- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
LucifeI2
őstag
-
Köszönöm. Linkelem is egyből cimbinek.
Hát, én nagyon el vagyok maradva resisben még monkkal is. Act IIben már egész jól elboldogulok, act IIIb-ba nem nagyon néztem még be, mivel gondolom az első fehér mob egyből visszarugdosact II-be.
szerk: Barbárnak is kell a LoH vagy megoldja a skilljeiből inkább?
-
rt06
veterán
A törvény hatálya
1. §3 E törvény hatálya kiterjed Magyarország két- vagy többoldalú nemzetközi szerződéseinek előkészítésére, létrehozására, szövegük végleges megállapítására, a nemzetközi szerződés kötelező hatályának elismerésére adott felhatalmazásra, a nemzetközi szerződés kötelező hatályának elismerésére, módosítására, ideiglenes alkalmazására, valamint megszüntetésére, felmondására, az abból való kilépésre, alkalmazása felfüggesztésére, a szerződésekkel kapcsolatos fenntartásokra, kifogásokra és nyilatkozatokra, valamint a nemzetközi szerződés által létrehozott szerv döntéseire.
2. § E törvény alkalmazásában
a) nemzetközi szerződés: más állammal vagy a nemzetközi jog szerződéskötési képességgel bíró egyéb alanyával kötött, Magyarország számára nemzetközi jogi jogokat és kötelezettségeket létesítő, módosító vagy megszüntető, a nemzetközi jog által szabályozott, bármilyen elnevezéssel vagy címmel rendelkező írásbeli megállapodás, tekintet nélkül arra, hogy egyetlen, kettő vagy több egymással összefüggő okmányba foglalták-e;
javitsatok ki, nem vagyok jogasz, de az diablo3 eula-ja szerintem nem ilyen
szerk.: nem igaz, minden egyes post-ommal elkesek ma
megyek is a horty-ra inkabb -
Motyi
senior tag
Nem vagyok jogász, de szerintem ez nem a softwarekkel kapcsolatos szerződésekre vonatkozik, de ha igen akkor bocsi, de Te ebből idéztél:
2005. évi L. törvénya nemzetközi szerződésekkel kapcsolatos eljárásról1
Az Országgyűlés
a nemzetközi szerződések jogáról szóló többoldalú nemzetközi egyezmények, valamint a nemzetközi jog általánosan elismert elveinek és szabályainak figyelembevételével, abból a célból, hogy Magyarország nemzetközi szerződéseinek megkötésére nézve egységes, korszerű, Magyarország külpolitikai érdekeinek és törekvéseinek érvényesítését, a nemzetközi jogi kötelezettségek és a belső jog összhangját eredményesen előmozdító szabályokat állapítson meg,2
a következő törvényt alkotja:
I. Fejezet
Általános rendelkezések
A törvény hatálya
1. §3 E törvény hatálya kiterjed Magyarország két- vagy többoldalú nemzetközi szerződéseinek előkészítésére, létrehozására, szövegük végleges megállapítására, a nemzetközi szerződés kötelező hatályának elismerésére adott felhatalmazásra, a nemzetközi szerződés kötelező hatályának elismerésére, módosítására, ideiglenes alkalmazására, valamint megszüntetésére, felmondására, az abból való kilépésre, alkalmazása felfüggesztésére, a szerződésekkel kapcsolatos fenntartásokra, kifogásokra és nyilatkozatokra, valamint a nemzetközi szerződés által létrehozott szerv döntéseire.
-
rt06
veterán
komolyan, ki az a hulye (mast erre mar tenyleg nem tudok mondani), aki egy forumon ker refund-ot? (sot, a tobbseg nem ker, hanem kovetel, meg aljabb stilusban, mint ahogyan itt verik a segguket a foldhoz)
az eula-t meg majd akkor hagyjuk, ha barki felmutat olyan unios, vagy magyar torvenyt, ami azt semmisse teszi - addig viszont teljes nyugodtan tehetnek a problemaidra, igenyeidre, mindenre
-
Wolverine
félisten
Én benne vagyok - de azzal a megkötéssel, hogy végleg letiltják nála a D3-at és akkor sem veheti meg, ha mondjuk 6 hónap múlva már hibátlanul menni fog
Egyébként csak azt bannolják a fórumról, aki minősíthetetlen hangnemet használ, vagy floodol/spammel. A moderációs elveik erősen hasonlítanak a PH-n működőhöz
-
Wolverine
félisten
A játékkal semmi baj sincsen. A login szerver nem bírja azt, hogy annyian szabadultak rá egy hét alatt, ahány embert 1 évre jeleztek előre vásárlóként. Ha van egy 1000 fős mozitermed és naponta 3 alkalommal vetítesz egy filmet, akkor hiába akarja az első héten megnézni nálad 200 ezer ember azt a mozit, lehetetlen ilyen kapacitást biztosítani ennyi idő alatt
#24306: idéznék: "This is just a game." Ha nem szórakoztat egy játék, akkor csinálj mást és térj vissza, amikor nem lesz gond; addig meg felesleges türelmetlenkedni.
#24309: speciel leszarom a dolgot, mert ha nem megy a Diablo, akkor WoW-ozom, Mists bétázom (amikor épp nem patchelik, mint ma), ott a Rift, a Star Trek Online, a Champions Online stb. Nem hegyezem ki az egész napom arra, hogy "este diablózni fogok", mert szórakozni szeretnék, és van választási lehetőségem. Akinek nincs, vagy mohó és türelmetlen és most akar mindent, azt csak szánni és sajnálni tudom.
-
[Newman]
tag
-
Nordic
Közösségépítő
Hát ettől még messze vagyok, bár lehet, hogy az armor már megvan, de all resisttel még csak 500 felett vagyok buffal. Sosem fogok már átjutni act2-n szerintem. Igaz ma benéztem és sikerült 2 rare csportot leölni(szúnyogok, meg ezek a kalapácsos izék), de összesen vagy 5x biztos voltam ruhát javítani(full pirosból), annyiszor meghaltam. Mondanom se kell, csak kéket dobtak.
-
-
Djroberto
tag
-
-
Jazz
veterán
Na néztem őket. Ugyan úgy megpusztultak. Tudod hogy ment le solo-ban act quest 7 2 lejáratába? Sehogy. Hívott maga mellé egy barbárt, és amíg az elöl tankolt, ő hátulról osztotta a gömb villámokat, a képernyőn kívülről. Ennyi. Minden esetre nagyon ügyesek.
Az meg hogy kripp kicsoda meg mit csinál....ha a 10 millió playerből neki egyedül sikerült solo-ban halál nélkül egy huzabmban, skip nélkül, resume game nélkül végig vinni....hát grat. De kizártnak tartom hogy az előbbiek valamelyikével nem operált.
-
mikromanus
veterán
Nekem barbárként inferno Act 2 csak úgy megy, hogy egyesével leszedegetem az ellent, vagy nem hagyom hogy bekerítsenek. Egy stun, pár csapás, aztán futás és jó sok seismic slam az arcukba, majd támadás (ha gyengék vannak csak), vagy megvárom míg újra mehet a stun. Championok és elitek ellen semmi esélyem és az izmosabb vagy falkában támadó ellen is sok-sok szaléadgálással jár. Ahol nincs helyezkedésre hely ott abszolut bukta. Épp az outpostnál vagyok, de tuti nem engednek ki, mert a házban/pincében azt a pár "gyíkot" tuti nem fogom tudni lecsapni. Elég gáz.
-
Jazz
veterán
Leverni lelehet. Arról beszéltem ha eltalál. (igaz 4-es partiban számolva a dmg-ét)
A végén még kiderül hogy nem hogy nem nehéz inf, de meg se hal senki.Quest 7-ig én is eljutottam act2-ben. De amikor le kell menni a két lejáróba a vége felé, amik a sivatagban vannak (miután a vizes csapos nyitogatós részen átmentél), ott zárt helyen egy rakat elite mob van, amik nagyon gyorsak.
Akkor várom a vállakozó szelleműeket. Act2 quest 7.
-
Ilsyde
őstag
Helyette mit aldoztal fel? Engem inkabb ez a resze erdekel. Nem arra ertem a gagyi jelzot hogy semmi ertelme (nyilvan jok a bonuszok amiket ad) hanem arra hogy a jatekido 90%-aban cooldown alatt van, tehat jobban jarnal ha egy masik skillt tennel be helyette amit barmikor lehet hasznalni. Mar a stomp stb. 10-15 masodperces cooldownja is kellemetlen lehet, a WotB meg 90-120mp.
-
Soni84
tag
Ezzel tisztában vagyok, épp azért emeltem ki, hogy csak az első killnél adna sárgát. A második, harmadik, negyedik, száznegyedik killnél már kéket. Csakúgy mint normalon. Ez nekem magas miért csinálták így. Hadd szenvedjen szegény parasz a bossokért a nagy semmiért! Persze tudom, Infernon ez már máshogy lesz, de miért nem tudták akkor a nephalem valort berakni hellre és nightmarera is??
-
rt06
veterán
en is esek, kelek hell-en, de en tudom is, hogy miert: szarok a resist-jeim, kevesebb, mint 20%-kal csokkentem az elemental sebzeseket
kapok egy arcane enchanted, vagy molten elit-et es eldolok, mintha parancsba adtak volnameg a skilleknel is meg kell talalni a megfelelo kombinaciot, foleg a passzivaknal, plusz az itemjeim egy resze nem valtozott jopar szint ota (vallreszt tegnap csereltem lv40-esrol)
ha ezeket rendbeteszem (es mas is szetnez, mi baja a barbarjanak), akkor nem lesz gond, csak nem szabad azt hinni, hogy ami ment normalon, meg nightmare-en, miszerint barmekkora tomegbe barhogyan beugrok, en jovok ki elve, az mukodik
-
mikromanus
veterán
Azért van pár képesség és hely kombó amit nagyon nem vállalnék be így sem. A sebezhetetlen minion képesség mellé van pár nagyon kellemetlen kiegészítő lehetőség ami eléggé esélytelenné teszi a dolgot például. Persze majd ha nagy arcom és 60-as karim lesz, akkor csak úgy elvből ha hellen nyomulok lehet lenyomom (vagy megkisérlem) az ilyeneket is
Elég drasztikusan növekszik a fegyversebzés a szint előrehaladtával. Egy szint is sokat számít és ez nem csak 58-59-60-as szinteknél igaz, de lejjebb is. Ilyen gyakori cucc váltogatásnál és szűkös ládánál tényleg hasznos az AH.
-
medvezsolt
senior tag
Szerintem is hasznos az Ah. Annyi az egész, hogyha mindenki AHzik ,akkor senki se marad le egymástól és nem érzed csalásnak, igazából a játék loot random rendszere is az AHra lett szerintem kihegyezve. Mostmár ez az egész lootolgatás is egy közösségi dolog lett. 2012re már igazán meglehetett szokni, hogy minden a közösség építésről szól.
-
Nordic
Közösségépítő
Én ennyivel estem keltem hell elején barbárral. Mostanra feltornáztam(act 2 közepe) magam 56-os szintre 27k HP 7k DPS, de még ez is karcsú. Nem a kis mobokkal van gond(bár nagy tömegben azok is gyilkosak), hanem a bossokkal(rare/elit). Viszont érdekel módon a Butchert egy az egyben levertem elsőre.
-
mephi666
nagyúr
szerintem nem nehéz (monk), csak érdemes figyelni úgy, mint normalon, mert párszor betalál és kaputt ...act3 főbossnál folytatom délután (nightmare), aztán diát is lecsapom
...kíváncsi vagyok nagyon hell elejére
ti hogy érzitek a játék hosszát? nekem normal végén úgy tűnt, hogy rövidebb, mint a classic dia2, de ez szerintem érzéki csalódás... mert act1/2 a normál tempómban hosszabb, mint d2-ben... act3 talán a d2-ben tűnt hosszabbnak, mert rühelltem a dzsungelt... act4 pedig mindkét helyen rövid volt, viszont sorcival d2-ben kb 5perc alatt megvolt
...itt ennyire nem bírom szerintem levinni
-
szallasi007
őstag
Szia,
adtam neki ne ökölharcot nyom
most melóba vagyok nem tudom a statokat de unique cucc van most is nála illetve egy gyűrű ami +2-4 damage-t add és így kemény 3.5 az damage-a (enyém meg 25 körül van).
Dio 2 ben íjjász + pala igen vicces kombó volt, de itt most a vicc kategória -
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest