- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola G86 - majdnem Edge
Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz
Djuree #33006 üzenetére
infernon act1-ig hasonlo cipoben jartam...azzal a kulonbseggel, hogy nekem gyakorlatilag minden elment AH-ra...100-150K-nal pedig nem vettem semmit dragabban....infernon is igy voltam jo darabig...de 1.03 miatt, 1.5nap farmolassal /10-14ora/ talaltam jopar eladhato cuccot (ket amuletett pl 2.5misiert vittek el), tehat kitartas kell semmi tobb...volt kb meg egy egykezes Xbow ami jo aron ment el, es jopar ami 100k alatt.....amugy jo fegyo nem nagyon esik act1-ben..1db 1000 feletti bow esett eddig (ma Butcher-bol)....ket nap alatt 3 gurigaval nott meg a szamlam....meg is zavart a nagy osszeg (milyen jo is, hogy nem en nyertem meg az otoslotto felet
)...raadasnak wizardal megyek, ami ugy latom nem volt tul szerencses valasztas internot tekintve (partyban hasznos mert durva dps-em van, de soloban act2 rafizetes a javitas miatt)
Az arak az AH-n meg elvannak szallva...mennyi jatekido kell egy 20misis gyuruert...300ora? hat dugjak fel maguknak!
...amugy meg nem raerunk....nagy elvezet lenne ugy jatszani a karakterrel mintha normal fokozaton mennek most vele....jahh persze lehetne farmolni es raizgulni az euros reszre...de en jatszani vettem meg ezt a vackot...meghat tobbet er az idom, minthogy 20orat farmoljak 3 euroert...
-
Ren Hoek
veterán
-
-
F-ECT$
titán
válasz
Djuree #32790 üzenetére
Lvl52-en kezdtem hell-t, én így megyek.
Follower a templar, futok előre, ha meglátom az ellenfelet, akkor hydra, majd mirror, kicsit hátra futok és onnan olvasztok. Ha berántanak és ütnek, akkor diamond, és biztosan resetelődik a mirror CD-je is, így azt is elnyomhatom még1x. Néha gondolkozok a teleporton, de valahogy a mirror-ral jobban megy.
-
medvezsolt
senior tag
válasz
Djuree #32777 üzenetére
nem feltétlen Photoshop. Ha hamisítani akarod, akkor találni kell megfelelő betű típust, a betűket megfelelően kell zajosítani, hogy úgy hasson mint az eredeti betűk, nem beszélve arról, hogy a változó statokat (plusz, minusz) nagyon okosan kell megadni, hogy hihető legyen. ÉS mivel azt mondtad, hogy a haverod buta az AH-hoz, így lehet nem tudná megfelelően Photoshoppolni a cuccot. Szóval: Kunyizd el tőle és add el sok milláért! Ez a cucc ér annyit!!
-
-
maross
nagyúr
válasz
Djuree #31589 üzenetére
azert, mert ha utsz 100-at, akkor pontosan tukrozze a kiosztott sebezsedet, es ne 50%-kal kevesebbet irjon mint amennyi valojaban. Nem ertem mi a problemad vele. Ha ritkan sebzed, akkor mar nem szamit? Aki meg direkt erre gyur es van neki 40% eselye arra hogy 300%-ot usson, nos az nem kicsivel noveli meg az alap damaget (konkretan 10k helyett 18k).
-
mephi666
nagyúr
válasz
Djuree #31589 üzenetére
mert ha mondjuk van 5%-od, akkor minden 20. ütésre rájön átlagban a +critdam és ez emel az átlag dps-en
kell vele kalkulálni... (ezért van, hogy feltolt sharpshooterrel akkora a dh damja... mondjuk csomó cuccom alapból ad critre, tehát magasabbról kezd el stackelődni 100%ig és bőven jól lövöm)
-
nofi
addikt
válasz
Djuree #31565 üzenetére
Pont ez lenne a kérdésem, hogy AS helyett milyen más értékekre érdemes koncentrálni, mert a DPS-emet már aligha kapom vissza milliók befektetése nélkül. Life on Hit? Vitality? Armor? Dodge? Resistjeim kb. 340-en állnak, de szerintem inferno Act1-ben ez elég.
oxox: javíttattam már és nem volt egy felemelő élmény
-
sith7
félisten
válasz
Djuree #31526 üzenetére
Szerintem marha nagy szerencse kell hozzá, pont az ilyen dolgok miatt, hogy pl. 2 eur - tól 150 - eur - ig van beárazva egy fegyver .. .most te hiába teszed be 40 - re, ami kevesebb, mint a 150 harmada, ha 10 - ért is fenn van , azt fogják megvenni ... vagy egyiket se veszik meg, mondván 2 eur - ért, az valami gagyiság ...
-
oxox
addikt
válasz
Djuree #31118 üzenetére
A szebb nojerol jutott eszembe a mondas...a vilag legjobb nojet is unja mar valaki ke.elni...
szerintem a pvp-re is kitalalnak majd valamit....amugy semmi ertelme nem lenne egy olyan kuzdelemnek, ahol egy mezei jatekost (mint pl En) x jatekoraval maga mogott osszeugrasztanak egy olyannal akinek 30x jateka van...senkinek nem lenne szorakoztato, hogy 6mp-ig tart a kuzdelem... -
Neptunfű
tag
válasz
Djuree #31083 üzenetére
Jaja + az összefarmolt goldod 20-30%-a repair...
"költök kis eurót a játékra, aztán annyi" ez a céljuk.
Két hónap múlva a crit chance-t me ga crit damaget nerfelik, de adnak majd +min max damaget + sok bleedet.... és így továbbAmúgy tetszik az új drop beállítás! Tegnap találtam is két 63 ilvl cuccot amit használni is tudtam!
whitezo88 csak itt megvan az esélyed hogy visszajöjjön a játék ára!
Nekem már csak a videókártya és az egér árát kell még visszahoznom -
medvezsolt
senior tag
válasz
Djuree #30682 üzenetére
nem veszem magamra. DE nekem sincs millióm és én el se bírom képzelni, hogyan kell annyi goldot csinálni. Nem esik olyan jó rare cucc amit 30-80-100k-nál többért el lehet adni, ha egyáltalán elviszi bárki is. Szóval ha egyedül tolod min. fél órát kell farmolni 30k aranyért. Aztán ha meghalsz (és biztos hogy megfogsz) kiköltesz 30k-t javításra. Ergó a semmiért játszol. Csak akkor lenne esélyed, ha dobna megfelelő cuccokat a játék amit mondjuk többszáz ezerért, esetleg millákért lehetne eladni. De NEM. Teszteltem, Nekem még rare itemeket is fukar volt dobni.!
Elbas**ák az egész játékot komolyan. Ez a Blizz is egy pénz éhes banda mint a társa az Acti***!!:S(#30684) rog75 Ez teljesen igaz. Olyan tárgyakat kell beszerezni ami nem rongálódik! Ennyi. Akkor nincs repair...
Nyilván ezek a tárgyak is millák!
-
-
dobolan
senior tag
válasz
Djuree #30245 üzenetére
Hát pedig ott egész nap farmolsz 10 millió goldért (NV=0), vagy nagyon nagy mákod van és ad olyan cuccot, amit el tudsz adni sok aranyért, de mivel act1, az esélyed erre máshol is megvan. 0,0001%
Szerk::
Rankerz: Azzal a pici védelemmel és HP-val meddig jutottál el? (ha soloban játszol)
-
Zan
aktív tag
válasz
Djuree #30242 üzenetére
Csináld azt,hogy runolod act1-(act2)-t és ha esik jó,eladod kicsivel áron alul. Aztán ledig a pénzedből,ami lett,veszel fine planeket. Ez után pedig gyűjtesz kicsit és csinálsz vagy 10 kesztűt tegyük fel. Átlagban (10-ből mondjuk 6x)annyi minimum visszajön amennyit beleinvesztáltál. Ha meg megfogod az Isten lábát..akkor milliomos leszel,vagy gazdagítod magad 250 euroval
!
Tudom,lutrira gyűjteni nem a legjobb,főleg,ha szar gyártószallagot fogsz ki,de van azért feelingje!
-
SSJPeter
őstag
válasz
Djuree #30235 üzenetére
Act I Shattered Crown quest.
Old ruins wp-ből lehet odamenni hozzá, a dank cellar ban van, de nem mindig van nyitva az ajtaja.Apropó akinek esetleg kellene egy stormshield privátban üzenjen.
19% block
991 armor
62 resist
89 erő
1.1 chance to freeze on hit
4% meele
5% elite reduced -
LordAxwell
senior tag
-
Alg
veterán
válasz
Djuree #29316 üzenetére
Inferno act1, semmi GF a gearen - festering woods kitakarítva, utána egy viszonylag gyors Butcher run a level2 waypointról, úgy hogy nem álltam meg hordókat bontogatni - 75-80K gold kb fél óra alatt . Leoric manorhoz éri még meg visszamenni, ott általában van egy unique pakk
(AHban meg elbideltek előlem egy 650dps 620 LoH kardot 350ért grr...)
-
Horbal
őstag
válasz
Djuree #28741 üzenetére
A vége azt jelenti, hogy mire végigjátszottam a játékot szintén kb 100+ óra, addigra megvoltak azok a szkillek és cucc amivel neki lehetett menni az olyan ellenségnek ami a játék elején egy ütéssel küldött a mennybe. Tetszik érteni, nem az a bajom, hogy nehéz, legyen az Dio II se volt sétagalopp Hell-ről simán vissza kellett menni NM-re xp-t meg cuccot farmolni aztán ment Hell eleje - aztán ment Hell vége - majd Diablo is ment.
Dio I-re már nem emlékszem annyira régen volt.Itt meg mi van?: jól van nem ment inf Act1 akkor vissza és farm, lett jobb gear, lassan de biztosan ment Act1 - és bumm Act2 mia%&@ meg se tudtam mozdulni, most már egész szépen mennek a mobok itt is de ezek az Elit pakkok, ezek lehetetlenek.
Soha nem csítelek játékban...
-
sith7
félisten
válasz
Djuree #28739 üzenetére
Megcsináltál minden öcsit, minden nehézségi szinten ?
Single - ket, coop - okat, custom ai ellen járókat is ?
Mert akkor több mint 4400 öcsipontod van, és ezzel benn vagy az eu első top 10.000 - be, az tuti ... és akkor még nem mondtam a sokfajta /tower defense, jewelcraft stb/ custom game - ket, amiket szintén nem ember ellen kell játszaniSzóval mi az igazság ?
Elvernek multiba, és nem bírod elviselni, mi ?
... lépj túl rajta, majd lesz nyerési időszak is
Horbal
meg be is vagyok lassulva kissétolj egy kis speed - et
... ha meg változatosságra vágysz , akkor nősülj meg, és legyen 2 gyereked ... hidd el nekem , nincs 2 egyforma nap az életemben ...
-
dobolan
senior tag
válasz
Djuree #28700 üzenetére
297% asszem NV5 bonuszal. Alap már nem tudom mennyi, de 230 alatt van. Egyébként még a játék indulása után vettem sok cuccot, akkor még olcsó volt, most már sajna több százezer darabja azoknak is, amik cserére szorulnának inferno act3 gyorsabb ölés miatt.
Jah amúgy láttam egy leírást neten vhol, hogy az elméletben elérhető GF % több ezer. Úgy emlékszem 2500% körül van.
Amúgy szerintem nem érdemes csak farmolással goldot szerezni A legtöbb emberrel az a gond, hogy összefarmol 1,5-2 milliót, utána megy AH és elkölti. Nekem, ha van időm játékkal foglalkozni, akkor az arány kb. 1:1-hez farm+aukciózás. Gyakorlatban ez azt jelenti, ha összefarmolok 1,5 milliót (ennyi sose szoktam egyszerre, nagyon unalmas), akkor azt auházban ált. megduplázom úgy, hogy a ráfordított aktív idő 1,5-2 óra keresés, 5 perc kipakolás (jóval) magasabb áron. Van, hogy csak a felét adom el, mert túlraztam, de eddig 99% nyertem vele. Jól kell vásárolni.
Szerk.: Elfelejtettem, hogy a followerre is aggatni kell ilyen cuccokat, mert abból is ad a tiedhez, a sajátja 20%-át.
-
dobolan
senior tag
válasz
Djuree #28648 üzenetére
Igaz, 3x a 200%
és azt nem nehéz elérni. De én azt a 10x-esre írtam, mert olyan példát írtak korábban.
Én még nem láttam olyat élőben, csak számolgatva mindenféle oldalon, hogy elérhető.
A cucccserebe harc közben, meg sry, de nem az én stílusom.
Szerintem még akkor se csinálnám, ha lenne rá külön swap gomb, ami lehúzná egyben a régit és feltolná az újat.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Djuree #28616 üzenetére
tegnap kis deficittel megcsináltam a katapultos q-t, nagyjából 15-20 halállal
aztán gondoltam megyek és kiütöm a f*ngóst (egyik kedvenc bossom), de a dungeonben 1pillanat alatt szétkapnak a ranged-ek...
...mondjuk második alkalommal azonnal bedobott egy sárga ládát, de nem esett belőle semmi... szerintem gyűjtök 200-300k-t, aztán újrapróbálom párszor, hátha lesz láda, vagy olyan népcsoport, amin keresztül tudok menni (oké, vanish-elhetnék is végig meg húzhatnám jobbra-balra a népeket, de ez árt az önbecsülésemnek)
haveromnak írtam is, hogy ha szereti inf a2-ben a szúnyogokat, akkor ezt a placcot egyenesen imádni fogja
kicsit értelmetlen így a játék, hogy nonstop fekszek, de legalább van esély valami normálisabb dropra act3-4-ben... eddig is főleg trashmobból estek a legendary-k meg a jobb cuccok... meg ládákból... csak anyagilag kell bírni a repairt
-
SSJPeter
őstag
válasz
Djuree #28616 üzenetére
Nem az a gáz, hogy meghalok, hanem, hogy be tudok menni úgy, hogy nem kellene beengednie mert még az act 3-at sem csináltam végig.
De azért is vannak mellettem 10k hp-s emberek mert őket is beengedi, pedig nem kellene...hellen voltam act 4 ben mikor leállt a szerver, nyomtam egy resume-t és infernóra rakott, hatalmas BUG!
A cuccaim összértéke kb. 3-4-5 milla csak...
-
SSJPeter
őstag
-
kovsol
titán
válasz
Djuree #28604 üzenetére
Az elitek képességei mindig változnak így némileg változatosabb a kihívás
Viszont már megint nem lehet belépni, nálunk a cégnél olyankor toljuk a changeket a rendszereken mikor a legkevesebben használják. Miért nehéz nekik is ezt az elvet követve mondjuk 04-06h között tolni egy ilyen leállást inkább.
-
Wolverine
félisten
válasz
Djuree #28373 üzenetére
Ugyanezt csinálta a legtöbb játékos a D2-ben is, csak épp a Blizzard által semmilyen módon nem kontrollált külső weboldalakon keresztül
#28382: ilyen staffot hord a lvl33-as monkom enchatresse... és a legszebb, hogy craftoltam, vagyis akár el is adhattam volna AH-ban, és nyereséggel zárok.
#28383: senki sem azt mondta, hogy tökéletesen meg lehet tőlük szabadulni
A WoW után ezt hülyeség lett volna állítani. Viszont a nagy részüket a Blizzard ki tudja pucolni.
#28396: a javítási költségeket az 1.0.3-ban a 4-6-szorosára emelik. Nem lesz elég ez goldsinknek infernón?
#28416: milyen mobilod van? Ha okostelefon (iOS, Android, Windows Phone 7 vagy Blackberry), akkor az Authenticator app ingyenesen letölthető. Csak a telepítésekor ne felejtsd el felírni a Restore kódot is...
-
F-ECT$
titán
válasz
Djuree #28373 üzenetére
AH kérdés röviden
Ellene: az én kis wizardom még csak 29-es, gondoltam benézek az AH-ba, hogy milyen fegyvert kapok 1.5k-ért, ugyanis addig csak azt vettem fel, ami esett. A 30 dps-es fegyver helyett sikerült venni egy rare 45 dps-est, amivel természetesen jelentősen megnőtt a dps-em, és kb megállás nélkül tudok menni, így ez tényleg egy könnyítés.
Mellette: nem tudom pontosan kiszámolni, de az igazán top cuccok 1 a pár millióhoz eséllyel generálódnak. Ergó lehet, hogy Neked 10 év folyamatos játék alatt sem fog esni az utolsó slotra az áhított cucc. Viszont a gold mindenképp jön, így ha nem esik, akkor előbb - utóbb meg tudod venni.
-
Cadal
őstag
válasz
Djuree #28349 üzenetére
Ez nem orosz országból való kulcs? Valahol olvastam, hogy ott van valami olcsó verzió, ami csak oroszul működik?!?
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Háztartási gépek
- Hegesztés topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest