár eddig mindig szedtem kifele ész nélkül és nem tűnt fel nagyobb levonás, szerintem nem lehet olyan jelentős összeg.
Refund-ot nem tudom. Szrk.: de tudom, csak azt hittem RMAH-ból járt vissza pénz!
Viszont megmondom, hogyan lehet 1 perc alatt 3x meghalni. Keresni kell egy 6 méter magas behemótot, akinek alapból kurva sok a sebzése. Delikvensük legyen champion és legyen neki 9(kilenc... sic) darab invulnerable minion-ja. Az érdekesség kedvéért legyenek fast-esek és a minionok alapból gyorsak. Na, ha ez nem lenne elég, akkor tegyünk alájuk méregtócsát és fejeljük meg azzal, hogy a 3 sec-es revive lejártakor azonnal maxra gyógyul. (igen, tehét regenerál szépen és amikor lenyomható a revive gomb, akkor azonnal max hp. 3x. Egymás után.) A negyedik képességére nem is emlékszem, de mindegy is, mert ha nem lett volna, akkor is extra bunkó csapatról van szó.(de volt persze, csak, hogy igazán mókás legyen.)
Ja, és persze esett belőle egy kurva szar kétkezes kard... -
-
-
Wolverine
félisten
válasz
Ren Hoek #36201 üzenetére
Csak az automata csatlakozás tiltható le, offline mód nincs és tervben sincs (a hasonló, de nick helyett valódi névvel működő Real ID-nál sincs, pedig a bevezetése óta kérik). Ha valakivel nem akarsz együtt játszani és az illető idegesít, akkor ne vedd fel a friendlistedre. Viszont beállíthatod magadnak a Do Not Disturb flaget a Social ablakban, amit az O billentyűvel lehet megnyitni.
-
mikromanus
veterán
válasz
Ren Hoek #35260 üzenetére
Én egy gyönyörű lvl 25-ös barbárnak való egykezes zúzót sóztam el pár euróért 1-2 hete. Többnyire az általad említett jövedelmezőségű itemek nálam abba a csoportba tartoznak amít én "inkább bezúzom, eladom vendornak vagy kihajítom a földre" kategóriának nevezek: Ennyiért nem érdemes lefoglalni AH-ban egy helyet... Persze akinek sok helye van de áru kevés, annak biztos ez is jó
-
mephi666
nagyúr
válasz
Ren Hoek #35260 üzenetére
tegnap kerestem bracert és találtam 150+dex/100+vita/60+allres (+valamennyi phys res)-est 5000(!!!) goldért, amikor az összes többi hasonló (még jóval kisebb statokkal is) félmillától indult... helyből buyout és öröm
valami szerencsétlen csóri vagy nem nézte, mit rak be, vagy elütötte pár nullával az árat
-
warcat
veterán
válasz
Ren Hoek #35158 üzenetére
Egy másik 60-as segítségével a legjobb.
Level 1-22 között Wortham pusztulását egy 60as DH kb 1 perc alatt megcsinálja , 5k xp
level 14 felett uncsivá válik de gyors.22-23-on lehet diablot sorozatban ölni,jó xp de kicsit hosszadalmas,vagy felöltözted a barbárt ahból, socketekbe nagy szintű gemek, LOH a fegyóba, xp gem a sisakba és mehet pónilevel,amint átengednek nightmare-re,festering woodsban lehet takarítani a questes barlangot,belül a bejáratnál elment a checkpoint,a kipucolás után ki és belog. 40es szintig elég gyors.
Maget húztam ezzel neki való leginkább,amint megvan az archon form,az ilyen ki-be logolok típusú xp nagyon gyors neki. -
ooooobi
senior tag
válasz
Ren Hoek #35158 üzenetére
Biztos vannak olyan helyek ahol jol lehet xpt farmolni, de az szerintem dög unalmas. Sapiba legalabb egy perfect square rubi es nyomni a küldiket sorba.
LÁZ: az tetszett abban a kriptäban, hogy a sima kis alap mobok is mind keszitök, amig nem mentem le azt hittem csak a nagy dög lessz az
-
whYz
őstag
válasz
Ren Hoek #34339 üzenetére
Nagyon felidegel, azt hittem a Blizzard meg viszonylag normalis.
Azt nem ertem, hogy akkor miert nem maradhatott unverified... mondtam a nocinek, hogy akkor inkabb ne csinalja, de nagyon akaratoskodott, hogy ezt igy kell.Lézerparaszt: emailt kaptam rola mast nem, max netbank screenshotot tudok kuldeni nekik, de most mit csinaljak, mit irjak nekik ticketbe?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Ren Hoek #34179 üzenetére
Act1-2 viszonylag olcsó gearel ok, játszható.
Na de act3 már nagyon nem.Megnéztem mit merre hogyan kellene fejlesztenem Monkomnak. Csak a fegyver kerülne 15+ millióba.Számolgatva kb 30 milló aranyra lenne szükségem, ha bármilyen komoly előrelépést szeretnék.
Nekem ne mondjátok hogy ez rendben van, ez a normális...és most ne az véleményezze ezt, aki RMAH előtt vette a cuccait.
Én Wizardal kezdtem, de nagyon megbántam.Ha elsőre Monkot/Barbárt kezdtem volna, akkor már infermo Diablo kill többször is meglenne. -
megint én
őstag
válasz
Ren Hoek #34177 üzenetére
Én értem, és rühellem is a csalókat, de ez amit most a Blizzard csinált, ez KB vagy a napi 8órát farmolóknak, vagy a RMAHban shoppingoló kis köcsögöknek van csak. Szerintem ez úgy el van baszva ahogy csak el lehet baszni valamit. Ez már nem az a Blizzard amelyik a diablo 1-et, vagy étt az Starcraftot csinálta. Eladta a lelkét a diablonak, csak h irónikus legyek. Megértem én, hogy nem a két szép szememért csinálják, hanem pénzér, de akkor is ott rohadjon meg ahol van.
-
mikromanus
veterán
válasz
Ren Hoek #34165 üzenetére
ööö. Lehet lemaradtam az elejéről, de az utóbbi pár "ütlésváltást" azért átolvastam.
Igazából nem értem mi a gond. Mivel a drop rate megnőtt, sok a közepes item, így bárki goldért simán hozzájuthat a használhatóbb infernos cuccokhoz. Nem látom azt, hogy mivel sok a gold így játszhatatlan RMAH nélkül az inferno. A használható cuccok ára nem emelkedett látványosan, a ritkák meg mindig is irreálisan magas (vagy annak tűnő) áron mentek el.
Gold/euro árat nem lehet fixálni, mert egyrészt az euro valós értékkel bír, másrészt ha ezt tennék, akkor vagy a normál játékosokat lehetetlenítenék el vagy a bottereknek/nagybani gold halmozóknak csinálnának "pénznyomdát". Jobb ez így. Győzzön a kereslet/kínálat oroszlántörvénye.Azt meg nem mondnanám, hogy minden az RMAH-ba ment át ami nagyon jó. A cuccaimhoz hasonló itemeket sem az RMAH-ban, sem a goldosban nem találok, vagy csak irreális gold áron (tehát pénzért nincs, csak goldért)
-
Kobe
veterán
válasz
Ren Hoek #34156 üzenetére
bocsi, először privátban ment el a válasz, nyugodtan törölheted.
ha egy fizetőeszköz inflálódik, akkor azt általában lecserélik és az újat a bázisvaluta sok 100-1000x es értékén határozzák meg. Lásd pl pengő és forint cseréje, vagy millió plusz 1 afrikai fizetőeszköz (ahol a 10 milliárdos a legkisebb fizetőeszköz kb...)
Blizzardnak semmi mást nem kellene, mint:
- megemeli a drop ratet a mostani kb 10x-esére, 15xösére és fixálja az AH-ban a gold árfolyamát a jelenlegi kb 2 euró / millió körüli szinten - ez esetben maradhatna a jelenlegi árszínvonal, mert legalább lenne némi esélye játékkal és szorgalmas kereskedéssel összeszedni az adott összeget
- brutális árfolyamon fixálja a gold árfolyamát, pl 10 euró /M, meghagyja a jelenlegi dropot, ellenben maximálja a felhalmozható aranyat accountonként, karakterenként, és elkezdi kivonni az aranyat a piacról - a limit felettit diszkont áron átveszi a limit bevezetése után, vagy elkezdi töemgesen kiszórni a gold farmolására játszó karaktereket
Szerintem ezen két lépés bármelyikével elég jól helyre lehetne rázni az árakat.
A jelenlegi szitu kicsit olyan elrugaszkodott, mint a valóság, amikor egy közmunkásnak akarod elmagyarázni hogy a 47000 forintjából hogyan is kellene hatékonyan gazdálkodnia, hogy megvehesse a 10-12 millás másfél szobás lakást, mert az építésznek csak úgy éri meg.
Ugyanígy nem tudod elmondani, megtanítani senkinek, hogy a 4-600 goldot droppoló monsztából 100 óra játék után miért nem jutott egy normálisabb gatya a karakterére - mert Kimcsüng éppen 8 gépen 16 karakterrel 24/7-ben farmol -
Healbacsi
őstag
válasz
Ren Hoek #34052 üzenetére
Nem akarok Flash ellen szolni, de az o gepe produkal olyat, hogy ha nem indulas utan futtatja a jatekot, hanem joval kesobb, akkor akad, ezek szerint eszi a netet, a grafikai beallitasokkal is vannak gondok, nem feltetlen biztos, hogy stabil a rendszer amirol jatszik. A jatek siman megy mobilnettel, a "dejavu" a jatek technologiai reszevel magyarazhato, ala rakhatsz gigabites netet is, akkor is lesz.
-
Kobe
veterán
válasz
Ren Hoek #34073 üzenetére
francokat reális. Tipikus túlkapott kapitalista hülyeség, hogy minden annyit ér, amennyiért el lehet adni...csak ez a tétel épp nem vizsgálja, hogy a megvételhez szükséges javak kitermelhetők-e. Hát, diabloban biztos nem, főleg úgy hogy hetente nerfelnek buffolnak összevissza, hacsak nem bottal nyomja az ember és kockáztatja a bant, vagy esetleg elmehet saját steamet indítani ahol kuncsoroghat a rajongóktól. Bár így nagyjából jól leképezi a valós kapitalista piacot, kb ha lopsz vagy tarhálsz, akkor van esélyed
wolverine: ez akkor sem kifogás, blizzard egész konkrétan hetek óta tud a dologról és xarik rá, egy normális kék posztot nem adott ki. De ha hozzáveszem, hogy a hivatalos fórumon mindig csak a sírás megy, és elosztom hárommal az ott posztoló emberek számát, még akkor is bődületesen sok user panaszkodik rá, youtube is tele van videókkal. Kb mész, latency csík zöld marad, fraps is ugyanazt az fpst mutatja majd eccer csak beér a mob ami előtte jó 50 méterre mögötted volt....
-
Wolverine
félisten
válasz
Ren Hoek #33820 üzenetére
A WoW-Hungary házi mémje szerint ugyan "a csajok nem WoW-oznak!", de ez természetesen nem igaz
Csak tudni kell hol keresni a kocka csajokat
#33842: mi fut a háttérben, ami megeszi a géped hosszú idő alatt és így a D3-nak nem jut elég erőforrás? A "semmi" nyilván rossz válasz.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Nem tudom mennyire korosztály függő,de az én csajom(25) nem szól ha játszom bármivel,persze akkor szoktam mikor egyedül vagyok...ha ketten vagyunk akkor már pihi a diónak,inkább közösen játszunk vmivel,társas,vagy éppen FB fruit ninja,vagy a boxon...úgy is tudja ha nincs ott akkor diózom
-
oxox
addikt
válasz
En 32 leszek, van otthon oldalborda (most leszunk 10 evesek)...elso pillanattol tudja, hogy nekem ez hobbi, es pl. egy huzos/stresszes nap utan kikapcsol ha leulok, es jatszok egy-ket orat....de vannak itt csaladosok is...nincs ezzel semmi baj, uj kor, uj szokasok...
jahh es hidd el kocka csaj nem kene...az asszony technikai analfabeta.
-
Amur
addikt
válasz
Ren Hoek #33787 üzenetére
Google docs-ba csináld, és akkor mindenki láthatja a változásokat, illetve ha engeded bele is írhat bárki.
Igen kényelmesebb lenne,de aki veszi a fáradtságot hogy elküldje nekem az már komolyabban veszi mint aki egy szabadon szerkeszthető fájlba beleírogat.
Fontos hogy pontos adatok legyenek,mert amúgy semmit nem ér.. -
-
Djuree
félisten
válasz
Ren Hoek #33659 üzenetére
sajnos nem azért mert felnőttünk. ez a játék nem diablo, mások az igények ma már, nincs igény hosszú és tartós jó játékokra, gyorsabb lett az élet meg minden más is. egyszerűsítés minden téren, hogy megfeleljenek az új "kezsüel" stílusnak. hol vannak ma már az 500 órás játékok? sehol. might and magic 6-ot anno 500 óra alatt toltam végig kb., persze nem siettem. ma már jó ha 20 óra megvan egy játék. erre van igény, senkinek nincs ideje, leül 1-2 órára meló után és ennyi.
-
Peat;)
veterán
válasz
Ren Hoek #33026 üzenetére
Nagyon sokan játsszák azt is. Illetve ott muszáj volt kialakítani egy biztos rendszert, mivel pl ingatlant is lehetett venni, vagy területjogot ami után kapta a hasznot az illetékes. Ezek sok milliós összegek forintban. Az én puskám önmagában ért kb 200 ezer forintot pl. Tehát meg lehet csinálni biztonságosra mindent, csak akarni kell. Ha meg már valaki megcsinált előttük akkor tessék tanulni tőlük, ne félig meddig bugosan összedobni valamit.
-
Wolverine
félisten
válasz
Ren Hoek #33026 üzenetére
Szerintem ha most ír egy ticketet, de pontosan meg tudja mondani, mikor történt, kivel (BattleTaget) és mit trade-elt, akkor a support még mindig tud lépni. A logok valamennyi ideig visszakereshetőek, de nem tudom, hogy a D3-nál mennyi ez az idő (a WoW-ban 2-3 hónap, ha minden igaz).
WayneGace, ha tudsz adatokat, akkor ne késlekedj tovább azzal a tickettel. Az ilyen scammereket szankcionálni szokták.
#33040: 600k goldom nekem is van, pedig a legnagyobb karakterem 35-ös
-
Wolverine
félisten
-
vhunor
őstag
válasz
Ren Hoek #28463 üzenetére
1.03 után összeszokott társasággal simán verhető lesz act 2, és a módosított droprétnek hála talán act 3 is menni fog. A sima mobok most sem okoznak problémát 3 fős játékban act 2-ben, de néhány elit a 3 fő miatt jelentősen megemelt sebzés miatt akkorákat csap hogy a fal adja a másikat. Szóval én (mint csapatban játszó), nem félek az RMAH hatásától.
maross: nekem dobott a hentesbácsi egy 2 misis wiz amut, a jó cuccokat meg úgyis szétosztjuk egymás között (azért csak felszereltem a barbárt AH nélkül act 1 csukottszemmel farmolósra).
-
-conrad-
addikt
válasz
Ren Hoek #28351 üzenetére
Ezt is könnyű detektálni, mivel a Warden (a Blizz védelmi programja) detektálja a memóriában lévő dolgokat, és szerintem az egérmozgást is figyeli.
Nem figyeli. 5-6 éven át horgásztam a wowban egy programmal amit nem detektált soha. Nem volt belőle nagy pénzem, csak odaraktam a karit pár órára, hogy az unalmas pecázás helyett csinálja meg magától és töltse fel a guildbankot hallal, lehessen miből feast-eket főzni.
Az is a képernyőt figyeli, ha moccan az úszó akkor meg rákattint az egérrel.A másik amin gondolkodtam, hogy mindenki azt gondolja, hogy megoldás ez a bannolás, pedig ez már késő sajnos. Bekerült a rendszerbe olyan mennyiségű gold, ami nem fog kikerülni belőle. Eladják RMAH-ban? Akkor sem kerül ki, hanem valaki másnál lesz. Így sajna magasan maradnak a tárgyak árai, mert van egy réteg, akinál rengeteg millió gold van, ezek meg tudják venni a top itemeket 50milliókért, így a gold máshoz vándorol, de később el tudják ezt az itemet adni másnak, a goldot így visszakapják.
Az a gond, hogy nincs ami kiviszi a goldot a játékból a javításon kívül. A wowban azért nem volt ilyen gond, mert ott sok dolgot vesznek vendoroktól emberek (mountok, stb), sok olyan consumable item van ami drága de elhasználódik (kaja buff, potionok, flaskek stb) illetve az itemeket amiket egyszer felvettél nem tudod többet eladni, tehát ha valamit megvettél 1 millióért és felveszed de később lesz jobb és nem kell, akkor az kuka, max. vendor megveszi, de itt meg tudsz belőle megint pénzt csinálni, ergo a pénz nem "kopik" el csak akkor, ha javítasz, vagy ha bénán AH-zol és olcsóbban adod el mint vetted.Nekem nagyon fájna, mert 3 millám van de azt magam farmoltam, de itt csak egy item/gold wipe segítene. Viszont akkor sokan felhörrennének, mert a blizz hibája, nem készült fel a csalások kiküszöbölésére, ez az utómunka ami most van már késő.
Na meg a másik, hogy nem tudom egy wipe után 2 nappal nem jelenne-e meg megint egy bot/cheat/dupe stb módszer.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Futás, futópályák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Goddess of Victory: Nikke
- További aktív témák...
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest