- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Macrodroid
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
magic weapon utolso runajanal nem erzem, hogy barmi is tortenne, melyik runat erdemes betenni?
Nem lehet, hogy erre is hat az Inferno-s 80%-os rejetett nerf? Mert ha igen, akkor eléggé minimálisat tölt vissza. Én Force Weaponnal használtam, viszont kérdés, hogy melyik a jobb: Force Weapon vagy Familiar + Sparkflint?
-
Djuree
félisten
én farmolhatnék hetekig, akkor sem esne semmi, szerencsétlen vagyok ilyen tekintetben minden játékban, eddig 1 cuccom volt 100 óra játékidő alatt amit 80k-ért elvittek AH-ban, többit csak 10k-ért rakosgatom ki, de így is alig mennek el. de nem is kell most lóvé, inferno nerf miatt nincs szükségem jobb cuccra, ezekkel is megy, néha kicsit nehezen, de legalább tovább tart, amúgy hamar elunnám.
-
dobolan
senior tag
Milyen 1 hit? 40k hp, 5100 armor és 800 körüli resistekkel még act3-ban sem 1 hit vagy, hanem 3-4. Blur passziv skillt kapcsold be sztem, ha nincs.
Szerk. Élettöltésről meg annyit, hogy szerintem eléggé fontos, ha nincs megfelelő dps-ed, márpedig 30-40k dps az kevés inferno act3-tól. Nekem 2800HP/kill + 600 körüli hp/s (ez nem sokat ér) sokkal haladósabb, kevesebbet kell kiteolni, többet állhatsz és hentelhetsz.
-
warcat
veterán
Gyengébb gearnál alap a teleport-fracture illusionist passzivval, pakold be szépen csodát fog tenni.
Itt a cookie cutter build ,ezt másold át aztánt mehet a futkározás. Ja igen, 12 % movement speed cipőre alap. -
dobolan
senior tag
Wizarddal nekem act1 infernon ha nem mozdulok egyáltalán akkor se tudnak megölni ha 1 elit csoportot húzok be. Ha kettőt vagy többet, akkor már mozogni kell.
HP40k, dps 35k, resistek 700-800.
Szerintem nem jó skilleket használsz, vagy a gearedben egyáltalán nincs élettöltés.Szerk.: A mozgást itt a "kite"-ra értem, nyilván tűzből stb. ki kell állni
-
Mackósajt
senior tag
Én még csak hellen vagyok, lehet infernón sokkal szivatósabb, de alapvetően frost nova + force vave (impaktal). Normál helyzetben ezekkel nyitom a csatát, de ha vortex, teleporter, ilyesmi szemét jön, akkor tartalékolom. Ha magához ránt vagy rámteleportál, akkor azonnal fagyasztok vagy force vave. Fire chain esetén is force vave-t használok, hogy szétszórjam őket, ha véletlenül közrefognak.
-
-conrad-
addikt
Teleportálós-magáhozrántós: ahogy beránt smokescreen azt kifutok. Meg sem sebez, molten vagy plagued akkor sem.
Butcher: Amíg a nether tentacles még többször sebezte addig beálltam elé, eltoltam a smokescreent jobbklikk és mire kiürült a hatred addigra meghalt.Most az van, hogy lövöm, rakok alá csapdát, mikor nyomja a kampót akkor oldalralépek, mikor a 45°-os aoe csáklyákat akkor meg smokescreen, így is meghal hamar. Tüzekből szintén smokescreennel futok ki.
fast/jailer/vortex/frozen: Kb. ugyanaz mint fent írtam. Nem futok el ha fagyaszt, mert lehet látni mikor sül ki, smokescreen. Desecratornál alattad van a cucc és van időd mikor sebez, csak egyet kell oldalra lépni. Fast, nekem van 20% runspeedem, meg evasive fire-vel tolom a hatred generálást, az van a balkikken, automatikusan hátralök ha közeljön, plusz van olyan passzív talent, hogy smokescreen/evasive fire használatakor megemeli a runspeedet, az nagyon gyors.
Egyedüli ami szívatni szokott partyban ahol sok az effect, na ha ott jön 1-2 act3 denevérekből fireballal, vagy a szintén ott lévő javelinerek, ezeket az effekteket ha nem látom mert takarja valami más akkor az leüt.Tank mögé kell állni, akkor ő bekapja a sebzést és nem jön tovább, vagy pedig mozgok meg pakolom a tankra a csapdát, folyton futkározom így nem találnak el.
Magas crit damage-vel meg 100%-os crit passzívval ha belelövök egy cluster arrow-ot a tömegbe az szokott fájni, 250k körül crittel..tatabánya: sztem inkább hagyjuk. biztosan jobban tudod, hogy mit tudok leverni mit nem...
Egyetlen fajtát hagyok ki, ha egyedül vagyok az pedig az reflect damage+shield kombináció, azt félrehúzom és otthagyom.
-
killerjohn
addikt
jaja, 3-an felváltva gf-elünk
igaz, hogy én vagyok a leggyengébb láncszem. Két haverral meg öcsémmel együtt gfelünk, farmolunk, AH-zunk, flipelünk, most együtt craftolunk. Most veszek új accot, amin a "real" karim lesz, ez az acc meg amolyan közös goldfarmolós. Most fogunk még beleölni 5-10M-et a jelenlegi "goldfarmolós" kariba, hogy olyan, maxolt gf és mf cuccok legyenek rajta, amikkel nem 3 hitel egy kis mezei csonti
juteszembe: töröltem is mindenkit a friend listáról, majd az újjal újra felveszek mindenkit
csak még előbb kell paypal, és el kell adnom legalább 2 db 60 eurós cuccot, hogy úgy érezzem, ingyen volt a játékjuteszembe2: mielőtt nekiállna valaki pattogni, hogy közösen nem lehet accot használni az eula szerint - mindenkinek van saját, pénzért vett accountja, tehát nem okozunk ezzel kárt a hőn szeretett blizzardnak...
-
killerjohn
addikt
nem rossz!
én most vettem 21M-ért egy plan-t, és 6 propos kesztyűket craftolok. pfff, plusz betettem az első 68 db kesztyűbe 9.7M goldot (essence, tear, book, gold), és eddig 4 kesztyűt adtam el és 17M-nél járok
szerintem hamar meg fog térülni az a plan
persze ez szerencse kérdése, biztos vannak dúrván rossz szériák is. csak sajnos tele van a mind a 10 AH slotom, és így nagyon lassan megy az eladás... szóval ne addódj, 3 kesztyű is 1-2M licitről indult, aztán sokáig semmi, aztán hopp, tegnap éjjel az egyik felment 6.7M-re
warcat kollega volt olyan szíves nekem megmutatni a craftolást, 2x10 kesztyűvel - az első széria +4M-ben zárult le, a második pedig -500K-ban
-
Zan
aktív tag
Meséljétek már el,hogy minek resist egy ranged karibak első körben? Teljesen felesleges! 2 dolog fontos: Crit chance és crit dam. Ha már közel kerülnek hozzád,az már rég rossz..! 600-700-nál is 1hit vagy act 3-ban,meg 50-nél is! Nem azt mondom,hogy soha nem kell rá költeni. De először szerintem inkább az a fontos,hogy valahogy tudj farmolni Act3-Act4-ben. Ha majd ott esik olyan,ami még ezek a statok mellett resistet is ad bő nyállal,akkor természetesen useful a dolog. De eleinte én a minél nagyobb DPS-re gyúrnék és egy olyan26-30% körüli Crit-chance-re.
-
mikromanus
veterán
-
Hát, a Dex az nem kevés rajta a 200 feletti LoH-os amulettek szintén elég drágák. Crit dmg helyett nekem jobban kéne AS-el monkként, de egy DHnak talán még így is komoly nyaklánc lehet.
Ha megnézed a 4 misis nyakláncot és már csak pár óra van vissza belőle, akkor tuti, hogy túl van árazva. (Nekem egy kicsit soknak tűnik, talán 1-2 között lehet, de vannak nálam jóval nagyobb AH tudorok is).
Ps: Nem kéne egy D3 - Beárazás offtopik?
-
Jazz
veterán
Csak azt mondtam hogy úgy nézd meg hogy mennyi a javítási költség ha valós adatokat akarsz látni.
A legtöbben nem annyiért veszik a cuccokat mint amennyiért a nagy átlag kirakja és a kutya nem viszi el, hisz azért nem viszik el mert marha drága, hanem tized áron....ügyesen kell AH-zni. -
angelside77
tag
Szerintem teljesen jó ez a játék stratégia, még ha nehéz is haladni benne. Ez direkt így lehetett kitalálva, hogy minél később érd el infernóban Diablót. Sokat kell menni Act I-ben, hogy legyen pénzed, cuccod Act II-re, majd még többet Act II-ben, hogy tovább mehess. Vagy esik cucc amit tudsz használni (%-os esély megvan, vagy a patch-el meg lesz), vagy összeszedsz annyi pénzt, hogy megvehesd. Igazából az Ah-s árakat gondolom magasnak, ezt előre szerintem nem nagyon lehetett megtervezni. De minél telítettebb lesz a piac, annál lejjebb mennek az árak. Pénzes Ah esetén ez passz, hogy hogy fog alakulni. Szerintem addig jó nekünk, míg nem indul el. Majd meglátjuk.
Lásd ezt: (#27691) Neptunfű
-
Neptunfű
tag
Két hete inf act I instant death. Egy hete Act I-et farmolom. Most hétvégén már Act II-tolom mint korábban az I-et, solon. Én ezt kihívásnak veszem és jót mosolygok magamon amikor szaladgáltam a szúnyogköpők elől
Kitartás és szerencse kell hozzá
Elfarmolgatok 4-5 órát egy jó dropért! Nekem ez ér annyit mint pár órás SCII után a "Victory!"
-
szallasi007
őstag
bocs csak gyorsan írtam
egyébként meg tök igazat adok mindenben amit leírtál.
coopot és publicot nem toltam eddig, de ott is ez van, mert ott meg nem 800k lifeja van hanem x-szerese ha jól látom a videókon meg a fórumokon (ha minden igaz legalább most nincs x-szeres élet mellett x-szeres damage)
ui.: jelenleg csakazértis üzemmódban játszok, hátha esik vmi amiből tudok pénzt csinálni, de még az sem, talán tegnap írtam hogy eddig 0 set 0 legendary az átlagom, ettől is tököm kivan.
kezdtem egy dh-t az meg annyira nem jön be
-
warcat
veterán
Van benne igazság,bár exponenciálisan drágulnak a dolgok a 'tökéletes' felé közeledve,de egy már meglévő jó cuccod árát könnyen beforgathatod az upgrade-be.Itt is igaz,hogy szarbúl nem lehet várat építeni
De mindig vannak kiskapuk,bemákolhatsz egy 1050+os egykezest,vagy valami nagyon durva life on hites tank fegyvert/ ott a craftolás is,tegnap összejött egy 11 milliós meg egy 8m kesztyű,de sokban is van,könnyen lehet bukni is rajtaTényleg,nem akartok kesztyűt venni? Van minden színben
-
mikromanus
veterán
Van. Valami ilyesmi lehet az AH-ban a jellemzőszűrésnél:
Reduced Level Requirement
youtubon van pár ilysemi supertrick-ként, így lehet nem és sokáiga lehetőség. Rákapnak a népek aztán elkapkodják a tutitHazamegek és gyorsan nyerészkedek is amíg kevesen olvassátok ezt
-
-
mikromanus
veterán
Keress -lvl req módosítású fegyvertt és találhatsz valami olyat ami nem is lehetséges az adott szinten. Lvl korlátnak értelemszerűen a tiednél magasabb szintet adj meg a keresőben
AH-ban az eredeti lvl alapján adja a találatokat, így ezek majdnem hogy "rejtettek" (ha egy tárgy -4lvl req miatt lvl 48-on használható, akkor se látszik a lvl 48 felső korlátos keresésben). -
rt06
veterán
attol fugg, milyen skill-eket hasznalsz
ha valami nulla cooldown-u skill-t spam-elsz, akkor kb mindegy (egyik esetben kisebbeket sebzel gyorsan, a masikban naygobbakat lassan, de osszessegeben ugyanott leszel), ami jobb statot ad, viszont ha a fo sebzeseid nagy cd-ju skillbol jonnek, jobban megeri szerintem a nagyobb sebzesu fegyvert valasztani, mert az attack speed nincs hatassal a skill hasznalatanak surusegere, viszont a nagyobb alapsebzesbol profitalsz (pontosat itt sem tudok mondani, egyelore nem ismerem a wizard-ot) -
-
bpx
őstag
283 DPS + 12% attack speed van rajta azt hiszem, meg valami 100 körüli INT
health + armor: szívósabb bossoknál (pl. actok végén) érzem hogy lehetne több, de amúgy jól boldogulok
frost nova (megfagynak körülöttem), meteor, meteor, diamond skin (minden sebzést elnyel, elég jól bírja), meteor, mirror image (5 klónt csinál, őket ütik), meteor
ha jól csinálom, eddig a pontig kb. alig üt meg valami, és kezdhetem elölről a kört frost nova-val
a meteor meg akkorát sebez, hogy kisebb mobok 1 hit, nagyobbaknak marad 30% HP-juk az első után, és közben a primary skillt még nem is használtam -
mikromanus
veterán
Én 56 (lasan 57), de zsinórban haltam tegnap Act 2-n. Ép újraaszkillezés és újracuccolás gondolatával játszok. A szimplán max sebzés-max vita barb hellen már macera. menet közben összefut pár champion-minibossal amit elég macera kezelni. A zárt terek igen stresszesek majd minden kiosztásra.
Némi "gagyi" +int +allres statos, kevesebb egyéb jó statos tárgyakon agyalok. Így egy egy fal, vortex, vagy jail képesség +1 vagy két sebző a bosson és mehet a feltámadás (miután meghalok)Este leszek ha kellek
-
Integra
titán
a map rész nekem is feltűnt, de mivel alig használom, nem annyira zavaró, elég a kis térkép jobb felül. nála még pont akkorák a pályák, hogy nem unok bele. és sokkal több a waypoint. ami jó, mert d2-ben ugye mikor 3 pályát kellett átbóklásznod a waypoint-ért, akkor a guta tudott kerülgetni..
így ha kikell lépned, hamarabb megvan a pálya és kisebb az újra átbóklászandó távolság.
-
Integra
titán
rohadt jó lett a játékmenet, iszonyú rendben van, csak mész és darálsz, főleg coop-ban, nem kell állandóan a rohadt piákkal foglalkozni, teljesen más élmény lett az egész.
azon kapod magad, hogy pályákat viszel végig megszakítás nélkül, esetleg meghaltál vagy cuccolnod kell, mert megteltél. ok, nightmare már kapásból más történet, mert ott már lófing vagy, de mégis élvezhető marad. érdekes ez a rúnásdi, de nem rossz. az meg kifejezetten tetszik, hogy a drága alig dobott drágakövek kiszedhetők a felszerelésekből... sajnos a craftingnál elég kaka felszereléseket lehet gyártani, legalábbis barbárnál én még egy használható gyors és erős kardot jó tulajdonságokkal nem tudtam beszerezni, mert mindig belegenerál valami nonsense attribute-ot...
-
Mukorka
addikt
-
Ptech
addikt
Az, hogy, tudsz a bármilyen partyhoz csatlakozni, attól függ, hogy hogy állította be a játékot az, aki a partyt indította. Be lehet majd állítani úgy is, hogy teljesen nyílt legyen, hogy csak a friendlistben levő emberkék jöhetnek, meg hogy csak meghívásos alapon megy a dolog.
A max party meg nagy valószínűséggel 4 lesz, egyes források szerint max 5. -
Cicero
őstag
Pluszba a n00bok szar stat elosztással csak úgy hullottak duelben, ahol 1 pont is sokat számít..
Nem mellesleg d2ben szorkomnak max 30 str-je volt, többit cucc adta, így fordulhatott elő hogy baba után nekem volt a legtöbb életem a partyban.
Az str bug pedig a legjobb troll =) -
Cicero
őstag
-
celf
őstag
nem valami olyasmiről lesz szó, hogy a a sorcerer az "vadabb" mágiát használ, kicsit mint a wild mage kaszt dnd-ben, a wizard az a klasszik, a mage-el egyetemben.
a witchmaster kicsit inkább a boszorkánymesterre hajaz....
a witch az egyértelmű, mondjuk ilyen kaszt kötve hiszem, hogy lesz.
warlock van még.
battle mage...
ilyenek. -
celf
őstag
sok dologban egyetértünk. és sokban nem.
igen, ez, hogy a választásaidnak következményei vannak a játékban, tényleg kulcsfontosságú.
ellenben továbbra sem látod be, hogy valahol a Diabloban is vannak követkeyményei a választásaidnak, ha tetszik, ha nem
Ha úgy döntesz, hogy szar skillt választasz, akkor pofánver valamelyik boss.ha úgy döntesz, hogy nem mész előre a dungeonban, hanem maradsz a városban, és egyik faltól a másikig rohangálsz, akkor nem halad előre a mission. Rendkívül szegényes és egyszerű ezen a téren. Viszont ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne ilyen szempontból javítani a játékon. Hogy ne az az "errand boy" legyél, a go there do that, bring back című mission-ökkel. Mert a Fallout 1-2 óta erről szól szinte az összes crpg. Baldur's Gate included. Amikor kijött a BG, és nem tudtam körbecsászkálni a Sword Coast-on olyan módon mint ahogy a Fallout 1-2ben San Fransiscó, vagy L.A. körül... meg eleve a BG könyv is egy szar volt, de ez most lényegtelen, amit mondtani akarok, hogy alapvetően egy jobb crpg-ben a KM-nek maga a számítógépes játék korlátai felelnek meg. Kicsit absztrakt a hasonlat, de szerintem látható a párhuzam. Élőben a mesélő mondja meg, hogy mit lehet, és mit nem. A számítógépes játékban a játék mondja meg, hogy mit lehet és mit nem. Annyi a különbség, hogy neki aztán tényleg felesleges könyörögni
És mivel a számítógépes játék tartalmilag véges, így csak adott alkalommal lehet úgy végigjátszani, hogy újat nyújtson. Ugye ez is egy faktor amikor meghatározzuk, hogy egy játék mennyire jó. Hányszor lehet végijátszani úgy, hogy újat nyújtson. Persze, ez véges.
Dehát ezért jelennek meg új játékok. Nincs ebben semmi különös, gondolom ezt te is tudod, szóval nem kell így összeütköztetni a sima RPG-t a CRPG-bel. Nincs rá szükség.Visszakanyarodva a kiindulóponthoz. a Diablo-nak elkél egy kicsit jobban kidolgozott world design (world set ha ez mond valamit nektek, rpg-seknek
), okosabb, jól megírt, megfelelően árnyalt választás-konzekvencia rendszerrel, aminek köze nincs a BG, NWN, Morrowind, Oblivion, stb shitekhez, hanem valami ami emberi, a játékosok által is elfogadható párbeszédre alapul. Tehát nem kényszerül bele a játékos az idióta kalandor szerepébe, aki 3 féle képpen képes válaszolni valamire: Jó-Semleges-Gonosz módon. És akihez az NPC-k nem csak 2 féleképpen tudnak hozzászólni: seggfej módon, vagy mézesmázosan (Fallout3)....
szóval elkéne végre egy játék, ami jól néz ki, jó multiban, single-ben, jól ki van dolgozva az action, a story, jó a zene, szép vizuálisan, és... és egyszerűen csak odabasz.
Nem tudom mi másra van szükség.
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Filmvilág
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest