- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
KonzolKartel
őstag
válasz
persil #36248 üzenetére
Nem, ott kezdődött, hogy Te nem tudtad értelmezni azt, amit én mondtam.
"resisten egy keveset még tornázhatsz nyugodtan.
1k körül már jó vagy..."Nem tudom milyen karakterrel vagy, de a 790-es unbuffed oké.
Ha meg buffed, akkor jó sokat halhatsz.Azzal meg tisztában voltam, hogy nem számít ki meddig jutott a játékban, ezért nem is értettem, hogy minek írod.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
persil #35867 üzenetére
Kb. 50k-ért már van benn hasonló több str-el vit nélkül. Ha int helyett chd lenne rajta akkor bőven millás gyűrű lenne. Itt a dmg kicsit feltolja az árat, szal talán 1-200k lehet az ára. A véleményemet nem vagy köteles elfogadni, mivel köztudottan nem értek az ah-hoz
, de gondoltam belefér az időmbe ránézni mi pénz lehet egy ilyen
.
Cyberbeni: Én nem sajnálom. Mellesleg majd vesz egy új játékot, aztán folytatja tovább.
Chatbe azt írják, hogy teamplay miatt bannolták. Az mit takar? Mondjuk azt nem hiszem, hogy véglege ban. Az error 53-ra azt írják, hogy 24h-s felfüggesztés.
-
adrian360
őstag
-
Gyuri27
félisten
válasz
persil #35871 üzenetére
Az ah-ban más is 3 statra tud csak keresni. Persze könnyebb elvárni, hogy más bogarássza ki.
Másrészről ez fórum. Azaz ha nem kapsz választ nem kell 20x és/vagy másik topikban megkérdezni. Türelmetlenkedni se kell. Ha mindenképp választ akarsz keress chatet. Mint irtam ez egy fórum. A dio3 fóruma. Nem a minek mennyi az ára fóruma.
Ezért lett nyitva a trade.Zan: ha nincs az ah-ban hasonló se akkor az itteni userek honnan szülnek árat?
Illetve ha nincs hasonló se akkor engedd szabadjára a fantáziád és kreálj egyet rá. -
Kobe
veterán
válasz
persil #35835 üzenetére
nagyon morbid hasonlat jön, előre is elnézést érte: neked nincs tüdőrákod. Következtetés: a világon senkinek nem lehetne rákja, aki mégis megkapja, az biztos egy büdösdohányosg*ci volt aki naponta 10 dobozzal szívott.
Érted az analógiát ?
Igen, a több 10 milliós felhasználói táborban van, akinek problémája akad a játékkal. Igen, van köztük olyan is aki önhibáján kívül esik bele, és nem tud ellene semmit tenni. És igen, még olyan is van, aki olyan problémába fut bele, ami nem az ő oldaláról ered. Szerintem ilyen esetben a "mindenki hülye, csak én vagyok helikopter" hozzáállás biztos kinyitja a szenvedő alany zsebében a bicskát
pláne úgy hogy a játék neki is ugyanannyiba került, és mégiscsak kevesebb játékélményt kap érte.
Csak egy lista, hogy én mit csináltam, mióta a játék elkezdte a folyamatos, hálózathoz köthető hibákat produkálni:
-reinstall
-driver cserék, minden létező formában
-d3prefs.txt szerkesztgetése
-lapozófile állítása, windows indexelés kikapcsolása
-modem újrahúzása, újrakonfigurálása szolgáltatóval
-router firmwarejének frissítéseezek eredménye annyi volt, hogy a folyamatos mikrolag "lecerélődött" adott időközönkénti nagyobb lagra. De legalább a 2 lagpont között rendesen fut a játék
-
Kobe
veterán
válasz
persil #35830 üzenetére
nem vitatkozni akarok, de ha mindenkinél olyan faszán megy a játék, és minden probléma csak user error, és blizzard persze semmiről sem tehet, akkor miért van kismillió hivatalos topic a játék honlapján lag, latency issue, fps drop, disconnect témában, amiben blizzard folyamatosan mosdatja magát, mert több100 (sztem ezres nagyságrend is van) high end géppel 15 fpsnél magasabb fpst produkálni ?....javaslom diablo 3 fps drop, diablo 3 stuttering, diablo 3 latency issue ra rákeresni googleban .....és ha náluk minden olyan fenékig tejfel, akkor miért adtak ki több közleményt is, hogy dolgoznak az ügy megoldásán ? Ha user oldali a hiba, miért ők dolgoznak rajta? gyakorlatilag elismerték h náluk van a szar a palacsintában.
Tegnap írtam én is, hogy az első olyan nap volt hónapok óta, hogy tartósan 100 alatt volt a latency a serveren. Furcsamód, ha nálam szar a net, akkor miért nem dob le a többi játék, miért nem akad a letöltés, miért nem dob le a wifi router, stb ? Vagy ez ilyen vudu-error, hogy ez a kombó (digi net + tplink wifi router, otthoni hálózat) pont a diablora allergiás, de minden másra nem, L4Dre, CoHra, stbre nem ? nemhiszem
Healbacsi: torrent természetesen nem fut miközben játszom, meg más program sem, ami netet enne
-
persil
nagyúr
válasz
persil #35824 üzenetére
Amúgy a legidegesítőbb, hogy az "egyedi" névvel ellátott kisbossokra nem érvényes a valor.
Nem növeli a valort és nem is adja az 1 garantált rare dropot 5-ös valorral.Pl amikor a földből ugrálnak ki random eventkor a lila nevű szörnyek, vagy Kulle fejének/vérének keresésekor, pedig némelyik elég erős és végül is ők is elit szörnyek.
Szrk.: utólag jutott eszembe, lejárt az 5 perc.
-
MrCsiT
addikt
válasz
persil #35725 üzenetére
- arra nem tudok keresni, hogy az íjak között húzza a f*szára az 1.10-es sz*rokat, ha én 1.40 -es sebesség fölöttieket szűrnék ?!
- ha van egy zöld vagy legendary cucc, akkor annak lehet 48125 db variánsa, de azoknál már a tulajdonságokra nem lehet szűrni - pedig mi a retekért nem ?!lehet itt sorolni szépen, mi is van elkeffentve.
Aki meg azt írja, hogy CSAK a pénzről szól, azt le lehet ugatni, de nem téved nagyot : ha van 100.000.000 -d AH-ra, akkor LESZ 1 hit / manszta/inf act3-4 , ha meg nincs, akkor cumiág.
Ez azért elég trivi, igaz ? -
proci985
MODERÁTOR
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
persil #35714 üzenetére
-nfernó már nem olyan, mint nightmare, vagy hell, közel sem elég a bal gombot nyomni. Főleg act3 és 4-ben.-
Akinek van jó gearje van, annak act1-2 bal gombos gyerekjáték.
Act3-4 már valóban nem...bár ha lenne 100.000.000 millió aranyam, akkor act3-4 is bal gombos pötyögtetés lenne -
mikromanus
veterán
válasz
persil #35489 üzenetére
Ja, de a tranzakciónál csak ez a pár látszik a képen. Vagy kivágta a többit, vagy haldoklik az AH. Előbbi esetben ott lehet még bejegyzés rá a 877 db ügylet közt, utóbbi esetben szaladok hiénázni. Hátha meghal megint az AH és bagóért szertzek millás cuccokat
Különben is: 1 db item a lomtárban? én kettes számú ládának használom az AH-kat ... Ezt nevezem rendnek és határozottságnak. Van erőd megválni a szeméttől és elférsz
-
Gorneck
legenda
válasz
persil #35231 üzenetére
Hmm...ezt nem tudtam...skill oké volt, de azt tuti nem variáltam. Akkor erre oda fogok figyelni.
(#35244) mikromanus: Valszeg, akkor rúna lesz a hunyó...mert a skill tuti nem. Rúnába már annyira nem vagyok biztos...
(#35249) vhunor: Jaaaaa...ezt nem tudtam...
Meglátjuk akkor mi lesz...de végülis, akkor jól működött ez a felállás is. Korábban egyébként többet hullott a DH? Vagy ugyanígy haladtatok ketten is?
-
mikromanus
veterán
válasz
persil #35207 üzenetére
Magas DPS, sok-sok LoH+üres socket. Meg kis extraként némi stat pont. Lehet nem 100 milla, de jó sok az tuti. Mondjuk én se 50 se 100 millát nem adnék fegyverért (ha lenne akkor sem). meg ha már kibeb@szottsok aranyat költenek akkor lehetne ezek mellé magasabb DPS is. Mindenesetre nagyon szép
-
Cyberbeni
addikt
válasz
persil #35055 üzenetére
alap 50%, crossbow miatt +50%, socketben mondjuk egy star emerald +70%, ez máris 170%, és nem kell olyan hűdejó gear hozzá
@Mackósajt: azt mondtam, hogy az 1.0.3a patchben nem változott a ghom, és ez az 1.0.3a patch notes, és nem írnak benne olyat, hogy változott volna.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
persil #35036 üzenetére
1.0.3 előtt DH-val megöltem csapatban meg egyedül is, nekem annyi bőven elég, nem fogok a monknak csak ezért olyan cuccokat venni, amivel 4 percen belül megölhető, viszont kevesebb a defensem
és D1rect linkelte a videót, hogy tényleg csak olyan egyszerű, hogy dps kell hozzá (kétszer annyi van a csávónak, mint nekem, és ígyis 3:30 alatt ölte meg)
egyébként meg ghom sokkal erősebb, mint diablo, szóval ki lehet addig hagyni, amíg őt meg nem ölted.
azt meg erre írtam -
Cyberbeni
addikt
válasz
persil #35025 üzenetére
1.0.3a patch-ben semmit nem változtattak ghomon.
és nem kell hozzá monkkal semmi más, csak dps. barbárral meg loh és overpower.
és 10k+ armor és 800+ resist meg bőven elég kellene, hogy legyen infernóhoz, és 6,7k armorral és 800 resistel toltam végig. (mondjuk ghomot kihagytam) -
Nordic
Közösségépítő
válasz
persil #35020 üzenetére
Ha nem tűnt volna fel, akik már végigvitték, mindenki sétagaloppot ír, nem csak ő...
Mumee: Tegnap előtt én is megpróbáltam...viszont hiába volt 5,5 life steal, 900 loh, 400 all res, meg owerpower, én voltam neki 5 sec. Akkor most hogy is van ez? Elismerem, brutál dps-ed van, de azért 5 sec kicsit erős kijelentés...
(#35031) persil: Nekem a mai napig nem megy act 3, de már le is szarom...béna vagyok béna cuccokba és kész. Több fajta builddel próbáltam, ami sokaknál működött, szóval a hiba bennem van.
-
válasz
persil #35016 üzenetére
Ez egy gameplayt befolyásoló "probléma".
Szerinted nem fontos, a Blizz szerinte meg igen. Nem visz el erőforrást, ne aggódj.(#34962) ProEvoFan: Spammeld a dodge aurát, úgy ad 30%-ot.
(#34961) sith7: Ugyanaz mint amit linkeltem, csak a keen eye van a deadly reachez, mert ha azzal kell ütni akkor molten-frozen-arcane-egyébhülyeség miatt jobb a +50% armor.
-
Ptech
addikt
-
-
mpierre
veterán
válasz
persil #34446 üzenetére
Most néztem vidit, nem health linkes volt.
A 3 szúnyogot összekötötte valamilyen lézerszerűség, ami még sebzett is, ha véletlen sikerült a háromszögön belülre kerülnöm.
Nem szoktam minden globot összeszedni. Hagyok a pályán mindig elegendőt. Volt, hogy jól jött. Az tény, hogy ha pálya elején kapom ki az elit pakkot, akkor az nekem rossz.
"Ezzel végigkéne táncolni act 2-őt." -> Lehet akkor csak elsőre csúnya pakkba botlottam.
-
DjDanee87
addikt
válasz
persil #34232 üzenetére
Szerintem amúgy vagy teljesen kivették a legendary alapnyagot a kékek töréséből vagy irtózatosan lecsökkentették azt.
Az elmúlt pár napban 500+ level 60 itemet törtem össze és nem esett 1 legendary fiery brimstone vagy mi a neve sem. Előtte kb 100ból esett 1 néha több is.
-
kovsol
titán
válasz
persil #34210 üzenetére
act3 végén -conrad- társaságában toltam, meg act4 elejét is. Ő DH val játszik. De kérdezd meg tőle, nyugodtan, hogy simán tankoltam és nem csuktak össze a szörnyek. Act4 utolsó küldetését és az ott lévő bossokat egyedül öltem meg és diablot is.
Build se mind1 szerintem, lehet azzal van a gond nem ? Amúgy 250k veszteséggel zártam act3-4 -t. Elitet talán 2 ha félre lett állítva, mert mocskosul szivatós kombó volt. -
-
Ren Hoek
veterán
válasz
persil #33961 üzenetére
"nem beszélek inkább"
Remélem nem úgy értetted, hogy én botpárti vagyok, esetleg írnék ilyeneket és le szerettél volna szidni. Dehogy is, Blizz helyében szégyellem magamat, hogy idáig engedte a botozást, elsőnek kellett volna egy jól összerakott Warden és egy technikus csapat aki folyamatosan ezen dolgozik. Sajnos ezért van az economy itt ahol van, és nem a normális kereskedők miatt. Normális adok-veszek mellett sem lenne ekkora infláció, ha nem lenne több ezer milliárd botgold a piacon... Szóval csak fel akartam hívni a figyelmet, hogy az AH-ban lévő buyout leütések bizonyos része valószínűleg nem embertől származik
Géppel meg nem lehet versenyezni
Még is sokan a normális kereskedőket szeretnék meglincselni...
Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest