- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Aktív témák
-
Franklin
addikt
válasz
Wolverine #30549 üzenetére
Végül is logikus. Nem érdekük, hogy túl sok ember jó cucchoz vagy sok aranyhoz jusson.
Elég ha pár ezreléknek esik vmi űberbrutál tárgy, azok majd szépen kirakják RMAH-ra jó drágán (megtehetik, mert kevés hasonló van), a Blizzard meg leveszi a részét a tranzakcióból.
Ha mindenkinek esne napi 1 legendary, ki vásárolni az AH-ban?
-
Kobe
veterán
válasz
Wolverine #30141 üzenetére
nem az összeszedéssel van a gond, mert annyi nekem is van / volt általában, de ahhoz, hogy jbb cuccokat, aranyat találj haladni kell, vagy farmolni. Nyílván ami a mostani geart jelentősen megdobná, az többmilliós nagyságrendű összeg, de mire összejön valami kiicsi is jobb cucc, már visszaforgatod AH ban a megtakarított arany egy részét.
Szóval ez egy kicsit ambivalens dolog, haladnod kéne hogy haladhass, hacsak nem akarsz farmolni. Mióta nerfelték act 1-et, jó ha olyan 100K összejön egy butcher runból, ezt mondjuk 5 millához olyan 50x kéne eljátszani, ami napi 2-3 óra játékot feltételezve, és 30-40 perces runokat, kb 12-14 nap hasznos játékidő rámenne...és akkor azt feltételeztem h 3-5 millából érdemben fel lehet szerelni egy karit, ami garantálja h infernon 2 actat is is átviszel vele -
sto1911
veterán
válasz
Wolverine #29015 üzenetére
Jo-jo, be lehet irni az egyebbe, mint mindent, nem is ez a meglepo. Csak most epp Becsben tolom az IT-t, es nem csak ezen a teren vannak meglepo kulonbsegek. Nalunk pl. lassan a levegovetelt is megadoztatjak, ha latjak, hogy kozeledek a zebrahoz, akkor mar megallnak, nem akarjak elcsapni a bunko gyalogost, blabla, stb...
@(#29004) mar_tin: koszi, ez jo hir, de akkor hol a buktato? Rengetegbe kerul? Nincs meg meg a full, igy nem tudom
@(#29018) Wolverine: koszi!
-
F-ECT$
titán
válasz
Wolverine #28445 üzenetére
A kísérők mennyit profitálnak a cuccokból? A templar-om kb lvl28-as van egy 20 dps-es kard a kezében, és ilyen 3 körüli sebzéseket oszt.
Egyébként wiz mellé érdemes mást használni? Jelenleg lvl 29-es, és jól jön a hp regen, a heal, és a stun képessége is. Vagy később lesz jobb?
-
Bird
addikt
válasz
Wolverine #28358 üzenetére
#28356: épp tegnap jelentették be párezer account végleges banját; az USA fórumon 200k-ra tették ezt a számot. Szerinted a Blizzard nem csinál semmit?
Igazat adnék neked, de hagyták hogy ekkora legyen a hiperinfláció és így elszabadultak árak... Egy normal user, nem tud lassan megvenni semmit sem mert annyi gold kell hozzá, hogy 24/12-ben kellene farmolni... Megölték a játékélményt, cirka 1 hónap alatt!
tatabánya: Ők is beszálltak a businessbe, ha már lúd alapon?!
-
Neró
őstag
-
Jazz
veterán
válasz
Wolverine #27862 üzenetére
Ha ezrével vannak a spam botok, és ezrével bannolják(nák) őket az a világ legjobb üzlete lenne. 1 spam bot = 1 acc. -> játék törölve accról. Bukott 18ezeret. Vesz egy újat? az is bann. 36ezer.... Ezret bannolnak és újat vesznek 1 nap alatt? Ki se számolom az mennyi pénz Blizznek.
Ha csak 1 embert felvesznek napi 8 órában akinek csak ez a dolga hogy bannol. Szerinted meddig vásárolgatnák az emberek az D3-akat? Mindegyik botter kiadna naponta több milliót mert 5 percenként bannolgatják az accát a hirdetések miatt és folyton vehet újat?
Én nem értem ebbe mi a bonyolult nekik....
-
Jazz
veterán
válasz
A játék még elég drága. Ezrével vannak és mindegyik bukja a 18ezer ft-os játékát minden egyes spam chat sor után? Nem hiszem.
#27865) WayneGace: De ha bannolnák a 18ezere ft-os játékát, törölnék az accáról, kétszer is meggondolná hogy spam-eljen-e. Ez ilyen egyszerű....lenne. Vagy nem?
-
WayneGace
őstag
válasz
Pont azt mondom, hogy nem csak kivizsgálni kell. Hanem írni egy egyszerű programot, ami megnézi ki mennyit játszik és mit csinált. Mert ezek a chat spam-elő botoknak 0 játékidejük van, de mindig be vannak logolva és "hozzászólnak". A farmer botok meg "játszanak" 168 órát egy héten. Egyszerűen banolni kell őket folyamatosan, nem várni hónapokat.
-
-
-
frame>24
addikt
válasz
Wolverine #27402 üzenetére
Pontosan így volt. Ezért vontatott az eredeti interjú videó.
Más.
nagyon sokat számít a nephalem valor, már esett miatta használható cucc inf act1-ben is.
(persze ugye minden relatív, kinek mi a jó cucc)
De én most abba a cudar helyzetbe kerültem, hogy pénz nuku, de közeleg a butcher.
Ráálltam sorcival a +life-on hitre, de egyelőre béna szett, kevés élet jön.
Kezdődhet a farm. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Wolverine #26712 üzenetére
Értem köszi, hát nem volt sok rajta de nekem azért számított.
Hogyan tudják egyébként azt onnan lenyúlni? Meg akkor már miért nem vitte az egész battle.net accountomat?
Szerk: Passwordot változtattam és írtam a supportnak, hát nem tudom majd kiderül írnak e valamit rá. Mondjuk mire válaszolnak addigra itt lenyúlhatják az ember minden cuccát.
-
Jazz
veterán
válasz
Wolverine #26599 üzenetére
Ha túl jó lenne a first drop, az azt a gixert hozná magával, hogy mindenki karikat gyártana orrvérzésig, majd MF 200-ban bevinnék az utolsó hitet az Act Boss-okba, mert időben és pénzben még mindig jobbak lennének (5 óra egy lvl 60), mint hogy napokig farmoljanak.
Ezt a részét teljesen megértem. Azért nehéz ám ez a balancolás Blizz részéről. Elég sok oldalú. Lehet sokmindent már rég megcsináltak volna, csak ha út közben kivesznek, vagy csökkentenek egy kari skilljén, abból óriási felháborodás lenne (joggal, hisz lehet hogy pont arra skillre építette a 100 millás karakterét). Nem egyszerű ez...
-
Gyuri27
félisten
válasz
Wolverine #26209 üzenetére
Mondom:
Jön a supportos. 3 nap után. Közli, hogy május 20-ra lövi vissza az acc-t.
Írok neki, hogy az nem lesz jó. Mit ad isten jön egy másik supportos. Aki egy órán belül lerendezi a dolgot. Úgy, hogy 3-4 óra játékot buktam.
Így nehéz hinni. Mert ha az első majomra ráhagyom kezdhetem volna nulláról az egészet.
Azt meg engedmeg nekem/nekünk, hogy legyen véleményünk a blizzről. Még akkor is ha ez negativ. Közbe meg esszük a játékot.
Mert itt egy páran már akkor dióztak amikor te és mások talán azt se tudtad/tudták mi az a pc. -
szallasi007
őstag
válasz
Wolverine #26173 üzenetére
egy gyengeelméjű kérdésem lenne:
hogy inspecteléshez (gondolom ez a motozás blizz módra, vagy a mutasd csak neked mid van) nem kéne tőlem engedélyt kérnie a másik félnek? vagy ez hogy működik?
mert én pl 3 percnél nem voltám tovább bent pulicon az is biztos, az hozzátartozik a történetemhez hogy nem volt még aktív az authom tehát az én balgaságom miatt történt a "lopás" és a supportnak sem úgy írtam meg a levelet hogy ti genyók ez és ez történt, hanem leírtam hogy auth nélkül én marha bementem publicolni és igen én voltam a hülye és naív.ui.: wowos híreket én sem olvastam eddig mert utálom azokat a játékokat ahol rá vagyok kénszerítve másokra
-
Jazz
veterán
válasz
Wolverine #26139 üzenetére
Az emberi leleményesség képessége határtalan.....sose lehet tudni melyik zseni programozó éppen milyen rést talált....ezekkel én se foglalkoztam, de most hogy látom hallom.....továbbá ha QWERT belinkel nekem egy tárgyat, csak azért is kattintsak rá, hogy meglássuk mi lesz? Vagy pedig fő az óvatosság.....Ez nem pánikkeltés ember. Ez józan paraszti ész!
De te nyugodtan kattintgass ASDFG linkjeire ha neked ettől jobb lesz. -
Neró
őstag
válasz
Wolverine #26139 üzenetére
A drága Blizzard írhat bármit. (Mert szerinted pont le fogják írni, hogy igen, elb*sztuk). Érdekes, hogy pont a public játékokban törték fel a legtöbb fiókot. Azt meg ne magyarázd meg, hogy több mint 10K játékos pont akkor lépett fel publik játékra mikor épp feltörték a fiókját. Valami nem stimmel.
Az viszont lehet, hogy utána már kijavítottak egy kiskaput ami miatt volt ez az egész.
-
oxox
addikt
válasz
Wolverine #26068 üzenetére
en is igy latom...ill. nekem a napi 1-2 ora pont eleg a jatekbol...amint feljon a ph!ajtas TS-re maris lepek at sc2-be
...itt a topicban csak azt nezegetem milyen targyakat is talalnak a tobbiek...mondjuk public teamgame engem inkabb hatraltat mint segit...egyedul siman csapkodom a fog.ciket, tarsakkal meg szenvedek (59lvl wizard)...ph!ajtasokkal toltuk az elejen, mostansag nem...de minden kavicsot felforgatni kenyelmesebb egyedul...
-
Gyuri27
félisten
válasz
Wolverine #25330 üzenetére
Nekem nem adod el ezt a mesét. Se a blizz. Egy-két esetben hihető. Mikor 10-100 ember acc-t törik fel public alatt az már gyanus.
Azt meg szerintem ne is várd (a blizz részéről), hogy majd valaki leirja bocs mi szurtuk el.
Láthattad napokig tartott a login probléma. Arra se irta senki, hogy bocs. Csak, hogy dolgozunk rajta. ma napig vannak micro lagok és dejavu. Azért se mondta senki, hogy bocs. Azon is dolgoznak.
A baj ezzel az egésszel, hogy enkem egyből kellett fizetnem. Nem tudtam azt mondani a bolban, hogy bocs majd fizetéskor behozok 5k-t. A többit a kövi fizetéskor. -
Neró
őstag
válasz
Wolverine #25322 üzenetére
Olvasom én, sőt még hírt is írtunk róla. Linkelve a kékek. Csak annyi hozzáfűznivalóm lenne, hogy nem minden esetben USER ERROR van sajnos.
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
Wolverine #24801 üzenetére
Hát én meg nem gondolnám, hogy nálam a hiba.
Az act-blizz elég nagy cég. Lássuk be full vakon vannak. Pedig szakember, pénz van dögivel. Mégis tele a kinti fórum is. Szégyen, hogy nem tudják korrektül megoldani a védelmet.
Sirás van a warez miatt. De egy bugos játékot nem szégyelnek kiadni. Ami alatt nincs normális vas se.
Semmi spy nincs a gépemen.
Jelszavamat se adom meg sehol. Néhány év battleforge után nem szopok be ilyesmit.
Érdekes, hogy azt az acc-t nem törték fel. Pedig vannak drága lapjaim és bfp-m is.
Ha pedig a te elméleteddel élünk azt is vitték volna. -
Ren Hoek
veterán
válasz
Wolverine #24368 üzenetére
Ez már nagyon off téma, de nem a mostani idill nyugati pazarló életmódunkat kell figyelembe venni, hanem ami felé halad a világ (de ne így legyen!) Amikor a krumpliért folytatott harc nagyobb prioritással fog bírni, mint hogy milyen tárgyakat lootolunk
De lehet elég az is, ha megreccsen kicsit a világgazdaság, és a szórakoztató iparnak lőttek egy időre... Szóval csak annyit szeretnék ezzel mondani, hogy semmi sem működik örökké, főleg egy játék szervere nem. D2-őt viszont 100 év múlva is elő tudom venni, nosztalgiázni egyet
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Wolverine #24346 üzenetére
Továbbra se látom be, hogy miért ne adna a single része is olyan játékélményt, mint co-opban, ha valakinek a single jobban fekszik. Ugyanúgy játszható, mint a D2. Emellett ott van a Battle.net és a co-op aki multizni akar.
Tényleg nem értem játéktechnikailag miben más a D3 single, mint a D2 offline single.
Ha a co-op-ra lenne kihegyezve, akkor erőltetve lenne az, hogy együtt kelljen játszani valakivel, mert úgy könnyebb/több cuccot ad/több goldot, netán single-ben legyőzhetetlen boss-ok lennének. De egységesen nem mondható, hogy akkora hatalmas különbség lenne pl nehézség terén, csak más.Az már más kérdés, hogy lehet többen használják multiban, mint egyedül. Ettől még a dolog nem változik, hogy én single-ben szeretnék játszani, és a francnak se kellenek épp az online funkciók...de nem tudok belépni, a szerverhibák miatt. Ha már másolásvédelem, meg RMAH billenős kamaznyi pénzek behúzása a cél, akkor csinálták volna meg rendesen...Legalább fél hónap után az agyatlan hiba visszajelző rendszert egységesítették volna, mondjuk: "Jelenleg túlterheltek a szerverek, x idő múlva próbáld újra" ...Fél világ az error 37,73 és társain röhög, és szánakozik. Mivel ez azt jelenti a usernek, hogy a program sz*r, hibás, selejt, nem pedig azt, hogy éppen túlterhelés van és dolgozunk a problémán, x idő múlva gyere vissza, mert éppen y mértékű túlterheltség van.
-
RI/OS
addikt
válasz
Wolverine #24308 üzenetére
A játékkal semmi baj sincsen. A login szerver nem bírja azt, hogy annyian szabadultak rá egy hét alatt, ahány embert 1 évre jeleztek előre vásárlóként.
Ja a játékkal semmi baj nincs.
Tudsz vele játszani, vagy nem?
Nem. A háttér hogy miért nem megy, az pont nem érdekel senkit.
Eladok neked egy notit, ami nem működik, de majd 3-4 hónap múlva vagy ki tudja mikor fog.
Ez akkor teljesen normális ugye? És nem is akarod a fejemhez vágni? -
rt06
veterán
válasz
Wolverine #24027 üzenetére
rendkivul tavol all a tokeletestol, nekem 1920*1440-es desktopon fut a jatek kb 1920*1080-ban, es a screenshot magaban foglalja az asztal jatekon kivuli reszeit is
szerk.: en viszont szeretm, ha a jatek mellett is latok dolgokat, chat ablakokat, miegymast, igy ez nekem nem lenne megoldas
steam-be meg ettol fuggetlenul is be van huzva minden jatekom -
-conrad-
addikt
válasz
Wolverine #23834 üzenetére
Igazad van a wowwal kapcsolatban, de azért ez más helyzet. Itt már elfogadhatatlan, hogy több napig csak áll a game, mivel ott van több éves tapasztalat a hátuk mögött. A másik pedig, hogy nem a játékkal van gond, hogy kidob, meg instabil a szerver, hanem a login szerver nem engedi át az embereket. Úgy tűnik viszont, hogy nem akarnak rajta bővíteni mert az pénz, inkább elviselik, hogy minden restartkor/patchkor ez menjen (mert ha folyamatosan logolnak ki-be akkor nincs gond, de ha leáll akkor mindenki egyszerre akar visszalogolni és letérdel az egész).
Illetve a wow havidíjas, ott "kártalanítottak" mert ha nem ment 5 napig akkor kaptál 5 nap free time-ot, itt meg erre nincsen lehetőség. -
Rankerz
senior tag
válasz
Wolverine #23834 üzenetére
Figy nekem tudod mi a legnagyobb bajom? A kommunikáció hiánya. Látnám hogy valami történik,változik,fejlődik akkor a türelmem is valószínűleg jobb lenne. Emlékezzünk már stressz tesztnél is ott voltak ezek a hibák 2 milla játékosnál, idő megvolt, teszt megvolt, infó megvolt. Innentől kérdezem mi egyéb indok lehet az amit lehetne hosszú távon tolerálni? AZ már más tészta hogy egy "sajnáljuk" igen sokat jelentene részükről legalább tudnám hogy érdekli őket a mi felháborodásunk mert jelen pillanatban eléggé elzárkóznak a dühöngő(ám még kulturált kategória persze) véleményektől netalántán még vissza is fenyítenek.
-
válasz
Wolverine #22966 üzenetére
A Blizzard átesett ilyesmin a WoW-val kapcsolatban többször is, vagyis tudják, mit kell csinálniuk, de időbe telik az infrastruktúra beszerzése és beüzemelése
Tenyleg ugy szokas, hogy ha az ember mar talalkozott egy problemaval, akkor a legkozelebbi alkalommal nem megelozni probalja, hanem megvarja, hogy bekovetkezzen, mert ugyis tudja mar mit kell csinalni, alap.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Wolverine #22966 üzenetére
Még nálunk abszurdisztánban is van olyan, hogy a t nevezetű cég ha eleget hibázik valamivel kompenzál. Mert néha valóban belefér. De ez picit sok, hogy délután 3 óta nem jutok be.
Úgy, hogy ez nem az első eset.Amúgy az elua nem irja felül adott ország fogyasztó védelmi törvényeit. Halkan mondom.
-
Horbal
őstag
válasz
Wolverine #22933 üzenetére
Az a baj ezzel (és én még nem is vagyok kötekedő típus), hogy ha valaki fizet valamiért pl. nekem (a munkámért) akkor bizony pont magasról leszarja az amúgy jogos érveket hogy miért nem olyan mint amit elvár. Azért fizet, hogy menjen, jó legyen, működjön. Valszeg alul kalkulálták a hypeot, költséghatékonyan bepróbálkoztak a HWrel most ezért szopik x júzer. A maintenance-t megértem de azt nem ha mennek a szerverek akkor miért nem tudok belépni (tudom miért nem).
-
Drenadar
veterán
válasz
Wolverine #22637 üzenetére
nekem is ez veszi el a kedvem, hogy még ha haverral ketten megyünk is, normálon nagyon könnyű, nem esik semmilyen item de még nighton se, így nincs semmi sikerélmény, és kezdjük megunni... értem én hogy kell a very easy mod a Pistikéknek akiket frusztrálna hogy mindig meghalnak, de így értelmetlen a játék, unalmas, monoton és csak hogy normális nehézség legyen nem akarom 3x végigszenvedni... én már kezdem megbánni, hogy megvettem :|
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Wolverine #22364 üzenetére
Nem fut. Eleve volt gép újraindítás. Plusz még a feladatkezelőt és is áttúrtam.
Tudom mikorra időzítették, de akkor nézd meg ezt, most csináltam, bal alsó sarok.
-
GeneraL_XTX
veterán
-
rt06
veterán
válasz
Wolverine #21562 üzenetére
raadasul szerintem ne is jo otlet addig beinditani a penzes ah-t, amig nem normalizalodik a piac, az arak
screenshot-nal nekem az a gond, hogy ablakban futtatom a jatekot, es printscreen-re a teljes asztal kepet menti
megoldaskent a steam kepernyomentese viszont tokeletes (csak be kell rantani steam-be a jatekot), raadasul egy kattintassal fel is tolti netre -
WayneGace
őstag
válasz
Wolverine #21580 üzenetére
A windows fiókban van, de bneten belül nincs.
(#21582) Sonja nem használok ilyen programokat.Frapsel kipróbáltam, úgy tudok. Más játéknál működik a print screen is.
Szerk.: Találtam, egy frankó lv.60 barbár egykezes set kardot. Egy egyszerű zombi, vagy denevér dobta. Nem láttam pontosan.
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- További aktív témák...
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest