Aktív témák
-
Djuree
félisten
el nem tudom képzelni hogy tudnék akár 1 millát összeszedni
semmi cucc nem esik nekem, ill. esik de nem veszik meg, pedig 4k-ért rakom ki az 55-ös cuccokat is, pénzből meg 1 év mire annyi begyűlik, 40 óra alatt 900k jött be amíg 60-as lettem
mondjuk lehet milláért kéne kiraknom, akkor jobban felfigyelnének rá. simán kirakok olyan cuccot 4k-ért amit más több milláért, lehet attól megveszik mert drága és biztos jó is, az én 4k-s cuccomra meg nem figyelnek fel mert biztos úgyis szar
-
Jazz
veterán
D3 még csak nem is kétezer forint mint D2 volt, itt azért tétel ha egy spam hirdetésért azonnali acc bann, vagy legalább D3 bann járna az accáról. Ehhez legalább 1 embert felkéne venni, aki napi 10 percben ránéz a szerverekre....nem hiszem hogy ez a költésg kiverné a biztit Blizznél.
Ez a szomorú, ha akarattal nem tesznek a botok ellen semmit.(#27839) Wolverine: Szerinted még nem klikkelt senki 1 hónap alatt, és továbbra is ugyanazok a botok hirdetnek? Erről ennyit.
-
mephi666
nagyúr
nekem az adatlapomon levő őskövülettel is simán megy
mondjuk a pókkirályné környekén átmegy repülő-módba a 9600gt: nem tudom, mi van azon a területen, de ott fullon pörög a venti... mindenhol máshol meg csöndes a gép...
betöltésnél meg annyi, hogy: elcsattintok pár skillt, kicsit rángat és folyékonyan megy onnantól... (pár másodpercig küzd csak... ssd jót tenne)
töréseknél nincs semmi baj nálam, pedig a dh multishottal azért elég szépen takarít
-
-
-
persil
nagyúr
"D1Rect: 33% dodge elég durva"
Nekem alapból 43%, ha akarnám kicsit lehetne több is.(dodge mantra nincs fent, azzal együtt 51%, aktiváláskor 3mp-ig pedig 59%) de egyszerűen nem számít semmit inferno act 2-ben. Észre sem venni, hogy ott van. Pont ugyanúgy eltalálnak és, ha olyan elit pakk jön, akkor ugyanúgy levernek. Iletve hamarabb, mert nem gyógyulok. Szóval nem is használom a dodge mantrát, többet érek a healing-el.
-
Djuree
félisten
hú ez elég durván lement, azért ez meg már kevés
meg mi ez hogy a szörnyek nem sebeznek nagyobbat coop-ban? ez baromság. ezek után oda a kihívás. az hogy az életük 4x annyi. és? nem 5mp-ig ütöm hanem 20-ig, de mivel 4-en vagyunk ugyanúgy 5mp lesz ha mindenki üti. omg blizz
-
killerjohn
addikt
mivel a százalékszámítás szorzás és így felcserélhető a sorrendje a sebzés számításkor, továbbá nem tudok kivonás alapú sebzéscsökkentésről, ezért teljesén mindegy hogy előtte vagy utána számol vele. ez igaz a DR-re, resistekre, mindenre.
pl 46%*17%*20%*35%*30% = 30%*17%*20%*35%*46% és így tovább
-
vhunor
őstag
Hasonlóan érzem, szólóban 18% dodge-om van a barbárral, már ez is nagyon sokat számít, de amikor ketten megyünk, a monk buffal 30% feletti, az elég jó az amúgy is sok hp-s és magas armoros barbárnak. Frozenek ellen is kiválóan használható, ugyanis lefagyva is dodge-olsz.
-
WayneGace
őstag
Én ezzel vagyok avt2-ön és viszonylag jól boldogulok. Resiből kellene nekem még, meg egy kicsit erősebb fegyver.
Szerk.: Nagyon kevés a mana regisztrációd. Neked 58 volt, most 50 és nem lenne rossz, ha több lenne. Denevérekkel nagyon jó lehet irtani. Az attack speeded is nagyon kevés. Szerintem jobban járnál egy jó egykezessel és egy mojoval. A resit viszont hihetetlenül jó.
-
kovsol
titán
Én inferno act3 ban járok, de most ide már nekem is kevésnek bizonyult a gearem monkkal, de majd felszerelem, addig farmolom act2 -t, meg act3 egyes részeit Act1-re sikerült egy olyan geart kiszednem, hogy szinte semmit nem cseréltem és végigmentem act2 -n is. Monk+wizzard, néha még DH is jött mellénk és sima ügy volt act2 így. Egyszer egy WD is bejött a partiba. Ha az ember nem egyedül próbálkozik akkor szerintem kifejezetten élvezetes inferno, egyedül mentem még act1 ben és néhány helyen amikor egy elit pakli ilyen szinte nulla hp val életben maradt és mire visszafutottam és fullon volt, na ott elment az életkedvem is. Ha többen mentek akkor jóval nehezebben resetelődnek a mobok és könnyebb kinyírni őket, ez az én tapasztalatom.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Azt mondja, hogy Alt + Tab miatt halt meg.
-
Neptunfű
tag
Tegnap, tegnapelött végigmentem Act I inf-en henteskomáig, egy említésre méltó armort találtam barbinak, 80str 80vit 60All res, 44fire res meg még valami
kb mennyit érhet ez a cucc?
Tudom hogy volt róla szó de lusta vagyok kaja közben keresgélni, ti mivel hogyan printscreeneltek?
vhunor:
-
mikromanus
veterán
Kicsit variáltam a cuccaimmal tegnap, meg szereztem egy másik fegyvert ami többet sebzett (utána eladtam és este veszek jobbat). A lecserélt cumóban volt ami kevesebbet szerepelt mint előtte. Most van barbárként infernon max 10k HP-m és kb 22k DPS-em. A resistek jók, így a legtöbbször el tudok menekülni.
Edddig elég hatékony. Ha olyan is jön ami lecsapna elsőre akkor kis seismic slam meg stun, majd ha fogytán a nafta akkor futás. Fallenek ellen már nagyon bátor vagyok... Kivéve ha 3 vagy több jön, mert akkor jön az előzőleg leírt taktikaAmit célként leírtál már majdnem megvannak. Kivéve a HP-t ami nagyon nem... A többi közel 50-70%-on áll a célhoz képest, tehát már közel járok
-
mikromanus
veterán
Azt hiszem szintfüggően, de rare cuccok mennek inkább olyan 600 körüli, vagy 630-650-es DPS-ig. Onnan is masszív aranyárban vannak, de a nagyobb sebzésű fegyverek egyre gyakrabban "kékek". Sokmilla gold ár és tán 900 DPS közt jönnek újra a rare fegyverek. Szerintem rareben a 600 DPS felettire simán lehet már vevőt találni (vagy nem lvl 60-asban alacsonyabb), míg 700 DPS felett a magic fegyverek is eladhatóak. 800 DPS körül kb mindegyik azonos áron eladható azonnal. Sokat nézelődtem, mert kel egy nagyobb aprítóeszköz. A mostani az egyik legjobb ami adott fegyvertípusra kapható, de infernon kevés az alapja már. Több szaladgálással jár... Lehet nincs is lvl 60 követelménye. Megsasolom ha elérhető a szerver
Magic/kék vagy crap rare 500DPS körüli fegyver meg a 30k-t se éri meg. Ha nincs más, akkro jó, de infernora harmatgyengus.
-
kovsol
titán
Más blizzard játéknál pl a WoW és az SC2 van Repair, ilyenkor végig nézi a fájlokat és letölti újra csak a hibás részt, de most látom, hogy ilyen lehetőség nincs D3 ban!
Hihetetlen, hogy a korábban bevált dolgokat nem voltak képesek átültetni az új játékukba, de még szerencse, hogy az updater felismerte, hogy mit kell tennie.
-
omikron23
senior tag
Nekem elsőre szivárvány volt a ládában, nekem az alkimistát nem adta be sokáig. Megvan minden összetevő, viszont a recept nekem is hiányzik. Remélem most Hell szinten azért dobni fogja...
Ripper03: Én 20 könyvet vettem is rendesen az AH-n, ezt ki is írja, viszont a rendszer szarakodása miatt kaptam +50 db-t, amiért nem fizettem.
-
Klikodesh
senior tag
En 5 szor probaltam nem volt alkimista, valasztottam uj fejezetet, utana rogton visszatettem ezt, volt alkimista es lada is.
Egyebkent masodszor voltam bennt eloszor veletlenul tevedtem bukkantam ra de nem volt benne a lada.
Mas.
"A karakterek régió közti költöztetése a WoW-ban sem létezik, szóval itt sem tennék rá nagyobb összeget, hogy a közeljövőben megcsinálják..."
Ennek nagyon fogok orulni ha kezdhetem elolrol az osszes karinal. A cuccokat is bukom ?
-
CoyoteStarrk
csendes tag
Van kaszt specikfikus kinézet, sőt még nemek közötti kinézet változás is.
Kreálsz még néhány karaktert, vagy ha van akkor úgy is meg tudod nézni. Beteszed az itemeket a stashbe, és aukciós házban, vagy a játékba belépegetve a karakterek között váltva látod, hogy ugyanaz az item másképp néz ki mindenkinek. A kivétel a fegyverek és az ékszerek. -
proci985
MODERÁTOR
ó, én sorcom is röhelyes volt a kétkezes maullal... kb mintha diablo2ben IK maullal szaladgáltak volna a sorcok. aztán persze fantasy lore ide, +50% dam mégiscsak különbség volt.
kasztspec nem lett volna jó, mindenki ideges lett volna, hogy számára használhatatlan tárgyak esnek (ld dibalo2).
persil + SPOILER: Adria eltűnt, a black soultstone pedig leesett a mennyből, de nekem nem tűnt úgy, hogy megsemmisült. innen még lehet folytatni. ja és láttam egy necrot act2ben, szóval új kari is akár még jöhetne.
-
Mr.Csizmás
titán
gem kalkulátor ismerni?
-
Nordic
Közösségépítő
Hát most azon vagyok, hogy összeszedek egy rahedli goldot és keresek valami 2H-s fegyót.
Apropó, fullos a kovácsom, és hát bevallom őszintén, gyárilag valami irtó szar cuccokat tud csinálni. Viszont amiket találni lehet terveket, azok már normálisak. Persze itt is el lehet verni egy rakat lóvét, ha a random tulajdonságok annyira rosszak lesznek. Eddig 4 ilyen "receptet" találtam, mind armor, ebből 3 egészen fogyasztható. Csak ugye a pénz, meg a Tome of Secret ami meg tud gátolni, az ész nélküli gyártásba. Az alapanyag a legkevesebb, mivel az AH-ban eladhatatlan cuccokat így is úgy is széttöröm legyen az sárga vagy kék.
-
Nordic
Közösségépítő
Multiban már nem gond, ha van DPS-támogatás, D1rect kollégával már Butcher ölésen is voltunk(bár az vicces volt, főleg amikor alánk gyújtotta az egész pályát, nem csak egy részét
). De szeretnék arra a szintre eljutni ,hogy egyedül is végig tudom vinni. Jelenleg a sebzésem a nagyon gáz. majdnem 10k a DPS-em, de a kínzókamrába már 20-at is bele kell vernem 1-1 nagyobb dögbe, ami még csak nem is boss.
-
Cybertrone
veterán
Szvsz felesleges rámenni az armorra WD, és Wizard castoknál... úgy is 2-3 ütés vagy meg így is... háttér karik ezek papírból... addig jó míg nem jön egy combos feltápolt mobsereg... a kedvencem volt ma mikor a kis fasza pókicáknak 300k hp-ja volt meg pajzsa... 15* mentünk nekik
-
rznk1986
tag
Gondolom azért nem volt alapból letiltva, mert a blizz is leszarja, csak valszeg az egyházak / vallásos csoportok lázadtak fel ez ellen és emiatt kellett megváltoztatni. Gondolom én.
Ilsyde: Abszolút egyetértek. Számomra grafikailag sem túl bonyolult a játék (nem baj, mert így megvan a dio II feeling, nem wowozni akarok vagy lineagezni), a mobok is egyszerűek, a küldik is, konkrétan semmi olyan extrát nem tudok mondani, ami miatt ennyi ideig kellett volna fejleszteni a játékot. Sokkal de sokkal durvább és összetettebb játékokat csinálnak meg 1-2 év alatt, SE.
-
-
Ilsyde
őstag
-
Helmoras
őstag
Próbáld ki azt a passziv skillt ami átadja a regenedet nekik azzal amelyik 1% hpt tölt rajtad, tegyél sok vitet és ha egy monk van a partyban hp regen aurával na az már igen csak kellemes 3-400 hp / seces regent ad az állatkáknak
Apropó WD-kkel használjátok a pattogós koponyát nagy aspd-vel nagyon nagyon hasznos
-
persil
nagyúr
Az a durva, hogy alapból játékokban böszme szerencsétlen vagyok, fel tudok sorolni több mmorpg-t, amiben felhúztam egy-egy karakter 50-60as szintre egyetlen darab normális drop nélkül
Úgy látszik most jön a böjtje
#MrCsit Ha "oneshot"-olja a mobokat, akkor nehezen monk, inkább wiza, vagy hunter.
Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest