- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Aktív témák
-
-
KubanitoS
veterán
válasz
WayneGace #22776 üzenetére
Én tökéletesen értem, hogy a magas szintű cuccok csak magas szinten legyenek elérhetőek, ezáltal kiszűrik a gagyi legendary cuccokat, amelyek használhatóak.
De a játék nehogy már csak 60-as szinten kezdődjön. Ameddig oda elérsz, az nem számít semmit?
Nekem már nightmaren kezd a játék unalmassá válni... Persze tudom, ez egyéni szoc probléma, de akkor is...
-
Jazz
veterán
válasz
WayneGace #21871 üzenetére
Ez az amu nagyon gosu. 1-2 milla fölött van az ára, minimum. De ez már simán mehetne real money-ért, ilyen nincs is a piacon. Itt már mindegy hogy 10 vagy 20 milla gold. A crit nagyon sokat dob rajta. Anélkül min. 800k lenne.
Valakinek nincs kedve infernon tolni? Act 2, lassan végzek az act-al, de solo-ban nagyon benehezedett.
-
omikron23
senior tag
válasz
WayneGace #21774 üzenetére
kovsol, WayneGace: Köszi a választ...
Megnéztem, és tuti az ékezetes karakter a gond, mert 3 mappa is van a felhasználók fiókban, és csak az egyiknél írja ki rendesen a nevem, a másik kettőnél az ékezetes karakterek helyett valami hülyeség jelenik meg...
Így már remélhetőleg meg tudom oldani... Mégegyszer köszi... -
-
persil
nagyúr
válasz
WayneGace #21602 üzenetére
Tiszta sor, nincs is ezzel semmi baj és az ember tiszteletben is tartja, ha valaki normálisan megindokolja, hogy ez a 10 dolog nem tetszik neki az xy játékban.
Viszont ez a "teszt" vérlázító. Olyan szintű blődségeket ír le benne a "cikkíró", hogy az valami veszedelem. A kommentek között meg kilométerről látszik a sok degenerált, akik dühöngenek, mert nincs warez, holott az anyjukat is eladnák, ha játszhatnának vele pár órát.
Tisztelet a kivételnek.Ráadásul minden második ember természetesen már végigrongyolta az inferfó fokozatot is 2 karakterrel 10 óra alatt. Nyílván.
-
Huma
addikt
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
WayneGace #20682 üzenetére
Itt a megoldás. Vagyis a probléma. Sokan szenvednek tőle.
-
Jazz
veterán
válasz
WayneGace #18462 üzenetére
Ez marha érdekes. Van még más módszer is megnézni hogy melyik szerveren vagyok? A Bnet accon a dio-ra egyébként azt írja hogy global....lehet oda tesz ahol éppen hely van? Karakterket ha jól tudom nem lehet mozgatni szerverek között nem de?
#18465) Telda: Na. végre valaki.
-
-
Healbacsi
őstag
válasz
WayneGace #11091 üzenetére
Nem akartam belemaszni ebbe a temakorbe, de akkor legyen. Az emberek (ahogy korabban irtak a nem okos emberek) megszoknak egy uzletet es oda mennek vasarolni. Mert jo a kiszolgalas, mert nincs budos, mert szep az eladolany, mittomen. A lenyeg, hogy az emberek nagyresze meg 100m-t se tesz meg azert, mert a sarki kisboltban olcsobb vmi.
A lenyeg, hogy adott helyen szeretnek vasarolni, mert megszoktak, megbiznak benne, mert gyorsan vegeznek, es magaval a vasarlassal nem kell tovabb foglalkozni.Akar pc alkatresz vasarlasnal is eleg nagy a szoras, megis ha nem a hardveraprot nezzuk kb mindenkinek meg van az a hely ahonnan szivesen vasarol meg ha adott esetben 1-2 ezerrel tobbet is fizet, mert gordulekenyen inteztek a korabbi garancias problemat, helpdesket nyujtottak es meg sorolhatnam.
Ezen embereket lehet nem okosnak tartani, vagy bizalmatlanoknak az ismeretlen boltok iranyaban, de emiatt letezik akar szoftvereladasnal kismillio ceg es nem csak 2, akik folyton egymas ala mennek az araikkal.
Mondhatnam ugy is, hogy vki a Rozit szeretne agyba vinni, noha sokba van a vacsora, a Gizit egy viraggal elintezhetne, de neki a Rozi kell, mert az tetszik.Ha mindenki okos lenne, akkor a boltok 90%-a bezarhatna, mert mindenki a legolcsobb helyre menne vasarolni, amibol mindig csak 1 van.
-
Archanon
őstag
válasz
WayneGace #10944 üzenetére
Ez kicsit félre ment.
Értem. Sebaj, amíg ez nem meg tönkre, szerintem új egeret nem fogok venni... kényelmes (jó pici, imádom), nincs gond vele, rajztáblával is tökéletesen siklik mindenféle fennakadás nélkül, és a képernyőn is folyékony. Ennyi elég. Amúgy sem vagyok fc fps őrült, inkább videónézésre használom a gépet, illetve időközönként (sajnos) megszáll az mmo szellem - ahhoz meg aztán "nem igazán kell" egér.
-
Sonja
nagyúr
válasz
WayneGace #10944 üzenetére
Pontosan!
Nem olyan rég vettem egy Logitech G400 egeret az A4Tech után, amit ugyan úgy a 200HUF-os szövet egérpadon használtam. Nem csúszott olyan jól, mint előtte az A4Tech. Na, ekkor döntöttem úgy, hogy csak veszek egy normálsat. Meg is vettem egy SteelSeries QCK Mass padot, számomra elég húzós 4eHUF-ért. Nos, bizony ég és föld a különbség, pedig abszolút nem vagyok HC gamer. Én se hittem ezeknek az egérpadoknak, hogy annyival jobb lenne, de bizony be kell látnom, hogy hatalmasat tévedtem!
Amíg nem próbálja az ember, addig bizony tényleg úgy érezheti, hogy drágák és jó nekik más alternatíva. Saját bőrömön tapasztaltam.
-
Archanon
őstag
válasz
WayneGace #10938 üzenetére
Nem tudom, egy fél éve 2500-ba kerülő egér (A4tech x5-70md; de rohadt drága helyen vettem... -_-) alatt észrevehető volna vajon a különbség...? Egyáltalán miben változna? Mert netezni kényelmesen tudok, ha kell valami grafikai bíbelődés photoshop-ban, no problemo, játszani meg szintén tökéletes számomra. Mondjuk tény, hogy nem tudom miben jobb egy 5ezres egérpad, és egy 10ezres egér, mint egy rajztábla, ill. olcsó egér. Könnyebben tudok fps játékban célozni? pölö... vagy mi?
-
Bazzzs
senior tag
válasz
WayneGace #9629 üzenetére
Ha csinálsz egy olyan fiókot, amiben nincs ékezet, akkor jó lesz. Az enyémben is van, szintén nem jegyezte meg a beállításokat, majd kreáltam egy új fiókot ékezetek nélkül, úgy jó lett. Jeleztem a Blizz felé is úgy két hete ezt a problémát, visszaírtak, hogy köszönik a bejelentést. Szerintem ez már csak a teljes verzióban lesz javítva.
-
Ilsyde
őstag
válasz
WayneGace #7281 üzenetére
Ráadásul a Diabloban túl is lehet tápolódni hogy megkonnyítsd a dolgodat. Ha úgy érzed hogy nagyon nehezedik a játék akkor nem mész tovább, hanem újracsinálod párszor az Actot. Foleg ido kérdése egy magas szintu HC kari.
Persze Infernón már nem fog mukodni a dolog, de addig igen. -
válasz
WayneGace #7213 üzenetére
Vagy az, amit stifi írt, vagy átállítod az accountod RU-ra -miután beszéltél a support-al és jóváhagyták- majd csatlakozol az orosz szerverekre.
Bár, most, hogy kicsit filóztam rajta.. mivel a D3 global lesz, így szerintem bárhonnan fogsz tudni csatlakozni az EU szerverekre, csak -mint ahogy most van az eu bétásokkal, mivel csak US beta szerverek vannak- magas lesz a késleltetésed a szerverekhez képest.
Szerintem! -
Ptech
addikt
válasz
WayneGace #7001 üzenetére
Szerintem meg nagyon nem túlbecslés. Azt elfelejted, hogy legalább annyi vásárló is lesz. Mindenkinek ugyanaz fog kelleni, arany. Aki pénzt fog csinálni, az meg amúgy sem a potyogó tárgyakból fogja, hanem üzletelésből. A potyogó tárgyak az elején csak azért kellenek, hogy legyen egy kis pénzed, amit be tudsz fektetni.
-
Gyuri27
félisten
válasz
WayneGace #6811 üzenetére
Nem.
Engem is lever a víz, hogy nem dx11. Sőt jó lenne ha a bliz megcsinálná a dio2-t is meg az első részt is dx11-be.
Meg a grafikával se vagyok megelégedve. Komolyan mondom.
Szeretném ha két 150k-s kártyán diavetités lenne a cucc az optimalizálatlanságtól.
Mert milyen az már, hogy normális felbontáson és részletességgel elmegy egy 4xxx vga-n? Fel vagyok háborodva.
Azt is, hogy képzeli a bliz, hogy majd egy évtizedig ülnek egy legendán?
Sokkal jobb lenne ha minden évben lenne egy új dió. Az elején 2, hogy be tudja hozni a cod-t.
A bliz mondjon le. Hatalmat a vérpistikéknek és a herpeszesödönkéknek!!! -
Kobe
veterán
válasz
WayneGace #6065 üzenetére
azért nem lennék meglepve, ha ezek az árak mit ad isten május 14-én hirtelen 14-15e jómagyarforintos reálszintre kúsznának. Márcsak azért is, mert a 60 euró jelenlegi árfolyamnál az nem 11, nem 12 ezer forint, hanem inkább 17. A 14-15 ezret még be is "veszem", hogy kereskedőként olcsóbban kapja és kis profittal értékesítve kijön, de 11K-t már elég nehéz lenne tiszta üzletvitellel kigazdálkodni
Nem tudom, hogy éri meg nekik bukóban adni, de gyanítom nem jószívűségből csinálják, az mögött meg valami gány van, amit 1-2 ezer ft haszonért inkább elkerül az ember
Pekk: előre letöltöd a klienst, 15én elbattyogsz a boltba, átveszed a dobozt, és csak beütöd a serialt aktiváláshoz, doboz meg megy vitrinbe örök emléknek
Tekintve h servernyitás általában du 1-2 körül szokott lenni időeltolódás miatt, délelőtt még csak sietned sem kell a boltba
-
Kal-El
senior tag
válasz
WayneGace #6060 üzenetére
Egyébként a konkolokszervize-ben azt állították, hogy nem fognak változtatni az áron, most hogy tudják mennyiért lehet majd beszerezni.
De ki tudja mennyire tartják be ezt.
Én még 12-ért is tőlük rendelném, így hogy ingyenes házhoz szállítás van.Csak azt bánom, hogy nem néztem meg Zavvi-nál mikor még 25 fontért lehetett előrendelni.
-
-
JSaN
addikt
válasz
WayneGace #5400 üzenetére
Orulok neki, pont ezert bizom ratok. Oldjatok meg egymas kozt a dolgot, este mar faradt vagyok ido pontot egyezgetni.
Amugy pont ezert osztom meg, hiaba latsz 50 videot. Eloben teljessen mas, vagyis eloben megjobban meg gyoz hogy meg kell venni.Shit7
le van rendezve, mostantol tied, scholes9 ejfeltol megy. emre33 meg majd meg mondja nektek.Cyberbeni
bannal szerintem nem lesz baj, eleg sokan osztjak meg egymassal. Eddig a betaval kapcsolatban ilyen jelegu bant nem hallotam.
udv -
bélanéni
őstag
válasz
WayneGace #5356 üzenetére
Ezt esküszöm akartam én is írni egy korábbi értékelésemben, hogy nagyon tetszettek ezek a praktikus megoldások, hogy 3 kripta közül kell megtalálni azt, ahol King Leoric koronája van (random generált, hogy melyikben van), és amikor bejártál egyet, és a karaktered egy "this must be wrong place, I couldn't find the crown" szöveget benyom, a barlang végén van egy teleport a rossz barlang bejáratához. Eléggé idegesítő és időhúzó dolgokat küszöbölnek ezzel ki. De lehetne említeni még sok apróságot.
-
krokk
senior tag
válasz
WayneGace #5356 üzenetére
Én is így gondolom.
Mondjuk én direkt nem is játszottam vele sokat.
Csak kíváncsi voltam pár dologra. Mint például a rúnák.
Amikor bejelentették, hogy rúnák mint tárgyak repülnek meg a skillpont osztó rendszer is... hát nem örültem neki. meg nem éreztem jónak a megoldást.
Viszont gyakorlatban nagyon bejött és tetszik
Azért ha nem figyelsz oda elég könnyen körbe tudnak venni ahol többen vannak a szörnyikékjó mondjuk kipróbáltam minden karaktert átlag 7. szintig és ezalatt 1x haltam meg talán egy karakterrel és eléggé casual játékos
-
JSaN
addikt
válasz
WayneGace #5291 üzenetére
Szia!
A kulcsot a blizzard kuldte egy oldalon keresztul.
AA-n en vagyok ilyen neven igen.Toltam ujra a gamet, ezutal co-op ban.
Vettem fel par magyart, es igy mentunk.
Hat iszonyu jo volt, a singli elmenyt meg haromszorozta.
Es a csapat is jo volt, egyutt voltunk, meg vartuk egymast, segitetunk a masiknak. Orom volt igy jatszani, ha jo a tarsasag. Engem a game meg vett kilora. -
maross
nagyúr
válasz
WayneGace #4736 üzenetére
Csak azoknak gond, akik szinten penzt akarnak kitermelni a jatekbol, nem lehet versenyezni az "olcso munkaerovel". Aki vasarolni akar neha cuccot, annak jo, akik csak csereberelget, annak nagyjabol semleges, vagy talan pozitiv a nagyobb kinalat reven. Es mielott valaki azzal jonne, hogy en is ugyanugy farmolgathatok mert a feltetelek egyenloek, az en kifarmolt egy dollarom 1 kilo kenyeret er, az ove valoszinu 3-4-et. No offense ellenuk, en kereskedelemmel szeretnek penzt keresni, nem farmolassal
.
-
Jazz
veterán
válasz
WayneGace #4707 üzenetére
Igen. Az óvatos becslés csak tisztán a korongra vonatkozott....a secondery forrásból származó profit meg talán messze megfogja haladni a primary-t.
Elképesztő micsoda pénzek forognak itt. És hány fanatikus lesz (vélhetően nem szegény kis országunkban) akik nem átallanak majd több ezer dollárt kiadni egy perf. "infinity"-ért pl.
Lassan újra kell majd értelmezni a gyógyszer-, a fegyver-, az olaj-, .... és a játékipar rangsorát.
-
Jazz
veterán
válasz
WayneGace #4634 üzenetére
A hidat nem kell felprogramozni.
De hogy kész elemeket visznek oda, amit ott már "csak" össze kell rakni egy nagy részletes előre megtervezett terv alapján....az tény. És ha megnézzük hánynak volt bármi köze a projekthez, egy iradtlan nagy szám jön ki.
D3-on hányan dolgoznak? Biztos hamarabb elkészülnek, ha odaviszi valaki nekik DVD-n az anyagot hogy:
"Figyelj csak, itt a motor, a textúra, a gondosan összerakott játékmenet, harcrendszer tervezete, pályák terve...ti már csak rajzoljátok meg, meg programozzátok le, és rakjátok össze terv szerint..."
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Ideapad 330 12 GB RAM 256 GB SSD eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest