Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
SSJPeter #38378 üzenetére
Nem tervezett karbantartás lehet akkor mert a státusz szerint minden megy. A kis huncutok varázsolnak a belső minőségellenőrzésükkel és ezért nincs összhangban?
edit: a belépéshez se írták ki breaking nyúzba. Lehet egyszerűen scak totál összeomlott? Bár arra van külön hibaüzenetük
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
SSJPeter #38355 üzenetére
Igen, nekem sem jó.
Sokan dobálóznak a pár millió (1-2-3 millió?) 50k dps kari filozófiával.50k dps az buffal vagy anélkül értendő?Mert nem mindegy.Most ne a tornádó buildal gyertek, mert az csak act3ban egy helyen a király.
Barbinak is drága egy "jó" gear, a jelen árak szerint 10+ millió és a fegyver nincs is benne. -
dobolan
senior tag
válasz
SSJPeter #37920 üzenetére
Semmit nem ér ellenük. Van rajtam 20% (passziv) + 75% armor védelem + 71-75%os resek.
Ha teszek magamra még 18% melee dam red.-t nem 30k-t fog sebezni, hanem mondjuk 28-at, mivel ezek a csökkentések nem összeadódnak. Volt már erről szó korábban.
Egyébként ki is próbáltam már, mert meg vannak azok a cuccaim is.Észre sem lehet venni azt a pici melee dam red.-t ilyen sebzés mellett sajnos.
-
maross
nagyúr
válasz
SSJPeter #37840 üzenetére
En ahogy matekoztam, 15% alatt abszolut nem eri meg, tul sokat buksz egy normalis 1-2millio erteku allres-es +statos ovvel szemben. 18-20% meg baromi draga, annyiert kapsz annyi plusz statot, ami karpotolja. De szivesen olvasnek errol valami fejtegetest, biztos razizzentek mar paran a temara.
-
Thrawn
félisten
válasz
SSJPeter #35508 üzenetére
Act1-ben esett ötös valorral, semmi extra MF-fel. Egész pontosan a Cursed Hold végén esett, ott ahol a szellem Leoric lefejezi az asszonyt és rengeteg mob zúdul az emberre.
Már csak egy Natalya's cucc kell és kétszer olyan gyorsan töltődik vissza a Discipline
persil: Sajna a lvl63 csak addig mutat jól amíg meg nem nézi közelebbről az ember. Szerintem még egy épkézláb 63-ast sem találtam eddig.
Qru: Kösz, rámfért már
A legendary tényleg nem nagy szám ahogy elnézem az AH-t.
-
Thrawn
félisten
válasz
SSJPeter #34767 üzenetére
Nerf előtt én act 2-ben voltam instant hulla, a táborból nem jutottam ki élve mert megettek a szúnyogok
Qru: A futás mit sem ért, ha vagy 4 irányból repültek rám azok a kis dögök. Egy vadászpilótának nincsenek olyan reflexei, hogy mindet el tudta volna kerülni hosszútávon
-
mikromanus
veterán
válasz
SSJPeter #34753 üzenetére
Az alap 28k soloban (follower kicsit megdobja). Ez a 28k a kiáltásokkal együtt ennyi. Azok meg folyamatosan tathatóak. A WotB ad egy rakat bonuszt. Köztük dodge (ezért ennyire "magas"), attack speed és rúnából 100% damage(!!!). Így lett összességében ez a 65k. Ez csak addig tart amíg tart a WotB is. Utána kis cooldown, majd 1-1,5 perc múlva újra jöhet a terminátor mód. Mezei ellenre nmincs rá szükség. Elitek ellen használom többnyire.
-
válasz
SSJPeter #34753 üzenetére
Volt endgame, de a globális sírásnak köszönhetően szétnerfelték az infernot.
Én bízom a set-legendary itembuffban(meg lvl63 verzióban), mert jelenleg (pár erős kivételtől eltekintve) kuka.
"Jogos, szerintem sincs endgame...de ezt rengetegen mondják is ."
Reméljük észhez térnek.(#34755) execute93: Mondj egy játékot ahol nem.
Egyébként itt pár ezer€-ért durvább cuccod lehet mint bárkinek. -
válasz
SSJPeter #34689 üzenetére
Nagyon kéne valami endgame content, mert az 1.03-mal kb. ki is vágták a meglévőt az ablakon.
Ladder/pvp/überinferno/bármi megszerezhető upgrade a karakteredre.Geareljem fel az 5. karakteremet azért, hoooogy? Igen? Minek?
Farmolhassak? Beülök az AH elé és 10-100x annyi goldot/€-t csinálok mint farmolással.Tényleg fun öldökölni a mobokat, de egy idő után valahogy nem érzem azt, hogy "kell a jobb gear". Minek?
Hogy 30%-kal gyorsabban menjen le egy elite pack(vagy még annyise coopban)?Persze felhúzom az 5. karaktert is, mert van amit azért sajnálok eladni 1000 goldért, de annyit nem ér, hogy foglalja az AH helyet.
-
-
mikromanus
veterán
válasz
SSJPeter #33269 üzenetére
A licit megvab, nem tűnik el de az összes nem buyoutos üzletem közül tán 1 vagy kettőről volt visszajelzés az Auctions fülön. A többi végig not bid, aztán utaltak érte 7,17 eurot. vagy 0,85-öt
(#33270) Huma
Én meg most selejteztem ki 8-10 amut és gyűrűt ami jobb esetben 10-50k aranyat értek, de nem éri meg ennyiért még kirakni se AH-ba. Kevés az a max 10 aukció. Persze akinek van helye... Volt épp olyan barbár zúzó kis karira ami elment RMAH-ban. Szép is volt. Minden volt rajta ami adott szinten jó és a DPS-e az "egekben". De az saját találat volt. Amit kis DH-ra vettem az eddig emlékbe elrakva vagy kihajítva. -
mikromanus
veterán
válasz
SSJPeter #33249 üzenetére
Jaja. Én is szereztem így 2-300k-ért olyan cuccot ami buyoutban 2-3 milka felett volt. El is ment 2 milláért. Meg volt olyan is aki 10k kezdőlicitre rakta. 15k-nál tartott a licit hajnalban. Elmentem aludni. Azt hiszem 18k-ért ment el az a gyűrű. Félmillás volt kicsit szarabb stattal buyoutban. Szerintem is jó ötlet licitre rakni a cuccokat alacsony kezdőre.
-
Gorneck
legenda
-
persil
nagyúr
válasz
SSJPeter #33142 üzenetére
"A lényeg, hogy a life steal-nél 80%-os penalty van infernón, tehát a bevitt sebzés 3%-nak csak a 20%-át szívja el."
Amúgy most őszintén, ennek mi a büdös lószar értelme van?:S Ilyen debil nerfeket minek?
E nélkül se ér semmit a life steal, de hogy le is nyomorították infernón... gáz. -
mikromanus
veterán
válasz
SSJPeter #32825 üzenetére
Pénzt keresni nem nagyon lehet, bár a legmagasabb szintű kavicsokon talán lehet árrés. Alatta nyomott az ár. Ami haszon lenne azt elviszi a blizz maffia 15%-os védelmi pénze.
Az AH-ban vagy azért nem látsz ilyen plant mert épp nincs, vagy azért mert bugos. Ilyen magasabb árfekvésű cuccnál ez kérdéses, de helles alapanyagok sincsenek napok óta és ha ki is rakok az se jelenik meg. Ez viszont gyanus. -
Rankerz
senior tag
válasz
SSJPeter #32825 üzenetére
A ruby kb a legértéktelenebb gem az összes közül nem nagyon népszerű. Pl volt olyan hogy a Star Ruby amit 500k legyártani 450 ért ment napokig AH-n.
Planok meg bugosak jelenleg senki se tud adni venni mert nem listázza ki,várni kell fixre
Pénzt keresni csak akkor lehet ha nem GAH-n adod el mert amennyit keresnél rajta a -15% tranzakciós díj el is viszi
-
mephi666
nagyúr
válasz
SSJPeter #32434 üzenetére
nemtom mi van, de nézegettem hetekig a grand doomcaster árakat és egyszer csak eltűntek... egész hétvégén nem láttam egy darabot sem ...pedig az nem sz@r... szerintem csak gyorsan elkapkodják, mert olcsóbb a craftolás... (de akkor meg fura, mert nem írja az előző 10aukció átlagárát sem... lehet hogy csak bugos a recepteladás?
)
#32438: kétlem... nekem hell a3 olyan cuccban kb laza 2óra volt, amiben inf act1 lazán ment... 40perc alatt valami iszonyú sprint lehetne az egész (oké, hogy van 1órás acsi, de szvsz. szűken lehet bemenni alá)
-
mikromanus
veterán
válasz
SSJPeter #32388 üzenetére
Act1-en full Mf gearben hülyültem eleinte. Aztán összeakadtam valami fire chain plagued frozen shielded szörnnyel. Egyszer meghaltam, aztán makacsságból csak kitaktikáztam. Aztán Butcher fele menet jött a molten fast waller shielded. Kétszer megfektetett, aztán visszaváltottam normal cuccra. Lesz*rom az mf-et alapon. Simán átgéázoltam rajtuk. Mondjuk a 10k life és 60-65% resistek tényleg elég rizikósak. Szóval azóta Act2-3 ban nyomulok és kb 0 MF. 5 NV -nél már van garantált sárga + egész jó m,f-gf alapod is lesz.
-
Mumee
őstag
válasz
SSJPeter #32238 üzenetére
Act1 2%
Ac2 4%
Act3-4 8%Ellenben act1ben 2szer annyi elit van, mint a másik kettőben és top gear hiányában gyorsabban is haladsz.
Elitvadászattal "közepes" gearben:
Act1 30-40perc 50-60 rare 2% eséllyel 63-as
Act2 1óra-1óra10perc 30-40 rare 4% eséllyel 63-as
Act3 1óra-1óra20perc 25-30 rare 8% eséllyel 63-as
Act4 1óra-1óra20perc 15-20 rare 8% eséllyel 63-asEz mondjuk csak egy körülbelüli mérték lévén kaszt és gearfüggő minden, mint ahogy én nem állok meg csak elit pakkokknál arra a fél percre utána lehet rohanni a következő elitig, de van olyan kaszt amivel nem célszerű magad után húzni az egész mapot vagy nem is tudod, bár ez is gearfüggő.
Szerk.: Patch előtt jóval nagyobb volt a droprate act3-4ben, így a patch előtti számokkal kár is összehasonlítani bármit.
-
Huma
addikt
válasz
SSJPeter #32076 üzenetére
Ugyan már. Ha nem halsz meg akkor csak pár ezer arany max. Legyen mondjuk 3k/óra. (pontosan nem tudom, meg felszerelésfüggő is). Ezt a "hatalmas" összeget kb 3 perc összeszedni infernón. A maradék 57 percben szerzett loot pedig tiszta haszon.
(#32077) CactuS:
Nem a barbár erős hanem én vagyok pro.Tegnap én sem lubickoltam a jó tárgyakban. 5-ös valorral +79es MF-el estek szépen a sárgák (2-3 db/elit), de szinte mindegyik zúzda volt. Rengeteg lvl 50+-es volt.
Nagyon kevés 63-as tárgy esett és azok is kivétel nélkül ócskák voltak.(#32079) SSJPeter:
Miért legyen ingyen? Ha nem halsz meg akkor jelentéktelen összeg. 1 óra alatt összekaparsz mondjuk 50k-t. Abból 3k elmegy javításra. Szerintem teljesen rendben van ez az arány. -
mikromanus
veterán
-
maross
nagyúr
válasz
SSJPeter #31624 üzenetére
Persze, de egy 20as ov egy vagyon, egy 500as belt 60allressel pedig nem tetel, es ugyanott vagy effektiv health-ben. Melee reduction nagyon jol hangzik, en is vettem mar egy ovet anno, de eladtam, mert nem jott be (15-os volt). Itt lehet okosodni a temaban, mit miert eri meg felaldozni
.
-
maross
nagyúr
válasz
SSJPeter #31617 üzenetére
Megeri ez a string of ears? Regota gondolkodom rajta, borzaszto sok statot es armor buknek vele. Ha azt nezem, hogy 13% damage reduction az 13% effektiv hp noveles, viszont bukok rajta vagy 2-300armor + str miatt ujabb 100 armor (mondjuk ossz 400armor, az kb szinten 13% effektiv hp) + lerepul egy adag damage is... Ki mire jutott ezzel kapcsolatban?
Kozben utana gugliztam:
"By using String of Ears you are giving up a lot of other defensive stats that could come from a good lvl 60 rare belt. Without any further thought, 20% melee damage reduction sounds like it's gonna be a whole lot better than any minor amounts of armor or resists you might be missing out on, but it turns out that armor/resists from a rare belt will give you more effective health than a 20% string of ears with good stats."
...
"String of Ears only beats a good rare belt when 79% of incoming damage is melee."szoval egy 60allres-eset jo statokkal tuti nem eri meg lecserelni ra. Meg egy 20-asra se.
-
mikromanus
veterán
válasz
SSJPeter #31056 üzenetére
Itt van a resist rész. A dam és armor eseti és patch előtti: (#29927) mikromanus
A poison rs Warcry után 948
Ghomnak először 6k DPS és 1775 LoH-tel mentem neki. Kb 10-11 perc alatt meglett. Nem nagyon mocorgott az életerőm
Másodszor a standard fegyóval + egy LoH amuval mentem. (+van egy 150 LoH gyűrűm is). Így kb 1175 LoH volt +16,5k DPS. Itt néha már kellett az élettöltés ignore pain vagy revenge formájában. Esetleg armor aleappel. Igaz 50% alá nem ment, de ha közelített a feléhez az életem már elkezdtem biztonságra gyúrni. Kb 6-7 perc lehetettBelial: 18,5K dammal épp nem lehet lenyomni mielőtt elkezdene kerge módon mindent folyamatosan teletócsázni. Az a helyzet már elég nehezen kezelhető. Feldobtam pár resist nélküli de több Str cumót. Lett 22,5K DPS. Simán meglett így már.
(#31177) Huma: Nem karcsú kicsit az a resist infernóra? A vita elég meggyőző mennyiség, bár elég felesleges. Nekem azt hiszem 35k lehet és +6k DPS. meg +2k armor és sok-sok resist. Elég ennyi HP szerintem...
-
Telda
addikt
válasz
SSJPeter #31080 üzenetére
"Szerintem a Blizzard az rmah felé akarja terelgetni az embereket."
Sajnos ez tény, csak a hülye nem látja.
Kár volt betenni ezt a sz@rt, lett volna csak sima goldos AH és sokkal kiegyensúlyozottabb lenne az egész.
Nem tudom hogy mehet az rmah, mekkora hasznot hozhat, egyáltalán megéri-e, mert magamból kiindulva, ha megtehetném minden szir-szart nem vennék meg, csak max az igazán jó cuccot, mondjuk azt sem 250ért, mert 75e azért nem kicsit sok egy sárga rajzkardért. Lehet csak csóró ismerőseim vannak, de a 12 friendem közül még senki nem vette pénzért semmit (vagy csak titkolja)
-
Djuree
félisten
válasz
SSJPeter #31080 üzenetére
basszák meg, rohadjon meg a blizzard, mi az hogy a goldot is nerfelik
eddig is 1 óra alatt 100k-t tudtam összeszedni, ami nem sok, így is tömérdek farm mire összejön értelmes mennyiségű pénz. most akkor ez többszöröződik. ezután biztos nem fogok farmolni. költök kis eurót a játékra, aztán annyi.
-
Alg
veterán
válasz
SSJPeter #31056 üzenetére
Nah, 50%-al megemeltem a damage-emet, és csak 26 allrest buktam, meg a superstitiont...(meg persze egy kis vásárlást is meg kellett ejteni) - 15K dam 47K life 11Karmor, szerintem holnap már menni fog
Az a durva, hogy az 1 milláért vett fegyveremnél 5 milláért sem találok olyan nagyon látványosan jobbat...
Viszont WotB módban 38% a crit chance-om, kíváncsi vagyok így meddig sikerül kitolni
-
mikromanus
veterán
válasz
SSJPeter #31044 üzenetére
Nem is kell nagyon, de kicsit azért segít. EZ a LoH dolog Jazz rögeszméje. Vagyis azt hiszi a barbárnak ez az alap. Az armor+resist+block hasznosabb szerintem. Élettöltésre meg ott a revenge pluszban, armor bonuszra meg a leap.
Persze a korábbi act 3 mezőny ellen minden apró kis segítség jól jött és most se nehezebb ha jó sok life on hit van. Nekem kb 5-600 lehet...
Aktív témák
Hirdetés
- Commodore 64
- Milyen légkondit a lakásba?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest